Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue)

Код:702379
Архiв
vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue) фото
vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue) фото
vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue) фото
vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue) фото
vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue) фото
vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue) фото
vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue) фото
vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue) фото
vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue) фото
vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue) фото
vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 64 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Просторий FullView дисплей

Отримайте більше задоволення від усього, що робите з vivo Y31. Він оснащений 6,58-дюймовим дисплеєм Halo FullView™ з роздільною здатністю FHD+ (2408 × 1080) і розширеною кольоровою гамою P3. Цей екран забезпечує захоплюючий вид як для перегляду відео, так і для ігор, а спеціальний режим відфільтровує шкідливе синє світло, щоб при тривалому використанні він не стомлював очі.

Потрійна камера з широкими можливостями штучного інтелекту

Основна камера з головним об'єктивом на 48 Мп, різними режимами зйомки і підтримкою інтелектуальних алгоритмів обробки фотографій забезпечить вам надчіткі знімки вдень і вночі. Зафіксуйте найзаповітніші моменти за допомогою Y31 і збережіть їх собі на пам'ять.

Режим Super Night

vivo Y31 використовує алгоритм многокадрового шумозаглушення для отримання більш чітких фотографій. За рахунок чого ви можете робити гарні кадри навіть при слабкому освітленні. А чотири набори стильних нічних фільтрів, створених професійними фотографами спеціально для vivo, допоможуть робити чудові нічні види немов справжній профі.

Стабільні відео за будь-яких обставин

Технологія електронної стабілізації зображення (EIS) задньої камери Y31 обрізає та вирівнює окремі кадри. Після чого відео додатково обробляється алгоритмом, який автоматично коригує тремтіння. Завдяки цій функції ви зможете знімати відео під час бігу або їзди на велосипеді, насолоджуючись відмінними результатами кожного разу.

Яскраві нічні селфі

У режимі Super Night Selfie смартфон використовує м'яке підсвічування і алгоритм шумозаглушення, щоб отримати кращі результати в умовах низької освітленості. З ним можна не турбуватися про занадто яскравий спалах і нерівний колір шкіри, тому що м'яке світло автоматично підлаштовується під навколишнє освітлення.

Оптимальна конфігурація для швидкої роботи

vivo Y31 оснащений ефективним процесором Qualcomm Snapdragon 662 з максимальною тактовою частотою 2 ГГц. У поєднанні з 4 Гб оперативної та 64 Гб постійної пам'яті це дозволяє завантажувати і використовувати більше додатків, без будь-яких затримок і підвисань.

Мультітурбо 4.0

З vivo Multi-Turbo 4.0 смартфон стає ще ефективнішим. Ця ексклюзивна ігрова технологія фокусується на оптимізації основних сцен, щоб зменшити затримки в іграх. А також займається визначенням пріоритетів і розподілом ресурсів центрального процесора і внутрішньої пам'яті. Що особливо важливо, коли занадто багато додатків працює одночасно в фоновому режимі.

Акумулятор на 5000 мАг і швидка 18 Вт зарядка

Завдяки акумулятору підвищеної ємності 5000 мАч і розумній технології енергозбереження, одна повна зарядка може забезпечити вам понад 17 годин потокового перегляду фільмів у форматі HD або 9,9 годин ресурсномістких ігор. А функція швидкої зарядки потужністю 18 Вт дозволить зарядити смартфон до 70% всього за 64 хвилини. Крім того, функція зворотної зарядки допоможе вам підживити інші ваші пристрої від смартфона, коли ви не вдома.*

Зручне розблокування

vivo об'єднала сканер відбитка пальця з кнопкою живлення, тому ви можете одночасно увімкнути дисплей і розблокувати смартфон. Що дуже зручно. При цьому датчик легко вписується в загальний витончений дизайн смартфона, а час, необхідний для розблокування при працюючому екрані, становить всього 0,3 секунди. Крім того, ви можете використовувати програмне розблокування за допомогою розпізнавання обличчя Face Wake, якщо хочете отримувати доступ до свого смартфону з одного погляду.

iManager. Ваш мобільний дворецький

Уважний iManager звільняє користувачів vivo від нудних повсякденних занять. Налаштуйте його на виконання таких завдань, як очищення телефону або пошук проблем в нічний час, і, поки ви відпочиваєте, iManager подбає про все.

*Дані про зарядку Y31 отримані в результаті лабораторних випробувань. Умови випробувань: температура навколишнього середовища 25℃ ± 1℃. Умови тестування: рівень заряду батареї 1%, екран вимкнений, стандартний офіційний зарядний пристрій vivo. Фактичні дані можуть відрізнятися від тестових, варто також враховувати рівень зносу батареї, умови експлуатації та інші фактори. Для зворотної зарядки потрібен кабель OTG, який необхідно купувати окремо.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2021

Операційна система

Android 11

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,58"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2408 х 1080

Щільність пікселів, PPI

401

Кількість кольорів

16 млн

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

1,8 ГГц

Графічний процесор

Adreno 610

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,79 + f/2,4 + f/2,4

Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: Діафрагма: f/1.79 (48 Мп) + f/2.4 (2 Мп) + f/2.4 (2 Мп) Нічний режим, Портретний режим, Фото, Відео, Панорама, Живе фото, Уповільнена зйомка, Швидкісна зйомка, Професійний, DOC, AI 48 Мп; Фронтальна камера Діафрагма: f/1.8; Full HD / 1920х1080 / стереозвук

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

188 г

Найпопулярніші запити в категорії vivo Y31 4/64GB (Ocean Blue)