Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електростимулятор Beurer EM 37

Код:696147
Є в наявності
Електростимулятор Beurer EM 37 фото
Електростимулятор Beurer EM 37 фото
Електростимулятор Beurer EM 37 фото
Електростимулятор Beurer EM 37 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 35 ₴
3 559
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Просто та зручно

Хочете зміцнити черевний прес, але немає часу на постійні тренування? Вашим помічником у боротьбі за підтягнуте тіло стане електростимулятор Beurer EM 37. Пристрій оснащений 4 контактними електродами, за допомогою яких впливає на м'язи малими струмами, завдяки чому вони тонізуються, стають більш рельєфними та помітними. А продумана конструкція та точний контроль тривалості програми є запорукою безпеки* виробу.

 

Особливості:

  • 5 програм тренування з тривалістю від 22 до 31 хв
  • 40 рівнів інтенсивності впливу
  • 4 зносостійкі контактні електроди
  • Контактний гель та змінні електроди не потрібні
  • Змінний блок керування з РК-дисплеєм
  • Допустима окружність талії – від 70 до 140 см

Ефективне рішення

Для того, щоб м'язи розвивалися і ставали міцнішими, їм потрібні регулярні скорочення внаслідок фізичних навантажень або електричних імпульсів. Останній варіант реалізований у вигляді технології міостимуляції (EMS). Використовуючи слабкі струми, пристрій сприяє відновленню та зміцненню м'язів, а також посилює кровообіг у ділянці передньої та бічної поверхні живота.

Гнучкий функціонал

Ця модель оснащена чотирма контактними електродами з провідного вуглецевого матеріалу і має зручну анатомічну форму, а тому забезпечує стимуляцію фронтальних та бічних м'язів черевного преса. При цьому ви можете вибрати один із 40 рівнів інтенсивності впливу та програму тренування з тривалістю від 22 до 31 хвилини, щоб досягти оптимального ефекту.

Легкість в обслуговуванні

Використання електростимулятора не завдасть його власнику клопоту та додаткових витрат. Оскільки у пристрої використані надійні водоконтактні електроди, вам не доведеться регулярно купувати контактний гель та змінні липучки. Крім того, пояс можна випрати вручну з неагресивними мийними засобами, попередньо знявши електронний блок керування.

 

Компактні габарити

Підтримуйте своє тіло в тонусі, навіть коли ви знаходитесь вдалині від дому. Оздоровчий гаджет відрізняється компактними габаритами та важить всього 330 грамів, що дозволяє брати його з собою на роботу, у ділові поїздки та подорожі. А живлення від 3 батарейок формату ААА позбавить прив'язки до розеток і гарантує повну автономність пристрою.

 

*Основні протипоказання до використання електростимулятора: флеботромбоз, злоякісні новоутворення, епілепсія, погане згортання крові, ниркова та печінкова недостатність, нирково- та жовчнокам'яна хвороба, вагітність та носіння вбудованого кардіостимулятора.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Режими работи
Додаткова інформація

Обхват талії: 70-140 см; 5 програми тренування (22-31 хвилин); Регульована інтенсивність від 0 до 40; Таймер зворотного відліку з часом, що залишився; Зносостійкі контактні електроди з провідного вуглецевого матеріалу; Змочуються контактні електроди; Функція пам'яті безперервного контролю над тренуваннями; Захисна схема відключення; функція паузи; Блокування кнопок; Знімний елемент керування; Пояс легко стирається руками; Індикатор необхідності заміни батарейок; Стимуляція центральних та бічних м'язів живота; Гнучкий пояс зі стрічкою-"липучкою"

Зручність експлуатації

Кількість режимів

5

Джерело живлення

Батарейки AAA x 3

Панель управління

4 кнопки

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Вага

0,33 кг

Габарити (ВхШхГ)

8,8 x 9,1 x 2,2 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера