Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

lifecell «Лайфхак»

Код:624111
Архiв
lifecell «Лайфхак» фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

ПОСЛУГА «СЛУХНЯНІ ХВИЛИНИ»

Унікальна послуга «Слухняні хвилини» дає вам можливість перемикати пакет хвилин, змінюючи його наповнення.

Управління послугою *850#1

Ви можете переходити на інше наповнення пакету хвилин щодня!

Наприклад: у вас залишилося 1200 хвилин на всі номери по Україні. Ви можете змінити їх на безліміт на lifecell плюс 120 хв на інші номери по Україні, тобто ваші хвилини на всі номери по Україні будуть поділені на 10. При переході в зворотному напрямку, залишок хвилин на інші номери по Україні буде помножено на 10.

Якщо у вас залишилися хвилини на lifecell та 0 хвилин на інші номери по Україні, то при переході ви отримаєте 0 хвилин на всі номери по Україні. В зворотній ситуації, якщо у вас залишилось 0 хвилин на всі номери по Україні, то при переході ви отримаєте безліміт на lifecell та 0 хвилин на інші номери по Україні.

**Два перших переходи – безкоштовно, далі – 10 грн/перехід. Протягом 1 дня доступно не більше одного переходу.

 
 

Використовуйте лайфхаки від lifecell на повну!

Інтернет

До вказаного в таблиці об’єму інтернет трафіку додається об’єм, що був використаний в попередньому 4-тижневому пакеті послуг. Чим більше користуєшся – тим більше отримуєш!

Наприклад: В першому 4-тижневому пакеті послуг тарифу Лайфхак, Ви використали 15 ГБ Інтернет-трафіку, при нарахуванні наступного 4-тижневого пакету послуг, Вам буде надано 35 ГБ (15 ГБ що були використані в попередньому пакеті послуг та ще 20 ГБ в рамках пакету послуг, що замовляється). Після чого, якщо Ви використаєте,наприклад, 30 ГБ, то при нарахуванні наступного 4-тижневого пакету послуг, отримаєте вже 50 ГБ (30 ГБ що були використані в попередньому пакеті послуг та ще 20 ГБ в рамках пакету послуг, що замовляється).

Дані щодо обсягу інтернет трафіку, яку абонент використав в рамках попереднього 4-тижневого пакету послуг тарифу «Лайфхак», фіксуються та зберігаються протягом 7 днів. Тобто, у випадку, якщо з моменту закінчення останнього 4-тижневого пакету послуг пройшло більше ніж 7 днів, то при замовленні нового 4-тижневого пакету послуг буде нараховано інтернет трафік у розмірі 20 ГБ.

 

Додатковий ГБ

Користуйтеся месенджером BiP! Це вигідно! За кожні 30 хвилин вихідних дзвінків, зроблених з додатку BiP через BiP Out, ви отримаєте 1 ГБ інтернету. Термін дії додаткового гігабайта складає 4 тижні.

 

Послуги без плати за інтернет-трафік

Ви можете безлімітно користуватися соцмережами Facebook, Instagram та Twitter за умови сплати вартості 4-тижневого пакету послуг. Для цього користуйтесь лише офіційними додатками для планшетів та смартфонів, або мобільними чи веб-версіями сайтів соціальних мереж.

 

Пакет послуг на 1 день

Якщо на рахунку недостатньо коштів для оплати пакету послуг на 4 тижні, ви можете замовити пакет послуг на один день, який буде нараховуватися щоденно за умови достатньої суми на рахунку. В іншому випадку застосовуються стандартні тарифи, а доступ до інтернету буде обмежено. Меню управління *103#.

 

Замовлення повторного пакету послуг до закінчення періоду дії поточного

Якщо ви використали об’єм послуг у межах свого тарифного плану, можна замовити повторний пакет послуг, не чекаючи на закінчення періоду дії поточного пакету. Замовити повторний пакет послуг можна не частіше, ніж 1 раз на день. Для замовлення наберіть *700#.

 

«МелоРінг»

До вартості пакету послуг або при переході на даний тарифний план включено мелодію за умовами послуги «МелоРінг» на 15 днів (з днем активації або переходу включно). Після закінчення цього строку мелодія автоматично відключається. Якщо ви бажаєте продовжити користуватися мелодією, замовте послугу «МелоРінг» за 5 грн/30 днів. Для підключення послуги «МелоРінг» треба зателефонувати на короткий номер 5050 або набрати *150#.

 

Зберігайте фото, відео та інші файли у додатку lifebox!

У хмарному сховищі lifebox інформація буде зберігатися у безпеці, а доступ для вас відкрито з будь-якої точки світу, де є інтернет.

 

Встановіть додаток «Мій lifecell» та отримуйте подарунки за акцією Shake&Win!

Завантажте додаток «Мій lifecell» та отримайте доступ до всієї інформації про ваш номер. Легко змінюйте тариф, підключайте та відключайте послуги.

 

Стандартна тарифікація застосовується, якщо:

  • не сплачено вартість пакетів послуг на 4 тижні або на 1 день;
  • вичерпався обсяг окремої послуги в рамках пакету послуг на 4 тижні або на 1 день до закінчення періоду його дії.

4Абоненту нараховується пакет у розмірі 10 хвилин на lifecell на 10 днів. Після вичерпання вказаних 10 хвилин застосовується стандартна тарифікація. Після закінчення періоду дії пакету абоненту нараховується черговий пакет у розмірі 10 хвилин на lifecell.

5Нараховується пакет зі 100 SMS, який діє до кінця доби (за київським часом). Починаючи з 101-ої SMS за добу вартість становитиме 1 грн за кожне SMS.

Усі податки та збори враховано. Мінімальний строк дії цього тарифного плану — 7 календарних днів із дати його введення в дію. Підключаючи цей тарифний план, споживач підтверджує, що ознайомився і погоджується з умовами обраного тарифного плану, умовами й порядком надання телекомунікаційних послуг ТОВ «лайфселл», порядком застосування обраних ним тарифів, отримав необхідну, доступну, достовірну інформацію про телекомунікаційні послуги, їх кількість, якість, асортимент, а також про їх виробника (виконавця, продавця).

Умови тарифного плану наведено станом на 05.06.2019 р.

Дата введення тарифного плану в дію — 05.06.2019 р.

Тарифний план із зазначеними умовами діє на всій території України. Отримання послуг на тимчасово окупованих та неконтрольованих територіях України може бути обмежене або неможливе у зв’язку з обставинами, що знаходяться поза межами впливу та контролю оператора.

Зверніть увагу! Оператор залишає за собою право встановлювати та змінювати тарифи (тарифні плани) на свої послуги відповідно до Закону України «Про телекомунікації», змінювати перелік таких послуг, а також змінювати умови, строки проведення акцій, достроково припиняти, призупиняти термін їх проведення в односторонньому порядку тощо відповідно до Умов і порядку надання телекомунікаційних послуг ТОВ «лайфселл».

 

Детальні умови тарифікації, мінімальний термін і додаткові умови надання послуг, що стосуються цього тарифного плану.

Характеристики

Основні характеристики

Оператор

lifecell

Стартовий пакет

lifecell «Лайфхак»

Призначення
Територія використання (область)

Вся Україна

Абонплата
Хвилини розмов на інших операторів, які включені в пакет
Безкоштовні дзвінки всередині мережі

Так

Інтернет

20 Гб

Підтримка 4G

Так

Особливості

20 ГБ + використані ГБ в попередньому 4-тижневому пакеті послуг; Додатковий 1 ГБ за кожні 30 хв з BiP Out; 1500 хв на всі міські та мобільні номери по Україні в межах послуги «Слухняні хвилини»; Безліміт на Facebook, Instagram, Twitter; 50 ГБ у хмарному сховищі lifebox; Участь у програмі лояльності Fishka