Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Масажер для обличчя мікрострумовий Foreo BEAR (Fuchsia) F9502

Код:690445
Очікується
Масажер для обличчя мікрострумовий Foreo BEAR (Fuchsia) F9502 фото
Масажер для обличчя мікрострумовий Foreo BEAR (Fuchsia) F9502 фото
Масажер для обличчя мікрострумовий Foreo BEAR (Fuchsia) F9502 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 132 ₴
13 269
Колір
Mint Green фото
Rose фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чи знаєте ви, що в результаті старіння 43 м'язи вашого обличчя і 26 м'язів шиї природним чином втрачають тонус і пружність? У вас могло бути мільйон виправдань, щоб уникати тренувань, але тепер BEAR від FOREO виводить антивіковий догляд на абсолютно новий рівень.

Пропонуючи ті ж самі мікротокові процедури для обличчя, що і салони краси, BEAR стане вашим домашнім косметологом, щоб ви могли отримати повноцінний професійний догляд вдома.

Поєднуючи в собі 5 рівнів мікротоків з пульсаціями T-Sonic, цей потужний пристрій підтягує і зміцнює вашу шкіру, за лічені хвилини надаючи їй молодий вигляд і рівний колір:

  • Мікротоки: стимулюють і тонізують шкіру. Усувають виражені ознаки старіння, роблячи шкіру обличчя більш пружною і рівною. Запускають синтез колагену і еластину, прискорюють процеси зміцнення та оновлення.
  • Пульсації T-Sonic: проникають глибоко в шкіру, покращують кровообіг, виводять токсини і знижують напруження м'язів, в результаті чого шкіра стає більш гладенькою, м'якою і сяючою.
  • Anti-Shock System: унікальна інтегрована система, яка перевіряє опір вашої шкіри електричним зарядам і регулює мікротоки задля максимальної безпеки.
  • Розумний шведський дизайн: ергономічна форма ідеально підходить для всіх вигинів вашого обличчя.

Заряджання пристрою здійснюється через доданий у комплекті USB-кабель. 1,5 годин заряджання вистачає на 90 процедур.

Насолоджуйтеся різними тонізуючими фітнес-вправами для обличчя разом з вашим кишеньковим персональним тренером FOREO BEAR!

Спосіб використання:

1. Ретельно очистіть і висушіть шкіру обличчя і шиї, щоб на них не залишилося жодних забруднень.

2. Нанесіть сироватку FOREO SERUM SERUM SERUM чи іншу сумісну сироватку з достатньою провідністю, рівномірно розподіляючи її по ділянках, які Ви хочете обробити.

3A. Для процедур за допомогою додатку FOREO For You:

  • Натисніть універсальну кнопку на пристрої і підключіться до додатку. Встановіть бажаний рівень мікротоків, ввімкніть/вимкніть за бажанням пульсації T-SONIC™ і дотримуйтесь подальших інструкцій додатку. Пристрій автоматично вимкнеться після завершення процедури.

3B. Для ручного режиму:

  • Натисніть універсальну кнопку, щоб активувати пристрій. Індикатори під універсальною кнопкою вказують налаштування інтенсивності мікротоків. Ви можете змінити інтенсивність швидко натиснувши універсальну кнопку один раз для кожного рівня. Щоб вимкнути пульсації T-Sonic™, натисніть універсальну кнопку двічі.
  • Легенько притисніть обидві металеві сфери до обличчя і акуратно проведіть пристроєм по вилицях, лобі, навколо губ, по лінії підборіддя і шиї.
  • Після завершення процедури натисніть і утримуйте універсальну кнопку протягом 3 секунд, щоб вимкнути пристрій.

4. За бажанням нанесіть інші засоби для догляду за шкірою на Ваш вибір.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Принцип дії
Зона застосування

Зручність експлуатації

Кількість режимів інтенсивності

5

Таймер

Так

Синхронізація зі смартфоном

Немає

Живлення

Джерело живлення

Акумулятор

Автономність

1,5 годин зарядки вистачає на 90 процедур

Габарити і колір

Колір
Особливості

Мікроструми: стимулюють та тонізують шкіру. Усувають виражені ознаки старіння, роблячи шкіру обличчя більш пружною та рівною. Запускають синтез колагену та еластину, прискорюють процеси зміцнення та оновлення; Пульсації T-Sonic: проникають глибоко в шкіру, покращують кровообіг, виводять токсини та знижують напругу м'язів, внаслідок чого шкіра стає більш гладкою, м'якою та сяючою; Anti-Shock System: унікальна інтегрована система, яка перевіряє опір вашої шкіри електриці та регулює мікрострум для максимальної безпеки; Розумний шведський дизайн: ергономічна форма ідеально підходить для всіх вигинів вашого обличчя

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Масажер для обличчя мікрострумовий Foreo BEAR (Fuchsia) F9502