Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

LED маска для фототерапії Gezatone m 1020

Код:691580
Архiв
LED маска для фототерапії Gezatone m 1020 фото
LED маска для фототерапії Gezatone m 1020 фото
LED маска для фототерапії Gezatone m 1020 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 24 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Маска світлодіодна для омолодження шкіри обличчя Gezatone m 1020

LED маска для фототерапії сприяє запуску природних процесів регенерації клітин, підвищенню пружності та еластичності шкіри, виведенню токсинів, боротьбі з бактеріями.

Шкіра – найбільший орган людського тіла, який володіє здатністю поглинати світлові хвилі та використовувати їх як джерело енергії подібно рослинам. Згідно з результатами досліджень, позитивну дію на шкіру надають не всі промені світлового спектра, а тільки хвилі певної довжини і певного кольору.

Технології впливу на шкіру хвилями світла широко використовуються у медичних цілях і професійної косметології, пройшли велику кількість клінічних випробувань і довели свою ефективність.

Методика впливу на шкіру світловими хвилями різної довжини та кольору отримала назву фотодинамічної терапії, яка заснована на здатності шкіри поглинати світлові хвилі та використовувати їх як джерело енергії для регенерації клітин, синтезу колагену і еластину, підвищення пружності та еластичності, боротьби з бактеріями та виведення токсинів.

Сучасні технології дозволяють проводити процедури професійного догляду за шкірою, без відвідування салонів краси та витрат на дорогі процедури.

LED маска Gezatone – це ефективний та безпечний метод професійного догляду, який підходить для будь-якого віку, всіх типів шкіри і може використовуватися в домашніх умовах.

При використанні LED маски, на шкіру впливає тільки світловий спектр, в якому немає ультрафіолетових та інфрачервоних променів, немає термічного або шкідливого впливу. Фототерапія не підвищує чутливість шкіри до сонячного світла, тому може проводитися у будь-який час року.

Всього одна процедура фототерапії з LED маскою робить шкіру більш зволоженою, гладкою та сяючою. Курс процедур дозволяє отримати видимі результати поліпшення стану і зовнішнього вигляду шкіри.

 

Led маска підходить для всіх вікових груп і будь-якого типу шкіри

  • Використовується самостійно і в комплексі з іншими косметичними впливами.
  • Підвищує ефективність косметичних препаратів та інших процедур на 60%
 

Фотодинамічна терапія. Принцип дії

Дія маски заснована на методі фотодинамічної терапії (син. фототерапія, хромотерапія, світлотерапія, LED терапія), який використовує нетеплову світлову енергію для активізації природних процесів регенерації та клітинного оновлення. Даний метод рекомендований дерматологами, косметологами і пластичними хірургами всього світу, як один з найбезпечніших методів догляду.

 

Що відбувається у шкірі під дією світлових хвиль?

Клінічно доведено, що шкіра може поглинати світлові хвилі певної довжини і використовувати їх як джерело енергії для відновних процесів.

Світлові частинки проникають через шкіру і надають стимулюючу дію на клітини, що призводить до підвищення освіти АТФ – клітинної енергії. В результаті активізується синтез білків та факторів росту, прискорюються процеси формування колагенових і еластинових волокон. Відновлюються пошкоджені клітинні мембрани, прискорюються процеси відновлення. Крім цього, фототерапія стимулює мікроциркуляцію, завдяки чому клітини отримують поживні речовини та кисень у необхідному об’ємі.

Також, нанесення на шкіру косметичних препаратів безпосередньо перед використанням LED маски підвищує їх ефективність, активні компоненти краще проникають у шкіру та надають терапевтичну дію.

 

За яких проблем рекомендовано використовувати LED маску

  • Вікові зміни шкіри
  • Зниження тонусу, пружності та еластичності шкіри
  • Зморшки
  • Нестача вологи у шкірі
  • Запалення на шкірі, акне
  • Пігментації різного походження
  • Стресова, тьмяна шкіра, блідість
  • Для догляду за шкірою після травмуючих косметичних процедур
  • Подразнена та гіперчутлива шкіра
  • Для прискорення процесів загоєння мікропошкоджень
  • Пошкодження шкіри факторами зовнішнього середовища
  • Для загальної релаксації, усунення втоми та стресу
 

2 ефективні методики в одному приладі

1. Фототерапія

Вплив певним світловим спектром на шкіру сприяє зниженню запалення, нормалізує обмінні процеси у клітинах, стимулює кровообіг і допомагає підвищити опірність шкіри зовнішнім подразникам та факторам, що пошкоджують.

Червоне, помаранчеве або синє світло делікатно впливає на шкіру, відновлюючи стан пошкоджених ділянок та «проблемних» зон, що призводить до природного відновлення шкіри без будь-яких пошкоджень.

Червоне світло (довжина хвилі 625-630 нм)

Червоне світло є одним з найпотужніших.

Надає стимулювальну дію на процеси синтезу колагену, покращує мікроциркуляцію та обмінні процеси. Завдяки впливу червоного світла сповільнюються процеси старіння, підвищується щільність та пружність шкіри, скорочуються зморшки. Також, червоне світло підвищує рівень вологи у шкірі, сприяє вирівнюванню тону шкіри та покращує колір обличчя. Підвищує стійкість шкіри до впливу зовнішніх факторів (холод, вітер, забруднення довкілля).

Щільність шкіри після курсу фотодинамічної терапії червоним світлом підвищується до +92%

Фотодинамічну терапію із застосуванням червоного спектра рекомендовано використовувати для корекції стану шкіри, для профілактики передчасного старіння, а також для відновлення тьмяної, «втомленої», пошкодженої, дегідратованої шкіри, після травмуючих процедур для прискорення процесу відновлення.

  • Тривалість процедури: 15-30 хвилин
  • Частота процедур: 2-3 рази на тиждень
  • Тривалість курсового догляду: до 3-х місяців

Помаранчеве світло (довжина хвилі 600-610 нм)

Надає стимулювальну дію на кровообіг та лімфодренаж, сприяє насиченню киснем і підвищує енергетичний потенціал клітин. Покращує колір обличчя, наповнює внутрішнім сяйвом, тонізує шкіру і скорочує розширені пори, допомагає усунути набряклість. Має антистресову дію, стимулює місцевий імунітет та прискорює метаболічні процеси, усуває почервоніння, подразнення.

Фотодинамічну терапію з використанням помаранчевого світла рекомендовано використовувати для догляду за шкірою будь-якого типу, особливо при набряклості, зниженому тонусі і розширених порах, гіпоксії, тьмяному кольорі обличчя, а також для шкіри у стресовому стані і при зниженні місцевого імунітету.

  • Тривалість процедури: 20-30 хвилин
  • Частота процедур: 1-2 рази на тиждень
  • Тривалість курсового догляду: до 2х місяців

Синє/блакитне світло (довжина хвилі 465-470 нм)

Має протизапальну та заспокійливу дію, має виражені антибактеріальні властивості. Синє світло згубно діє на бактерії Propionibacteriumacne, які відіграють істотну роль у розвитку акне. Використання синього світла дозволяє знизити запалення та подразнення, а також надає профілактичну дію та запобігає висипанню на шкірі у майбутньому. Синє світло є ефективною альтернативою антибіотикам при корекції акне. Відповідно до клінічних випробувань, курсове використання комбінації синього та червоного кольорів знижує частоту рецидивів висипань до 75%. Чудово підходить для жирної, проблемної, запаленої і подразненої шкіри.

  • Тривалість процедури: 15-30 хвилин
  • Частота процедур: 2-3 рази на тиждень
  • Тривалість курсового догляду: до 2х місяців

2. Фотопорація

Відомо, що шкіра поглинає до 80% світлового випромінювання. Від довжини хвилі та кольору залежить глибина проникнення, чим більше довжина хвилі, тим глибше вона проникає. Процес «доставки» світловими хвилями у глибокі шари шкіри активних компонентів косметичних препаратів називається фотопорацією. Під дією світла відкриваються мікроканали у мембранах клітинах, куди починають надходити активні речовини. Після процедури мембранні канали закриваються.

Це процес відбувається на клітинному рівні, тому фотопорація комфортна, не травмує шкіру і не залишає слідів.

Косметика для процедур зі світлодіодним LED маскою

При використанні LED маски рекомендовано використовувати косметичний засіб (крем/гель/сироватку/кремоподібну/гелеву або неткану маску), які призначені для корекції певних естетичних недоліків. Фототерапія підвищує їх ефективність, активні компоненти краще проникають у шкіру і надають терапевтичну дію.

Для вираженого результату процедури бажано, щоб косметика містила активні компоненти з високими фотосенсибілізуючими (світлочутливими) властивостями.

Сироватка з колагеном для світлодіодної LED маски від BeautyStyle створена спеціально для фотопорації. Формула засобу складається з високоактивних інгредієнтів, які потрібні для процесів ремоделювання дерми, а також добре проникають у глибокі шари шкіри під дією світлових хвиль.

  • Колаген, еластин, гіалуронат натрію компенсують недолік цих складових дермального матриксу, зміцнюють природний каркас шкіри, покращують та підтримують природний баланс середовища у її глибоких шарах. Відновлена дерма починає активно виробляти нові молекули, шкіра ущільнюється, стає пружною та еластичною, поступово підтягується. Кількість та вираженість зморшок скорочується, поліпшується загальний вигляд.
  • Трегалоза – природний дисахарид, підсилює властивості гіалуронової кислоти і продовжує її дію, нейтралізує окислювальні процеси, гальмує старіння.
  • Пептиди вівса регулюють нормальну діяльність клітин, знімають запалення та пошкодження від агресивних чинників довкілля. Зміцнюють захисний бар'єр, підсилюють місцевий імунітет, сприяють пом'якшенню і додатковому зволоженню шкіри.
  • Алантоїн активує регенерацію клітин, усуває вільні радикали, має протизапальну та загоювальну дію.
 

Результати використання LED маски Gezatone

  • Поліпшення кольору обличчя і тону шкіри
  • Зволоження, усунення дискомфорту та лущення
  • Підвищення щільності та пружності шкіри
  • Тонізація, скорочення часу
  • Зменшення зморшок
  • Корекція акне, зниження запалення до 92%
  • Нормалізація саловідділення
  • Зниження частоти рецидивів висипань до 75%
  • Зменшення подразнення та почервоніння
  • Зниження реакції шкіри на зовнішні подразники
  • Посилення місцевого імунітету шкіри
  • Прискорення процесів відновлення шкіри після ушкоджувальних косметичних процедур
  • Підвищення тонусу шкіри відзначили 100% користувачів LED маски
  • Зменшення ознак стресу і втоми на шкірі та загальна антистресова дія
 

Переваги LED маски Gezatone:

  • Абсолютна безпека
  • Доведена ефективність
  • Абсолютна безболісність, процедура дуже комфортна
  • Може використовуватися для будь-якого типу шкіри
  • Швидкий видимий результат, який посилюється від процедури до процедури
  • Тривале збереження результату
  • Може використовуватися для самої гіперчутливої шкіри
  • Не викликає фоточутливості і не пошкоджує тканини. Може проводитися до і після перебування на сонці.
  • Підвищує ефективність косметичних засобів до 60%. Зарядка від USB
 

Для будь-якого віку:

  • Корекція акне та шкірних висипань
  • Швидке відновлення після пошкоджень і в період постакне
  • Скорочення розширених пір
  • Регуляція саловиділення
  • Поліпшення кольору обличчя та усунення подразнення
  • Поліпшення кольору обличчя та вирівнювання тону шкіри
  • Усунення стресу і втоми шкіри
  • Підвищення еластичності та пружності
  • Боротьба з передчасним старінням
  • Скорочення зморшок
  • Відновлення балансу вологи
  • Стимуляція синтезу колагену
  • Активне зволоження
  • Корекція та скорочення зморшок
  • Підвищення щільності та пружності шкіри
  • Зменшення пігментації
  • Вирівнювання мікрорельєфу та поліпшення текстури шкіри
  • Свіжий колір обличчя та внутрішнє сяйво
 

Рекомендації:

  • Перед процедурою рекомендовано добре очистити шкіру для кращого проникнення активних компонентів косметики
  • Під час сеансу необхідно захистити очі
  • Не наносьте на шкіру перед застосуванням LED маски засоби з ретинолом та AHA/BHA-кислотами.
 

Протипоказання:

  • Прийом ізотретиноїну протягом останніх 6 місяців (препарати для терапії акне Акнекутан, Верокутан, Роаккутан та Сотрет)
  • Прийом фотосенсебілізуючих препаратів
  • Онкологічні захворювання
  • Фотодерматоз, що супроводжує порушення пігментного обміну (порфірія)
  • Аутоімунні захворювання шкіри
  • Сильні пошкодження шкіри (опіки, порізи, садна, подряпини)
  • Вагітність
  • Епілепсія
  • Наявність кардіостимулятора
  • Грип, ГРВІ, гарячкові стани

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Принцип дії
Зона застосування

Зручність експлуатації

Кількість режимів інтенсивності

2

Таймер

Немає

Синхронізація зі смартфоном

Немає

Габарити і колір

Колір
Комплектація

Маска світлодіодна; Кабель USB

Особливості

Абсолютна безпека; Доведена ефективність; Абсолютна безболісність, процедура дуже комфортна; Може використовуватися для будь-якого типу шкіри; Швидкий видимий результат, який посилюється від процедури до процедури; Тривале збереження результату; Може використовуватися для самої гіперчутливої шкіри; Не викликає фоточутливості і не пошкоджує тканини. Може проводитися до і після перебування на сонці; Підвищує ефективність косметичних засобів до 60%; Зарядка від USB

Додаткова інформація

Рекомендований вік: від 16 до 60 років; Довжини хвиль світлового випромінювання: червоне світло: 625-630 НМ, блакитне світло: 465-470 НМ, помаранчеве світло: 600-610 НМ

Габарити

195 х 135 х 95 мм

Вага

80 г

Найпопулярніші запити в категорії LED маска для фототерапії Gezatone m 1020