Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Електростимулятор Beurer EM 32

Код:692244
Є в наявності
Електростимулятор Beurer EM 32 video preview
Електростимулятор Beurer EM 32 фото
Електростимулятор Beurer EM 32 фото
Електростимулятор Beurer EM 32 фото
Електростимулятор Beurer EM 32 фото
Електростимулятор Beurer EM 32 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-15%
Вигода 450 ₴
cashback iconКешбек 24 ₴
2 929
2 479
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електростимулятор Beurer EM 32

Хочете мати гарне і підтягнуте тіло? Правильне харчування тренування допоможуть вам. А електростимулятор Beurer EM 32 дозволить прискорити цей процес і закріпити отримані результати. За допомогою додаткової електричної стимуляції EMS ваші м'язи швидше набудуть бажаної форми і вам буде легше підтримувати отримані результати. Індивідуально регульований рівень інтенсивності і п'ять програм тренувань забезпечать оптимальні результати на кожному етапі, а функція автовимикання, пауза і блокування кнопок роблять його використання комфортним і безпечним. З цим пристроєм ви станете на крок ближче до плоского живота і чітко окресленим м'язам на пресі.

Особливості:

  • Регенеративний вплив і додаткова стимуляція м'язів пресу
  • Два зносостійких контактних електрода з провідного вуглецевого матеріалу
  • 5 програм тренування (від 22 до 31 хв)
  • Регульована інтенсивність
  • Таймер зворотного відліку
  • Функція безпечного вимикання
  • Зручна анатомічна форма
  • Допустима окружність талії від 70 до 140 см
  • Знімний блок управління з РК-дисплеєм
  • Пояс можна прати вручну

Прекрасний компаньйон для ваших тренувань

Електростимулятор Beurer EM 32 був розроблений для людей, які бажають змоделювати свій силует, економлячи при цьому якомога більше часу. Пристрій складається з гнучкого пояса ергономічної форми і двох зносостійких контактних електродів з провідного вуглецевого матеріалу. Причому, завдяки тому, що в приладі використовуються водоконтактні електроди, спеціальний контактний гель і змінні електроди вам не будуть потрібні. Просто закріпіть пояс на животі, встановіть необхідні налаштування та приступайте до тренування.

Ефективна стимуляція м'язів з технологією EMS

Електрична міостимуляция (EMS) вже багато років використовується в спорті і фітнесі для тренування м'язів. Цей метод полягає в передачі електричних імпульсів окремим групам м'язів через спеціальні електроди. Завдяки такій стимуляції м'язи скорочуються і розслабляються, імітуючи активність як при фізичних навантаженнях. Тому EMS можна застосовувати для тренування м'язів і підтримки ефекту від тренувань.

Кілька рівнів інтенсивності

Beurer EM 32 має п'ять програм тренувань тривалістю від 22 до 31 хвилини і індивідуально регульований рівень інтенсивності стимуляції. Тому ви зможете підібрати для себе оптимальні налаштування залежно від вашого особистого прогресу і потрібного ефекту.

Знімний блок управління

Легко контролюйте роботу пристрою за допомогою блоку управління з РК-дисплеєм. Він дасть вам точну інформацію про стан батареї, рівень тренування, обрану програму, таймер з часом виконання запущеної програми і блокування кнопок. А завдяки знімній конструкції його можна легко від'єднувати, щоб налаштувати або замінити батареї.

Безпечне використання

Електростимулятор Beurer EM 32 має функцію автоматичного відключення, яка дозволить не перевищувати рекомендований час стимуляції, а також опцію паузи і блокування кнопок. Тому його використання максимально безпечно і зручно для користувача.

Легко кріпиться. Легко чиститься

Beurer EM 32 відрізняється не тільки своєю функціональністю, але й практичністю. Гнучкий і м'який пояс зручно прилягає до тіла і відмінно адаптується до окружності живота від 70 до 140 см завдяки простій застібці-липучці. При цьому він не натирає і не подразнює шкіру. А при необхідності його можна в будь-який момент випрати вручну, щоб освіжити і підтримувати завжди в чистоті.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Додаткова інформація

2 електроди; Не потребує зміни електродів; Простота використання; Гнучкий пояс зі стрічкою-"липучкою"; Таймер зворотного відліку з індикацією часу, що залишився; Функція пам'яті безперервного контролю над тренуваннями; функція паузи; Знімний пульт керування; Автоматичне вимкнення у разі неправильного використання. Обхват талії від 70 до 140 см

Зручність експлуатації

Кількість режимів

5

Джерело живлення

Батарейки AAA x 3

Панель управління

4 кнопки

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Нема

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Вага

240 г

Габарити (ВхШхГ)

8,8 x 9,1 x 2,2 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера