Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Стедікам Zhiyun Crane 2S C020113EUR

Код:700196
Немає в наявності
Стедікам Zhiyun Crane 2S C020113EUR фото
Стедікам Zhiyun Crane 2S C020113EUR фото
Стедікам Zhiyun Crane 2S C020113EUR фото
Стедікам Zhiyun Crane 2S C020113EUR фото
Стедікам Zhiyun Crane 2S C020113EUR фото
Стедікам Zhiyun Crane 2S C020113EUR фото
Стедікам Zhiyun Crane 2S C020113EUR фото
Стедікам Zhiyun Crane 2S C020113EUR фото
Стедікам Zhiyun Crane 2S C020113EUR фото
cashback iconКешбек 189 ₴
18 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стедікам Zhiyun Crane 2S

Серія стабілізаторів Crane 2 для професійних камер від компанії Zhiyun добре зарекомендувала себе серед поціновувачів якісного знімального обладнання. Інженери Zhiyun взяли до уваги потреби операторів та сучасні можливості, в результаті чого стало можливим створення стабілізатора Crane 2S. Щоб підвищити практичність стабілізатора, зробити його надійним і міцним інструментом, його рукоятка виготовлена ​​з вуглецевого волокна. Стедікам володіє модульною конструкцією та інноваційною електронною начинкою, що дозволило проводити зйомку навіть в особливо складних умовах.

Зручність у роботі

Для різних знімальних завдань операторам часто доводиться міняти камери. Стабілізатор Crane 2S був розроблений з урахуванням цих потреб та володіє оптимізованими алгоритмами з потужними сервоприводами. Це дозволяє Не тільки швидко знімати і встановлювати камери, але й з легкістю управляти навіть великими моделями обладнання. До того ж, на рамі стабілізатора передбачена можливість встановлення додаткового обладнання.

Налаштування до дрібниць

Crane 2S розроблений з урахуванням найменших потреб операторів. Система FlexMount, якою оснащений стабілізатор, дозволяє прискорити та спростити процес налаштування й балансування камери. Більш того, кожен оператор може під себе відрегулювати ступінь зусилля для відкриття або закриття запобіжного замка.

У разі потреби в вертикальної зйомки Crane 2S також може здивувати. У комплектації зі стабілізатором йде швидкознімне вертикальне кріплення і ручка безпеки для забезпечення високоякісної вертикальної зйомки.

Фокусування на будь-який смак

Crane 2S оснащений коліщатком управління цифровим фокусуванням. Крім того, покращене демпфірування обертання коліщатка фокусування дозволяє більш ефективно використовувати м'язову пам'ять відеооператора для налаштування фокусу.

Крім цифрового Crane 2S також оснащений і механічним фокусуванням, що дозволяє проводити зйомку на професійному рівні. Модуль управління фокусуванням та інноваційні сервоприводи відрізняються наднизької затримкою і високою точністю. Завдяки таким рішенням фокус завжди буде максимально точним.

Тривалий час роботи

Crane 2S живиться від трьох літій-іонних батарей типу 18650. На одному повному заряді батарей стабілізатор здатний працювати протягом близько 12 годин. Якщо потрібно більше часу, оператор може легко і швидко замінити батареї, продовживши знімати.

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Максимальне навантаження

До 4,5 кг

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятора

2600 мАгод

Автономність

Час роботи: до 12 год

Колір

Чорний

Фізичні характеристики

Вага

1880 г

Діапазон робочих температур

Від -10° до 45°C

Габарити

453 х 230 х 68 мм

Комплектація

Zhiyun Crane 2S; Швидкознімна пластина; Швидкознімна опорна плита; Зарядний пристрій для трьох акумуляторів; 3x 18650 літій-іонні акумулятори; Трипод; Опорна база; Підтримка об'єктива; Зарядний кабель USB Type-C; Кабель керування камерою Canon LN-MBUC-A01; Кабель керування камерою Canon LN-NBUC-A01; Кабель керування камерою Panasonic LN-UCUC-A01; Кабель керування камерою Sony LN-UCUS-A01; Транспортувальний кейс

Найпопулярніші запити в категорії Стедікам Zhiyun Crane 2S C020113EUR