Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Стилус для Samsung Tabs 7+/S7 FE S Pen (Mystic Green) EJ-PT730BGRGRU

Код:694325
Немає в наявності
Стилус для Samsung Tabs 7+/S7 FE S Pen (Mystic Green) EJ-PT730BGRGRU фото
cashback iconКешбек 21 ₴
2 199
Колір
Black фото
Green фото
Pink фото
Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стилус для Samsung Tabs 7+/S7 FE S Pen

Стилус S Pen – це корисний аксесуар для планшетів Samsung Galaxy Tab S7+/S7 FE, який допоможе зробити роботу з документами, нарисами та різними творчими програмами ще простішою та зручнішою. Завдяки продуманій конструкції та передовій електронній начинці він дає можливість залишати рукописні нотатки, малювати та редагувати з набагато більшою точністю. А також дозволяє дистанційно керувати планшетом і дуже зручний у використанні за рахунок невеликої ваги та ергономічного дизайну.

 

Особливості:

  • 4096 ступенів натискання
  • Bluetooth-підключення з низьким енергоспоживанням
  • Швидкий відгук від пристрою
  • Керування жестами
  • Висока точність та плавне ковзання по екрану
  • Магнітне кріплення
 
 

Новий рівень комфорту

Електронне перо Samsung S Pen – ідеальний засіб для малювання та введення рукописного тексту. Воно має 4096 рівнів чутливості до тиску, за рахунок чого забезпечує максимальну точність кожного штриха. Використовувати його так само зручно, як і звичайну ручку. Крім того, воно відрізняється дуже низькою затримкою реакції (9мс), що відкриває нові можливості та дозволяє підняти вашу продуктивність на новий рівень.

 

Віддалене управління планшетом

Цей найкращий у своєму класі інтелектуальний інструмент дозволяє керувати планшетом, навіть не торкаючись його. Одним клацанням або помахом руки ви можете віддалено запускати програми, відтворювати відео, призупиняти плейлисти, переміщатися по презентації та робити знімки. Використовуйте заздалегідь встановлені дії для жестів і натискання кнопки або запрограмуйте інші для створення особистого досвіду.

 
 

Зручно лежить у руці

Зі стилусом S Pen робити нотатки, підписувати документи і розмічати PDF-файли можна легко і швидко. Електронне перо має ергономічний дизайн, завдяки чому надійно і комфортно лежить у долоні, практично стаючи природним продовженням вашої руки. Що забезпечить належний комфорт під час тривалого використання.

 

Надійно та практично

Стилус S Pen за допомогою магніту кріпиться до задньої частини Samsung Galaxy Tab S7 або S7+ для зручного зберігання та заряджання. Тому він завжди буде під рукою, коли вам знадобиться записати свої думки та ідеї. І завжди буде готовим до використання.

 
 

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Стилус для ємкісного екрана

Сумісний бренд

Конструкція

Розмір наконечника

0,7 мм

Зручність та додаткові можливості

Ковпачок

Ні

Габарити і колір

Вага

10 г

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Стилус для Samsung Tabs 7+/S7 FE S Pen (Mystic Green) EJ-PT730BGRGRU