Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Дарсонваль Gezatone BIOLIFT4 118

Код:691571
Архiв
Дарсонваль Gezatone BIOLIFT4 118 фото
Дарсонваль Gezatone BIOLIFT4 118 фото
Дарсонваль Gezatone BIOLIFT4 118 фото
Дарсонваль Gezatone BIOLIFT4 118 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 19 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дарсонваль Gezatone BIOLIFT4 118

Сімейний апарат для дарсонвалізації зі змінними насадками – боротьба з висипом вугрів та прищами, поліпшення росту волосся і боротьба з алопецією, корекція фігури, поліпшення зовнішнього вигляду та омолодження шкіри.

 

Дарсонваль Gezatone Biolift4 118 дозволяє вирішувати таку велику кількість проблем, що може і має використовуватися всіма членами сім'ї: підлітками – для боротьби із запаленнями та висипом вугрів, дорослими – для вирішення косметичних проблем, що виникають з віком, літніми людьми.

  • Лікування запалень, інфільтратів, прищів та вугрової висипки;
  • Позбавлення від набряків, розширених пір;
  • Поліпшення зовнішнього вигляду та кольору шкіри;
  • Протидія віковим змінам і тінізації шкіри;
  • Протидія облисінню і стимуляція росту волосся, поліпшення зовнішнього вигляду волосся;
  • Лікування целюліту;
  • Протидія варикозному розширенню вен, поліпшення периферичного кровопостачання;
  • Загоєння ран.
 

Позитивні ефекти, беззаперечні переваги і застосування Gezatone Biolift4 118

При контакті зі шкірою легкі мікророзряди надають стимулюючу дію на кровообіг, активізують обмінні процеси, підвищують тонус венозної судинної стінки, стимулюють лімфодренаж, відновлюють та нормалізують приплив артеріальної і відтік венозної крові. В результаті поліпшення кровообігу, тканини, що відчували брак кисню, отримують його у повному обсязі, що призводить до прискорення процесів відновлення тканин (що, наприклад, вельми ефективно при корекції застійних інфільтратів та рубців постакне).

 

Крім активізації кровообігу та оксигенації, розряди надають найпотужнішу бактерицидну дію, що робить дарсонваль незамінним при корекції стану жирної шкіри з запаленими елементами. Особливо ефективний для впливу на проблемну шкіру «іскровий» розряд, на впливі якого заснована дистанційна методика. Більш того, бактерицидна дія іскрового розряду посилює бактерицидну дію озону.

Значний діапазон можливостей апарата Gezatone Biolift4 118 (BT-118) дозволяє використовувати його всім членам Вашої родини, за що його називають «сімейний лікар», а позитивні відгуки про дарсонваль Gezatone від користувачів – це найкращий доказ його ефективності!

 

Використання апарата Gezatone Biolift4 118 за короткий час істотно поліпшить стан проблемної шкіри і нормалізує саловиділення, усуне жирний блиск, зменшить діаметр розширених пір і відновить колір обличчя, а регулярне використання цього приладу допоможе позбутися від проблеми назавжди.

 

Одним з достоїнств апарата дарсонваль Gezatone Biolift4 118 (BT-118) є можливість використання практично у будь-якому віці, оскільки доведена висока ефективність методу дозволяє коригувати недоліки, як молодої шкіри, так і вирішувати проблеми зрілої шкіри, що в'яне.

 

Стимулюючи обмінні процеси і активізуючи процеси тканинного дихання, процедура дарсонвалізації істотно покращує зовнішній вигляд та стан вікової шкіри. В результаті низки процедур відзначається стійке поліпшення кольору обличчя, підвищується тонус та пружність шкіри.

 

Дарсонвалізація визнана одним з основних методів впливу при терапії випадіння волосся та себореї, оскільки має виражену дію, сповільнюючи випадіння волосся, покращуючи його якісний стан, нормалізує процеси саловиділення, відновлюючи порушене кровопостачання і стимулюючи оксигенації волосяних фолікулів. Також, бактерицидна дія струмів дарсонваля у поєднанні з дією озону, зупиняє ріст патогенних мікроорганізмів, які часто є причиною випадіння волосся.

 

При жирній пористій шкірі, проблемі прищів та акне, наявності застійних інфільтратів і запалень, дарсонвалізація надає яскраво виражену протизапальну та антибактеріальну дію, сприяє відновленню нормального саловиділення, зменшує діаметр розширених пор, стимулює відновлювальні процеси. Бактерицидна дія дозволяє знизити та усунути місцеве запалення, а також активізувати місцевий імунітет шкіри.

 

Використання дарсонваля при корекції фігури, зокрема, целюліту, терапії початкових стадій варикозу, засноване, перш за все, на його протинабряковій, лімфодренажній та стимулюючій дії. Найбільша ефективність методики відзначається на початкових стадіях целюліту, коли у проблемних зонах превалюють застійні явища. Вплив струму дарсонваля на вени підвищує знижений тонус судинної стінки, що зменшує венозний застій.

 

Gezatone Biolift4 118 та корекція проблем жирної шкіри:

Підвищене саловиділення та жирний блиск, розширені пори, комедони, вугрі, інфільтрати, – ці проблеми часто переслідують власників жирної шкіри і не лише в юнацькому віці. Апарат Gezatone Biolift4 118 є надійним помічником для усунення всіх косметичних дефектів жирної шкіри. Імпульсні струми та озон, за рахунок інтенсивної бактерицидної дії, істотно зменшують прояви запалення, нейтралізуючи близько 99% патогенних мікроорганізмів, які викликають запальні процеси. Крім того, під впливом струмів дарсонваля, відбувається стимуляція місцевого імунітету, що також сприяє зменшенню запалення. Саме при проблемі акне для усунення запалених елементів, ефективне застосування дистанційної методики впливу, коли за допомогою «іскрового» розряду існує можливість «припекти» прищі, перешкоджаючи розвитку процесу. Відновлюючи кровообіг, усуваючи застійні явища, активізуючи оксигенацію та обмінні процеси, струми дарсонваля нормалізують процеси виділення шкірного сала, сприяють зменшенню діаметру розширених пір та прискорюють процеси відновлення. Для корекції стану проблемної жирної шкіри використовуються насадки, що входять до комплекту Gezatone Biolift4 118:

  • Грибок та пелюстка застосовуються для контактного впливу, коли існує необхідність впливати на великі ділянки шкіри
  • Крапелька надає ефективну дію при дистанційному методі і незамінна для впливу на окремі прищики
 

Gezatone Biolift4 118 і проблема випадіння волосся:

Дарсонваль просто незамінний при такій поширеній проблемі, як алопеція. Застосування апарату дарсонваль рекомендовано не лише чоловікам та жінкам, які зіткнулися з проблемою інтенсивного випадіння, а і для стимуляції активного росту волосся, поліпшення його стану, а також для профілактики.

Струми дарсонваля відновлюють порушений кровообіг, покращують насичення киснем та поживними речовинами волосяних цибулин, повертаючи силу й життєву енергію, що сприяє активному росту волосся. Регулюючи процеси вироблення шкірного сала, дарсонваль усуває підвищену сальність шкіри голови, що, в свою чергу, також сприяє більш активному росту волосся та поліпшенню його зовнішнього вигляду.

Досить часто причиною випадіння волосся є порушення балансу мікрофлори шкіри голови, бактерицидна дія дарсонваля дозволяє нейтралізувати патогенні мікроорганізми, підвищити місцевий імунітет шкіри голови і усунути причину випадіння волосся.

Для усунення проблеми випадіння волосся, стимуляції росту та поліпшення їх зовнішнього вигляду, до комплекту Gezatone Biolift4 118 входить спеціальна насадка-гребінець.

Форма та розмір насадки-гребінця дозволяє проводити процедури максимально комфортно, не залежно від довжини та стану волосся.

Використання апарата Gezatone Biolift4 118 за короткий час істотно поліпшить стан волосся та шкіри голови, сповільнить випадіння, нормалізує саловиділення, а регулярне застосування насадки-гребінця допоможе надовго забути про проблеми з волоссям.

Gezatone Biolift4 118 та целюліт:

Дарсонваль користується популярністю при такому поширеному естетичному недоліку, як целюліт.

Висока ефективність пояснюється тим, що дарсонваль активно стимулює процеси кровообігу та лімфодренаж, що сприяє усуненню застою, активізує обмінні процеси та підвищує тонус шкіри у проблемних зонах, усуваючи прояви «апельсинової кірки». Регулярне використання апарата в комплексі з іншими коригуючими методами впливу дозволить усунути нерівності шкірного рельєфу у ділянці стегон, сідниць та інших проблемних зонах.

Для впливу на целюліт використовуються насадки, що входять до комплекту Gezatone Biolift4 118:

  • насадки грибок та пелюстка створені спеціально для впливу на великі ділянки шкіри, вибір залежить від Ваших переваг.
 

Gezatone Biolift4 118 та варикозне розширення вен:

Ефективність впливу на судини струмами Дарсонваля підтверджена роками фізіотерапевтичної практики, даний метод використовується при багатьох захворюваннях периферичних судин: при варикозному розширенні вен нижніх кінцівок, при хворобі Рейно та інших видах ангіоспазмів. Не менш ефективним є застосування апарата у профілактичних цілях, особливо, якщо Ваші ноги відчувають підвищені навантаження.

Під впливом струмів дарсонваля знижується тонус стінок артерій і підвищується тонус вен, що чудово усуває застійні явища, покращує кровообіг та циркуляцію лімфи.

Завдяки використанню апарата Gezatone Biolift4 118, Ви усунете набряки, втому та важкість у ногах, зміцніть вени, відчувши радість вільної легкої ходи.

Для процедур використовуються насадки, що входять до комплекту Gezatone Biolift4 118:

  • насадки грибок та пелюстка створені спеціально для впливу на великі ділянки шкіри, вибір залежить від Ваших переваг.
 

Gezatone Biolift4 118 та вікові зміни шкіри:

Віковій шкірі апарат дарсонваль повертає чудовий тонус та істотно покращує колір обличчя. Позитивні зміни у стані шкіри спостерігаються, перш за все, завдяки стимуляції кровообігу, прискоренню обмінних процесів і поліпшенню насичення тканин киснем. В умовах, що склалися більш активно проходять процеси регенерації і оновлюються клітини, шкіра стає більш свіжою і сяючою.

Для процедур використовуються насадки, що входять до комплекту Gezatone Biolift4 118:

  • насадка пелюстка має зручну форму, що дозволяє ефективно впливати на всі зони обличчя.
 

Протипоказання до застосування:

Як у будь-якого виробу медичного призначення, використання Дарсонваля має низку протипоказань. Якщо у Вас виникають мінімальні сумніви щодо використання апарата – Вам необхідно порадитися з лікуючим лікарем до застосування апарату.

  • Рани, садна, опіки та інші пошкодження цілісності шкірних покривів у зоні впливу
  • Порушення згортання крові, кровотечі
  • Новоутворення
  • Порушення шкірної чутливості
  • Серцево-судинна недостатність більше 2Б стадії
  • Індивідуальна непереносимість
  • Виражені форми куперозу, телеангіектазії
  • Гірсутизм
  • Гарячкові стани (грип, ГРЗ, ГРВІ)
  • Туберкульоз легень в активній формі
  • Тромбофлебіт, флебіти
  • Аритмія серця
  • Епілепсія
  • Наявність кардіостимулятора
  • Вагітність
  • Нервово-психічні розлади
 

Зручні та функціональні змінні насадки дарсонваля Gezatone Biolift4.

Апарат Gezatone Biolift4 118 (BT-118) має 4 змінні насадки для впливу на різні зони обличчя й тіла:

  • Пелюстка використовується для проведення омолоджувальних процедур, для обробки проблемної шкіри, для процедур по тілу.
  • Грибок є універсальною насадкою, яка може бути використана для процедур як по обличчю, так і по тілу, застосовується для нормалізації стану жирної шкіри, для профілактики варикозу і корекції целюліту.
  • Крапля – крапелька ідеальна для «припікання» окремих запалених елементів і найчастіше використовується для впливу на прищики та герпес, локального впливу на невеликі ділянки шкіри.
  • Гребінь виконаний в формі гребінця спеціально для впливу на волосяну частину голови для уповільнення та запобігання випадінню волосся, нормалізації сальної секреції та поліпшення стану волосся.

Характеристики

Основні характеристики

Зручність експлуатації

Таймер

Немає

Синхронізація зі смартфоном

Немає

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і колір

Колір
Комплектація

Апарат Gezatone Biolift4 118; 4 змінні насадки

Особливості

Лікування запалень, інфільтратів, прищів і вугрової висипки; Позбавлення від набряків, розширених пор; Поліпшення зовнішнього вигляду і кольору шкіри; Протидія віковим змінам і тінізації шкіри; Протидія облисіння і стимуляція росту волосся, поліпшення зовнішнього вигляду волосся; Лікування целюліту; Протидія варикозного розширення вен, поліпшення периферичного кровопостачання; Загоєння ран.

Найпопулярніші запити в категорії Дарсонваль Gezatone BIOLIFT4 118