Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Кавоварка ріжкова DeLonghi ECOV 311 GR

Код:690701
Немає в наявності
Кавоварка ріжкова DeLonghi ECOV 311 GR video preview
Кавоварка ріжкова DeLonghi ECOV 311 GR video preview
Кавоварка ріжкова DeLonghi ECOV 311 GR фото
Кавоварка ріжкова DeLonghi ECOV 311 GR фото
Кавоварка ріжкова DeLonghi ECOV 311 GR фото
cashback iconКешбек 65 ₴
6 599
Колір
Green фото
beige фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кавоварка ріжкова DeLonghi ECOV 311 GR

Колекція Icona Vintage. Потужність: 1100 Вт. Тиск: 15 бар. Тип роботи: механіка. Вбудований капучинатор з регулюванням подачі пари. Підігрів чашок. 3 крема-фільтра: 1-й для таблетованої кави, 2-й на одну порцію кави, 3-й на дві порції кави. Тип кави: мелений і чалди. Обсяг контейнера для води: 1,4 л. Матеріал корпусу: метал. Знімний піддон. Професійний холдер. Вбудований темпер. Максимальна висота чашки: 8 см (при знятому піддоні 12 см). Автоматичне відключення.

Ретро стиль

Кавоварка Delonghi ECOV 311 GR створена для тих, хто цінує не тільки функціональність, але і зовнішній вигляд техніки. Бренд довів, що техніка може бути дійсно витвором мистецтва, створивши дизайнерську колекцію техніки Icona Vintage. Головна характерна риса кавоварки цієї серії – бездоганний італійський ретро-стиль. Корпус створений в ніжно-зеленому кольорі і доповнений деталями з металу. Її дизайн зробить кухню особливою, додасть інтер'єру родзинку і підкреслить витончений смак власника.

Чудова якість

Купити Delonghi ECOV311 – означає придбати надійний і якісний кухонний прилад, який довгий час буде радувати вас чудовою кавою. Бойлер кавоварки – з нержавіючої сталі. Прозорий резервуар для води оснащений індикатором і має обсяг 1,4 л. Модель має 2 окремих термостати, що дозволяють контролювати температуру води і пари, потужності струменя пари можна регулювати. Також кавоварка оснащена спеціальним піддоном для крапель, щоб ваша кухня завжди залишалася чистою. Ціна такого приладу цілком відповідає його функціональності.

Система «Капучино»

У даній кавоварці ви зможете використовувати мелену (для 1-2 чашок напою) або таблетовану каву. Якщо ви є шанувальником капучино – ця модель стане для вас справжнім відкриттям, адже з нею ви в лічені хвилини приготуєте цей ароматний напій. Система «Капучино» змішає пар, повітря і молоко, щоб створити у вашій чашці пишну пінку. А панель для підігріву чашок подбає про те, щоб напій завжди мав оптимальну температуру. ECOV311 GR гарантує, що ви і ваші близькі залишитеся задоволені чудовими кавовими напоями.

Автоматичне відключення

Одна з переваг оновленої кавоварки – вона має функцію автоматичного відключення, що повністю відповідає європейським стандартам EUP. Якщо ви не використовуєте прилад, він самостійно відключиться через 9 хвилин. Тому ви можете не турбуватися про зайві витрати електроенергії і про те, що з включеною кавоваркою щось трапиться, якщо ви забудете її вчасно вимкнути.

Характеристики

Основні характеристики

Вид
Дисплей

Немає

Потужність

1100 Вт

Тиск
Тип управління
Взаємодія зі смартфоном

Ні

Оснащення

Темпер

Піддон для крапель

Функції та Особливості

Функції

Підігрів чашок

Регулювання подачі пари

Автоматичне відключення

Тип використовуваної кави
Види напоїв
Кількість чашок, що одночасно готуються
Об'єм резервуару для води

1,4 л

Додаткова інформація

Максимальна висота чашки: 8 см (при знятому піддоні 12 см)

Колір та Матеріал

Матеріал корпуса
Колір

Фізичні характеристики

Вага

4.1 кг

Вага в упаковці

4,83 кг

Габарити (ВхШхГ)

31,5 х 26 х 29 см

Комплектація

Інструкція

Кавоварка

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Кавоварка ріжкова DeLonghi ECOV 311 GR