Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Спінювач молока Delonghi EMFI W

Код:690921
Очікується
Спінювач молока Delonghi EMFI W фото
Спінювач молока Delonghi EMFI W фото
Спінювач молока Delonghi EMFI W фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Колір
Black фото
Bronze фото
Copper фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дизайн

Піноутворювач молока DeLonghi EMFI W виконаний у вишуканому та аристократичному дизайні. Це один з найстильніших приладів дизайнерської колекції Distinta для приготування смачного сніданку. З цим ефектним кухонним приладом ваша кухня стане ще більш затишною. Модель має гарне матове покриття, доповнене блискучими хромованими деталями. У ньому ви можете миттєво спінити 100-140 мл або підігріти 250 мл молока.

Функції

Купити DeLonghi EMFI - отримати можливість насолоджуватися чудовою повітряно молочною піною щоранку. Цей прилад має функції спінювання холодного молока, спінювання молока з його підігрівом, а також може просто підігріти для вас молоко без спінювання. Антипригарне покриття чаші гарантує відсутність сторонніх присмаків в молоці і легкий догляд за піноутворювачем. Вінчик можна знімати і мити. Кришка, що знімається з силіконовим ущільнювачем гарантує, що ваш стіл залишиться чистим.

Зручне управління

Дана модель розташовується на спеціальній підставці, яка дозволяє обертати прилад на 360 °. На водонепроникному корпусі DeLonghi EMFI розташовується кнопка управління: щоб отримати гаряче збите молоко, потрібно натиснути один раз (індикатор буде червоним), щоб просто підігріти молоко, необхідно натиснути два рази (індикатор буде блимати червоним), а щоб отримати піну з холодного молока, потрібно утримувати кнопку натиснутою кілька секунд (індикатор буде синім). Ціна цього приладу цілком прийнятна.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Капучинатор

Потужність

500 Вт

Живлення
Тип управління
Об'єм ємності
Режими роботи
Додаткові можливості

Місткість молока для підігріву до 250 мл

Об'єм молока для збивання: 100-140 мл

Особливості

Поворотна підставка на 360 °

Знімна кришка

Антипригарне покриття

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Матеріал

Нержавіюча сталь

Габарити

19,5 х 17 х 11,5 см

Вага

2 кг

Комплектуючі

Спінювач молока

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера