Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Sigma X-treme PQ36 3/32GB (Black)

Код:696365
Архiв
Sigma X-treme PQ36 3/32GB (Black) video preview
Sigma X-treme PQ36 3/32GB (Black) фото
Sigma X-treme PQ36 3/32GB (Black) фото
Sigma X-treme PQ36 3/32GB (Black) фото
Sigma X-treme PQ36 3/32GB (Black) фото
Sigma X-treme PQ36 3/32GB (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Нова ера трендового захищеного смартфона

Захист IP69

Корпус смартфона розроблений відповідно до стандарту IP68/69, що дозволяє використовувати його в екстремальних умовах. X-treme PQ36 максимально захищений від потрапляння води, пилу та бруду. Всередині корпусу використана традиційна демпфуюча титанова пластина для додаткового закріплення компонентів, вона підсилює конструкцію і є додатковим захисним фактором при випадкових падіннях смартфона. Стандарт IP69 підтверджує повну водонепроникність, якщо пристрій занурити на глибину до 1,5 м не більше, ніж на 30 хвилин. Гаджет може працювати у зануреному режимі і витримує високотемпературне миття під високим тиском.

Перевірена автономність

В екстремальних температурних умовах, в африканській пустелі або в альпійських снігах, захищений смартфон x-treme PQ36 ніколи не вимкнеться автоматично, адже у ньому встановлений літієвий полімерний акумулятор з відмінною морозостійкістю, який може нормально працювати при мінус 20°C. Швидко відновити втрачений заряд допоможе передбачена функція PumpExpress за умови використання оригінального microUSB кабелю і зарядного пристрою. Говоріть, грайте в ігри, читайте книги і дивіться YouTube до 4-х діб у змішаному режимі роботи — або 9 годин в екранному режимі.

Дисплей — наріжте огірки для свого обіднього салату

X-treme PQ36 оснащений кольоровим екраном діагоналлю 5,45" з IPS-матрицею формату HD+ з роздільною здатністю 1440х720 пікселів. Екран захищений склом підвищеного опору до подряпин Asahi Glass Dragontrail. Якщо під рукою немає бамбукової дощечки для нарізки овочів на салат під час обідньої перерви в офісі — сміливо використовуйте екран свого новенького смарта PQ36.

Комунікації та інтернет

Смартфон працює у високошвидкісних 3G/4G-мережах. Підтримку роботи мереж GSM/3G/4G забезпечує комбінований лоток, який дозволяє встановити 2 SIM-карти стандарту nano SIM або 1 SIM-карту та 1 карту пам'яті. Доступ до бездротового інтернету забезпечить Wi-Fi модуль, що підтримує зв'язок на частотах 2,4 ГГц та 5 ГГц стандартів IEEE 802.11 a/b/g/n, а наявність функції Wi-Fi Hotspot допоможе використовувати смартфон як мобільний 4G-роутер. Автомобілістам і людям, які часто подорожують, дуже стане у пригоді вбудований GPS модуль з підтримкою GPS/GLONASS/GALILEO/BEIDOU/A-GPS, який за лічені секунди визначить ваше місцезнаходження і надасть вам можливість використовувати різні навігаційні програми з високою точністю.

Кришталевий звук динаміка

При розробці моделі PQ36 багато уваги приділили якості відтворення звуку динаміками телефона. За допомогою аудіочипа NXP Smart PA ви можете насолоджуватися чітким прозорим звуком розмовного динаміка навіть у найбільш людних місцях: на промисловому виробництві, на метушливих вулицях столиці і взагалі де завгодно. Водозахищений і гучний зовнішній динамік ні в якому разі не дозволить вам пропустити важливе сповіщення і за потреби забезпечить якісне прослуховування музики навіть під дощем.

Сучасна функція NFC

X-treme PQ36 підтримує технологію NFC, яка дозволяє здійснювати комунікацію і обмін даними між пристроями, що знаходяться на коротких відстанях, а отже ви без зайвої мороки обмінюватиметеся фотографіями та відеофайлами, оплачуватимете покупки без використання кредитної картки, робитимете миттєві мобільні платежі і безконтактно розраховуватиметеся за проїзд у громадському транспорті у будь-якій точці світу. Завдяки сертифікації Google Play Захисту ви можете налаштовувати і безпечно використовувати Google Pay для здійснення безконтактної оплати.

Функціональність

Смартфон X-treme PQ36 працює на базі потужного процесора МТК6761 з тактовою частотою 2,0 ГГц під керуванням чистої операційної системи Android 9.0. Чистий Android та сертифікація Google Mobile Services дозволяють користувачам бути впевненими, що дана система і смартфон були підготовані нами відповідно до рекомендацій Google. Смартфон оснащений 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті для завантаження різних ігор та додатків, зберігання великої кількості фотографій, аудіо- та відеофайлів. Додаткове збільшення пам'яті можливе за рахунок використання карт формату microSD ємністю до 128 ГБ.

Камера Sony IMX135 — знімки під водою

Основна камера з роздільною здатністю матриці 13 МП, зі спалахом, автофокусуванням (при зйомці фото) і стабілізацією зображення дозволяє отримувати дуже чіткі фотографії, а фронтальна камера з роздільною здатністю матриці 5 МП — робити якісні селфі навіть під водою. Не потрібно вимикати камеру, заходячи у воду, адже водонепроникність вирішує всі проблеми — фотографуйте під водою без обмежень. Ваші знімки на X-treme PQ36 будуть по-справжньому яскравими та природними, а зловити на камеру посмішки рідних тепер можна зі швидкістю світла за допомогою згаданої вище бічної клавіші швидкого доступу. Її можна налаштувати не лише на запуск додатка "Камера", а і на зйомку в цілому, що буде особливо доречно в умовах підвищеної вологості.

OTG і датчики

Під’єднуйте клавіатуру, мишу, USB-диски та безліч інших пристроїв і перетворюйте ваш смартфон на комп'ютер. Функція Powerbank дозволить заряджати інші гаджети. А для більш продуктивної роботи та приємних розваг налаштовуйте і користуйтеся датчиками освітленості, наближення, обертання, орієнтації, геомагнітним датчиком, акселерометром, магнітометром та іншими.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2021

Операційна система

Android 9.0

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1440 х 720

Захист скла

Asahi Glass Dragontrail

Кількість кольорів

16 млн

Процесор

Процесор
Кількість ядер

4

Частота процесора

2,0 ГГц

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

3 Гб

Підтримка карток пам'яті

до 128 Гб

Основна камера

Кількість модулів основної камери

1

Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Розпізнавання облич у кадрі; Панорамна зйомка; Серійна зйомка; Налаштування балансу білого; Експозиції і ISO

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Гума

Стандарт захисту

IP69

Біометричний захист

Відсутній

Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

264 г

Завантаження