Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електростимулятор Beurer EM 80

Код:696166
Є в наявності
Електростимулятор Beurer EM 80 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 85 ₴
8 519
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Професійний підхід

Хочете зміцнити м'язи чи позбутися дискомфорту після активних тренувань? З цими та іншими завданнями допоможе впоратися Beurer EM 80 – високотехнологічний електростимулятор, який підтримує технології TENS та EMS. Він передає слабкострумові імпульси на тіло за допомогою 8 гелевих електродів, що дозволяє оздоровити достатньо велику ділянку тіла за один сеанс. Крім того, просте керування робить налаштування приладу хвилинною справою.

 

Особливості:

  • Робота у режимах EMS, TENS та Massage
  • 30 стандартних та 20 налаштовуваних режимів
  • 8 самоклейних гелевих електродів
  • 4 індивідуально налаштовувані канали
  • Узгодження з персональною лікувальною програмою

Широкий функціонал

Ця модель підтримує технологію міостимуляції м'язів (EMS), створену для тренування та регенерації м'язів, черезшкірну електронейростимуляцію для полегшення болю без ліків та побічних ефектів, а також масаж двофазними прямокутними імпульсами. Останній варіант допоможе розслабитися та покращити кровообіг у тканинах після тривалого робочого дня.

Різноманіття програм

Залежно від частини тіла та конкретних цілей можна вибрати одну з 30 стандартних та 20 налаштовуваних робочих програм. У керованих режимах користувач може власноруч запрограмувати такі важливі параметри, як частота та ширина імпульсів, тривалість процедури тощо. А блок керування з РК-дисплеєм максимально полегшує взаємодію з пристроєм.

Більше електродів

Корисний прилад отримав 8 самоклейних гелевих електродів розміром 45 х 45 міліметрів, що вигідно виділяє його серед більшості конкурентних рішень. З таким арсеналом можна оздоровити за один сеанс велику ділянку тіла, наприклад спину. При цьому кожна пара контактних пластин має свій канал стимуляції, який дозволяє регулювати інтенсивність для різних зон.

 

Завжди з вами

Беріть електростимулятор на дачу або у поїздки, щоб завжди підтримувати своє тіло в тонусі. У складеному вигляді пристрій відрізняється компактними габаритами і важить всього 310 грамів, а тому йому завжди знайдеться місце в рюкзаку або сумці. Крім того, гаджет живиться від 3 батарейок поширеного типорозміру АА, що виключає проблеми з пошуком джерела живлення.

 

А що з безпекою?

Оскільки виріб працює лише зі слабкими струмами, то в його безпеці можна не сумніватися, якщо у вас немає індивідуальних протипоказань* до таких процедур. До того ж, Beurer EM 80 автоматично вимикається після завершення робочої програми, запобігаючи надмірній стимуляції та швидкому розряду батарей.

 

*До переліку основних протипоказань входять: флеботромбоз, злоякісні новоутворення, епілепсія, погане згортання крові, ниркова та печінкова недостатність, нирково- та жовчнокам'яна хвороба, вагітність та носіння вбудованого кардіостимулятора.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Режими работи
Додаткова інформація

4 автономно регульовані канали; Таймер із зворотним відліком; захисне автовідключення; Запрограмовані режими: 30; Програми для індивідуального налаштування: 20. Застосування 3 в 1: усунення болю (TENS), м'язовий стимулятор (EMS), розслаблення та масаж; Функція Doctor's-Function

Зручність експлуатації

Кількість режимів

50

Джерело живлення

Батарейки AAA x 3

Панель управління

Контролер

Пульт керування

Є

Автовідключення

Є

Фізичні характеристики

Колір
Вага

310 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера