Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Сумка WIWU Gent Business handbag 15,6" (Grey)

Код:672210
Очікується
Сумка WIWU Gent Business handbag 15,6" (Grey) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 13 ₴
1 399
Колір
Black фото
Grey Stone фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сумка WiWU Gent Business – це легкий, міцний та функціональний аксесуар для 15-дюймового ноутбука, що поєднує у собі надійні матеріали з привабливим дизайном. Вона захистить ваш ноутбук в дорозі і дозволить зручно розмістити всі необхідні гаджети і важливі дрібниці. При цьому сумка компактна і не додасть об’єму лептопу, а продуманий дизайн дозволяє носити її як на плечі, так і просто в руках як стильний чохол.

 

Особливості:

  • Підходить для ноутбуків з діагоналлю екрана до 15 дюймів
  • Основний відсік з м'яким оздобленням для кращого захисту
  • 3 зовнішні кишені на блискавці для різних дрібниць
  • Ручки для перенесення, що ховаються у спеціальні кишеньки
  • Знімний плечовий ремінь
  • Міцний та водостійкий матеріал
 

Від ноутбука до кулькової ручки

Попри компактні розміри, у цьому аксесуарі знайдеться місце для будь-яких дрібниць, без яких не обійдеться ваш день. Крім основного відділення, призначеного для ноутбука з діагоналлю екрана до 15,6 дюйма, у сумки є 2 кишені на блискавці спереду і 1 ззаду. У них можна розмістити телефон, ключі, ручку, кабель, флешку та інші потрібні речі.

 
 

Дбайливий захист

Зсередини основний відсік сумки оздоблений м'якою тканиною для того, щоб уберегти ваш лептоп або планшет від подряпин та інших пошкоджень. Крім того, така м'яка підкладка виступає у ролі додаткового захисного шару, допомагаючи краще амортизувати невеликі удари або поштовхи.

 

Все продумано

Носіть сумку з ноутбуком на плечі, просто в руках або кріпіть до валізи під час далеких подорожей. У WIWU Gent Business передбачені не лише ручки, які легко ховаються в окремі кишеньки, перетворюючи сумку на компактний чохол. А і знімний наплічний ремінь, а також спеціальна лямка, за допомогою якої ви зможете зафіксувати сумку на висувній ручці валізи. Все просто та функціонально.

 

Якісні матеріали

Сумка WIWU Gent Business виготовлена з нейлону. Цей легкий, але міцний матеріал стійкий до зносу і вологи. Тому, ні дощ, ні сніг не зашкодять вмісту сумки. А сама вона збереже акуратний зовнішній вигляд надовго.

Характеристики

Основні характеристики

Стиль
Для кого
Форм-фактор
Відсік для ноутбука
Додаткові функції
Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Сумка WIWU Gent Business handbag 15,6" (Grey)