Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків4
Задати питання

realme C55 6/128GB (Rainy Night)

Код:715112
Наявність уточнює менеджер
realme C55 6/128GB (Rainy Night) video preview
realme C55 6/128GB (Rainy Night) фото
realme C55 6/128GB (Rainy Night) фото
realme C55 6/128GB (Rainy Night) фото
realme C55 6/128GB (Rainy Night) фото
Вітринний зразок
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
-23%
Вигода 1 700 ₴
cashback iconКешбек 55 ₴
7 299
5 599
Колір
Black фото
Blue фото
White фото
Модель
6/128 GB8/256 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Камера з вражаючими можливостями

Перша в сегменті камера з роздільною здатністю 64 МП і передове програмне забезпечення для обробки зображень зроблять процес зйомки на realme C55 набагато простішим і веселішим. А завдяки збільшеному на 54% розміру сенсора і на 19,6% більшому розміру пікселів у порівнянні з попереднім поколінням,1 кожне фото вийде набагато кращим – з великою кількістю деталей, чіткішою роздільною здатністю та кращими ефектами. Тому ви зможете передати красу навколишнього світу ще повніше.

Легко знімати навіть уночі

Швидше, яскравіше, чистіше. Нічні знімки відрізняються покращеною на 40,4% швидкістю фокусування, а також флагманським сенсором з оптимальним розміром пікселя, еквівалентним 1,4 мкм, та інтелектуальним механізмом шумозаглушення. Продовжуйте робити фотографії навіть у темряві.2

На першому плані

Додайте трохи глибини своїм фотографіям. Просто наведіть камеру, і програмне забезпечення автоматично ідентифікує людину, фокусуючи увагу на ній та розмиваючи фон для додаткового розмаїття. Тож ви завжди будете на першому плані.

Режим вуличної фотографії та AI Color Portrait

З realme C55 ви зможете вийти на новий рівень творчого самовираження. Використовуйте режим вуличної фотографії, щоб передати ширший діапазон емоцій для більш якісної візуальної розповіді. А сміливіша перспектива може відкрити новий світ ідей. Або застосуйте AI Color Portrait для створення колірного акценту – просто наведіть камеру, і програма автоматично визначить людей та збереже їх кольори, залишивши фон чорно-білим.

DIS Snapshot для більш чітких знімків

Чіткі знімки навіть у русі. Функція Dynamic Image Snapshot дозволяє зберігати різкість зображень навіть під час зйомки об'єктів, що рухаються, або в дорозі.

Відмінна селфі-камера

Любите робити селфі? Тоді вам знадобиться фронтальна 8 Мп камера для зйомки якісних селфі, які підкреслять вашу індивідуальність.

Телефон, на який можна покластися

Приділяйте час тому, що вам важливо, а realme C55 підтримає вас у всьому. Акумулятор 5000 мАг3 забезпечить безпроблемне використання смартфона протягом усього дня і навіть довше. А найшвидша зарядка в сегменті – SUPERVOOC потужністю 33 Вт, дозволить зарядити телефон від 0 до 50% всього за 29 хвилин.4 Вам більше не доведеться переживати через низький заряд батареї. Навіть при 5% заряду акумулятора режим Ultra Saving Mode може подовжити роботу телефону ще на 32 години в режимі очікування.

Швидка робота

Восьмиядерний процесор Helio G88, виготовлений за 12-нанометровим техпроцесом, забезпечує realme C55 відмінний баланс між продуктивністю та енергоефективністю. Тому смартфон швидко запускає програми та підтримує безперебійну роботу протягом тривалого часу.

Безмежне візуальне задоволення

Великий дисплей з високою роздільною здатністю FullHD+ (1080х2400), найтоншими рамками та надвисокою частотою оновлення 90 Гц забезпечує неперевершену якість зображення.5 Тому будь-який візуальний контент на ньому, від ваших фото до захоплюючих мобільних ігор, сприйматиметься ще краще та реалістичніше.

Освіжаючий дизайн

realme C55 став найтоншим телефоном у сегменті,6 навіть незважаючи на велику батарею в 5000 мАг. Витончений корпус товщиною 7,89 мм у поєднанні з плавними вигинами по краях дозволяє телефону ідеально лежати в руці. А забарвлення, навіяні самою природою, та ретельно оброблене покриття на задній кришці створюють привабливий та сучасний образ, який легко доповнить ваш унікальний стиль.

Швидке та безпечне розблокування

Вбудований у кнопку вмикання бічний сканер відбитків пальців допоможе вам швидко та безпечно отримати доступ до свого смартфону. Одне швидке торкання – і ви всередині.

Слот для 3 карт

Поєднуйте робочий та особистий номери, використовуйте різних операторів та розширюйте пам'ять свого телефону у будь-який момент. Два слоти для SIM-карт і спеціальний слот для карт пам'яті microSD дають вам більше можливостей для використання телефону так, як ви хочете.

1Дані «на 54% більше розмір сенсора і на 19,6% більше розмір пікселя» засновані на порівнянні з попереднім поколінням realme C35.

2Дані «покращення на 40,4%» отримані в лабораторії realme. Фактичні дані можуть відрізнятися через різні тестові середовища.

3SUPERVOOC – це офіційна торгова марка realme для заряджання. А 5000 мАг – це типове значення ємності акумулятора realme C55.

4Дані про зарядку отримані в лабораторії realme. Фактичні дані можуть відрізнятися через різні умови тестування, знос батареї при тривалому використанні та інші фактори і наводяться тільки для довідки.

5Дані про частоту оновлення дисплея, співвідношення екрану до корпусу, яскравості тощо були надані лабораторією realme Lab. Дані можуть відрізнятися залежно від тестового середовища, методу розрахунку тощо.

6Дані «надтонкий 7,89 мм» надані realme Lab. Фактична товщина може трохи відрізнятися.

7Зображення продуктів наведено лише для довідки. Деякі специфікації та опис продуктів можуть змінюватися з таких причин, як зміна постачальника. Дані на сторінці взяті з технічних параметрів, розроблених realme, даних випробувань з лабораторій та даних випробувань постачальників. У реальних умовах дані незначно відрізнятимуться залежно від версії тестового програмного забезпечення, конкретного середовища тестування та конкретної версії.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

90 Гц

Щільність пікселів, PPI

392

Кількість кольорів

16,7 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

91,4%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,0 ГГц

Графічний процесор

Mali-G52

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера

64 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка
Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Датчики

Датчик освітленності

Датчик магнітної індукції

Датчик прискорення

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

189,5 г

Габарити (ВхШхГ)

165,6 x 75,9 x 7,9 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

USB-кабель

Чохол

Зарядний пристрій

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії realme C55 6/128GB (Rainy Night)