Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кавоварка DeLonghi EC785.GY

Код:699461
Немає в наявності
Кавоварка DeLonghi EC785.GY фото
Кавоварка DeLonghi EC785.GY фото
Кавоварка DeLonghi EC785.GY фото
Кавоварка DeLonghi EC785.GY фото
Кавоварка DeLonghi EC785.GY фото
cashback iconКешбек 69 ₴
6 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ріжкова кавоварка DeLonghi EC 785 GY Dedica

Колекція: Dedica. Потужність 1350 Вт. Тиск: 15 бар. Компактний дизайн - ширина 15 см. Тип роботи: напівавтомат. Вбудований капучинатор. Підігрів чашок. 3 крема-фільтра: 1-й для таблетованої кави, 2-й на одну порцію кави, 3-й на дві порції кави. Тип кави: мелений і чалди. Обсяг контейнера для води: 1 л. Матеріал корпусу: метал. Знімний піддон. Професійний холдер. Темпер. Пітчер. Максимальна висота чашки: 8 см (при знятому піддоні 12 см). Програмування налаштувань: температура води, жорсткість води, обсяг порції, автовідключення через 9 хв / 30 хв / 3 години.

ЕТАЛОННА МОДЕЛЬ

Ріжкові кавоварки компанії Delonghi давним-давно підкорили серця десятків тисяч користувачів, своєю унікальною зовнішністю і бездоганною практичністю. Поєднати невеликий розмір приладу, який підійде для звичайного споживача в домашніх умовах і характеристики не гірше професійних комбінованих кавоварок – дуже складне завдання. Але не для компанії Delonghi. Створюючи колекцію кавоварок Dedica, команда керувалася побажаннями клієнтів, удосконалюючи при цьому наявні вже механізми попередніх моделей. DeLonghi EC 785 GY Dedica є представницею даної колекції, яку можна вважати істинно еталонною, завдяки своєму функціоналу і максимально компактним розмірам.

ПРИЛАД В ДІЇ

Приготуйте собі каву, рівня професійного бариста, не виходячи з дому. Ріжкова кавоварка DeLonghi EC 785 GY Dedica створена зробити цей процес максимально простим і головне, в задоволення користувачеві. Прилад має в комплектації професійний холдер, темпер і пітчер. Останній вищезгаданий «помічник» допоможе приготувати кращий капучино і лате, а так само інші молочно-кавові напої, за допомогою ручного капучинатора, розміщеного на корпусі приладу. Відзначимо також, що кавоварка має можливість розміщення чашки від 8 см до 12, в залежності від ваших кавових переваг, що гарантує розпивання гарячої кави в вашому улюбленому посуді.

БАГАТОЗАДАЧНИЙ КОРПУС

Окрему увагу варто приділити будові приладу. Крім вельми компактних розмірів, кавоварка має дуже зручну панель управління у верхній частині корпусу. Також, є можливість програмування налаштувань: температура води, жорсткість води, обсяг порції, автовідключення через 9 хв / 30 хв / 3 години. Розмістивши чашки зверху кавоварки, ви можете скористатися функцією їх підігріву, для збереження потрібної температури посуду перед приготуванням напою.

Характеристики

Основні характеристики

Вид
Дисплей

Немає

Потужність

1350 Вт

Тиск
Тип управління
Взаємодія зі смартфоном

Ні

Оснащення

Професійний холдер

Антикапельна система

Фільтр

Пітчер

Капучинатор

Темпер

Термоблок

Піддон для крапель

Функції та Особливості

Функції

Програмування температури води

Підігрів молока

Програмування жорсткості води

Підігрів чашок

Регулювання подачі пари

Автоматичне відключення

Тип використовуваної кави
Види напоїв
Кількість чашок, що одночасно готуються
Об'єм резервуару для води

1 л

Додаткова інформація

Висота чашки від 8 до 12 см

Знімний піддон для крапель з індикатором наповненості

Попередження про необхідність декальцинації

Колір та Матеріал

Матеріал корпуса
Колір

Фізичні характеристики

Вага

4,2 кг

Вага в упаковці

5,5 кг

Габарити (ВхШхГ)

33 х 14,9 х 30,5 см

Габарити в упаковці (ВХШХГ)

39 х 20 х 35 см

Комплектація

Інструкція

Кавоварка

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Кавоварка DeLonghi EC785.GY