Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кавоварка DELONGHI ECOV 311 BK

Код:676536
Немає в наявності
Кавоварка DELONGHI ECOV 311 BK фото
Кавоварка DELONGHI ECOV 311 BK фото
Кавоварка DELONGHI ECOV 311 BK фото
cashback iconКешбек 65 ₴
6 599
Колір
Azure фото
Black фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

РЕТРО СТИЛЬ

Кавоварка Delonghi ECOV 311 BK створена для тих, хто цінує не тільки функціональність, але і зовнішній вигляд техніки. Бренд довів, що техніка може бути дійсно витвором мистецтва, створивши дизайнерську колекцію техніки Icona Vintage. Головна характерна риса кавоварки цієї серії - бездоганний італійський ретро-стиль. Корпус створений в кремово-бежевому кольорі і доповнений деталями з металу. Її дизайн зробить кухню особливою, додасть інтер'єру родзинку і підкреслить витончений смак власника.

 

ЧУДОВА ЯКІСТЬ

Купити Delonghi ECOV311 - означає придбати надійний і якісний кухонний прилад, який довгий час буде радувати вас чудовою кавою. Бойлер кавоварки - з нержавіючої сталі. Прозорий резервуар для води оснащений індикатором і має обсяг 1,4 л. Модель має 2 окремих термостати, що дозволяють контролювати температуру води і пари, потужності струменя пари можна регулювати. Також кавоварка оснащена спеціальним піддоном для крапель, щоб ваша кухня завжди залишалася чистою. Ціна такого приладу цілком відповідає його функціональності.

 

СИСТЕМА «КАПУЧИНО»

У даній кавоварці ви зможете використовувати мелену (для 1-2 чашок напою) або каву чалді. Якщо ви є цінителем капучино - ця модель стане для вас справжнім відкриттям, адже з нею ви в лічені хвилини приготуєте цей ароматний напій. Система «Капучіно» змішає пар, повітря і молоко, щоб створити у вашій чашці пишну пінку. А панель для підігріву чашок подбає про те, щоб напій завжди мав оптимальну температуру. ECOV311 BK гарантує, що ви і ваші близькі залишитеся задоволені чудовими кавовими напоями.

 

АВТОМАТИЧНЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ

Одна з переваг оновленої кавоварки - вона має функцію автоматичного відключення, що повністю відповідає європейським стандартам EUP. Якщо ви не використовуєте прилад, він самостійно відключиться через 9 хвилин. Тому ви можете не турбуватися про зайві витрати електроенергії і про те, що з включеною кавоваркою щось трапиться, якщо ви забудете її вчасно вимкнути.

Характеристики

Основні характеристики

Вид
Дисплей

Немає

Потужність

1100 Вт

Тиск
Тип управління
Взаємодія зі смартфоном

Ні

Оснащення

Капучинатор для молока

Піддон для крапель

Функції та Особливості

Функції

Підігрів чашок/кавника

Регулювання подачі пари

Автоматичне відключення

Тип використовуваної кави
Види напоїв
Кількість чашок, що одночасно готуються
Об'єм резервуару для води

1,4 л

Колір та Матеріал

Матеріал корпуса
Колір

Фізичні характеристики

Вага

4.1 кг

Габарити (ВхШхГ)

31.5 x 26 x 29 см

Комплектація

Інструкція

Кавоварка

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Кавоварка DELONGHI ECOV 311 BK