Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Масажер для RF-ліфтингу, підтяжки та омолодження обличчя Gezatone m1607

Код:696492
Архiв
Масажер для RF-ліфтингу, підтяжки та омолодження обличчя Gezatone m1607 video preview
Масажер для RF-ліфтингу, підтяжки та омолодження обличчя Gezatone m1607 фото
Масажер для RF-ліфтингу, підтяжки та омолодження обличчя Gezatone m1607 фото
Масажер для RF-ліфтингу, підтяжки та омолодження обличчя Gezatone m1607 фото
Масажер для RF-ліфтингу, підтяжки та омолодження обличчя Gezatone m1607 фото
Масажер для RF-ліфтингу, підтяжки та омолодження обличчя Gezatone m1607 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 37 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажер для RF-ліфтингу, підтяжки та омолодження обличчя m1607, Gezatone

Багатофункціональний домашній комбайн m1607 Gezatone, що поєднує 5 професійних методик для ліфтингу, омолодження і зміцнення шкіри.

Комбінація методів RF-ліфтингу, міостимуляції, мікрострумів, вібраційного масажу та хромотерапії дозволяє комфортно та швидко вирішити проблеми старіння шкіри, підвищити тонус і тургор, скоротити зморшки, підтягнути і зміцнити контури обличчя, зменшити «друге» підборіддя, поліпшити колір обличчя і вирівняти мікрорельєф шкіри.

Апарат не пошкоджує шкіру, зміцнює та ремоделює дерму, стимулює синтез колагену та відновлює енергетичний потенціал клітин. Омолодження відбувається природним чином шляхом активізації власних ресурсів шкіри. Протягом курсу процедур результати посилюються і зберігаються на тривалий час після його завершення.

За яких проблем допомагає апарат для домашнього ліфтингу m1607

  • Вікові зміни шкіри обличчя
  • Зморшки дрібні та глибокі, шкірні складки
  • В'ялість шкіри, зниження тонусу та тургору
  • Порушення чіткості контура обличчя («друге» підборіддя, «щічки бульдога»)
  • Зниження тонусу м'язів обличчя та шиї
  • Ефект «втрати об’єму» у деяких ділянках обличчя
  • Нерівний тон шкіри, тьмяний колір обличчя
  • Розширені пори
  • Наслідки акне (шрами, рубці)

Переваги апарата для омолодження та RF ліфтингу m1607

  • Безпечне та безболісне, легке та зручне використання
  • Заощадження часу та коштів: один апарат замінює 5 професійних процедур
  • Підходить для шкіри будь-яких типів і забезпечує негайні і тривалі видимі результати
  • Не вимагає спеціальної підготовки та часу на відновлення
  • Прилад можна брати з собою у поїздки та подорожі, він має компактні розміри і невелику вагу
  • Проводьте процедури тоді, коли це зручно вам
  • Не треба витрачати час і записуватися у салон, ви можете самі обирати час та місце процедури
  • Підтяжка обличчя в домашніх умовах з m1607 Gezatone
  • Поєднання методик в апараті для домашнього RF ліфтингу та омолодження шкіри m 1607 від Жезатон дає видимий результат вже після першої процедури, який посилиться після курсу

1. ВІБРАЦІЙНИЙ МАСАЖ

Вібраційний масаж з 3 рівнями інтенсивності діє на шкіру, сальні залози, м'язи обличчя, кровоносні та лімфатичні судини. Активізує кровообіг та лімфодренаж, швидко усуває набряки, знімає підвищений тонус окремих м'язів обличчя (особливо при вираженій рухливості мімічної мускулатури та звичці хмуритися).

Вібромасаж допоможе зміцнити м'язи обличчя, усунути темні кола під очима, моделювати і підтягнути овал обличчя, зменшити «друге підборіддя».

2. RF ЛІФТИНГ

Хвилі радіочастотного діапазону проникають на необхідну глибину і надають розігрівальну дію на дерму і підшкірно-жирову клітковину, при цьому епідерміс не піддається потужній термічній обробці. Контрольований прогрів діє тільки на певні зони, що забезпечує виражений ефект та повну безпеку проведених процедур.

Ефекти:

Тепло хвиль ремоделює молекули колагену і еластину, а також стимулює синтез молодих волокон, відновлювальні та обмінні процеси.

Старі колагенові волокна під дією тепла набувають втраченої пружності і стискаються. Щільність шкіри підвищується, її підтримувальний каркас зміцнюється, зморшки скорочуються, стають менш помітними. Поряд з цим новий колаген формує молодий каркас шкіри.

Прилад руйнує жирову тканину, прискорюючи обмінні процеси у проблемних зонах обличчя й тіла. Крім того, тепловий ефект призводить до активізації мікроциркуляції, підсилює живлення клітин та виведення надлишкової рідини.

Завдяки дренажу та прискоренню обмінних процесів відбувається зменшення обсягів жирової тканини у ділянці другого підборіддя, у проблемних зонах тіла. Завдяки радіочастотному впливу, зменшення обсягів відбувається без небажаних побічних ефектів: в'ялості та «обвислої» шкіри.

Спрямована дія на глибокі шари шкіри та підшкірно-жирову клітковину повністю унеможливлює перегрів епідермісу, завдяки чому процедури із застосуванням апарата комфортні і не вимагають реабілітаційного періоду.

Відразу після процедури виникає видимий ефект безопераційної підтяжки шкіри, який зберігається від декількох днів до тижня. Його поява пов'язана зі зміцненням «старих» колагенових волокон.

Через кілька тижнів з'являється яскраво виражений ліфтинг-ефект, який посилюється від процедури до процедури. Це пов'язано з активним синтезом молодого колагену і формуванням нового каркаса шкіри.

  • ЗМІЦНЕННЯ ТА ПІДТЯЖКА ШКІРИ
  • КОРЕКЦІЯ ЛОКАЛЬНИХ ЖИРОВИХ ВІДКЛАДЕНЬ
  • НЕГАЙНИЙ ЛІФТИНГ-ЕФЕКТ
  • ВІДТЕРМІНОВАНИЙ ЛІФТИНГ-ЕФЕКТ

Підтримувальні процедури після курсу допоможуть досягти більш стійких результатів.

3. EMS (ЕМС, ЕЛЕКТРОМІОСТИМУЛЯЦІЯ)

ЕМС: НОРМАЛЬНИЙ ТОНУС ЛИЦЬОВИХ М’ЯЗІВ

Основу обличчя складають м'язи, які з віком стають слабкішими і потребують тренування, як і інші м'язи тіла. Методика електроміостимуляції (ЕМС) тренує лицьову мускулатуру, імітуючи її природні рухи. Сигнали подаються до нервових закінчень, які змушують м'язи самостійно скорочуватися.

ЕМС тренує, зміцнює і тонізує м'язи, підтягує шкіру і сприяє розгладженню зморшок, обличчя набуває чітких контурів. При навантаженні м'язам потрібна додаткова енергія, джерелом якої є жирова тканина, тому ЕМС чудово зменшує непотрібні об’єми у ділянці щік та «другого» підборіддя. Одночасно зі збільшенням тонусу м'язів і підтяжкою шкіри, ЕМС стимулює кровообіг, який насичує клітини киснем, сприяє виведенню токсинів, покращує колір обличчя.

4. МІКРОСТРУМИ

МІКРОСТРУМИ: ОМОЛОДЖЕННЯ НА КЛІТИННОМУ РІВНІ.

З віком робота клітин сповільнюється, знижується їх енергетичний потенціал та порушуються функції. Мікроструми відновлюють вироблення енергії у клітинах всіх шарів шкіри, підвищують їх активність до «молодого» рівня.

Методика впливає на шкіру та м'язи, стимулює мікроциркуляцію, зменшує набряклість, прискорює синтез колагену та еластину, безпечна і комфортна.

5. ХРОМОТЕРАПІЯ

ЧЕРВОНЕ СВІТЛО (довжина хвилі 650 нм)

Хвилі червоного світла проникають глибоко у тканини, стимулюють синтез колагену, прискорюють ріст нових судин, сприяють вирівнюванню тону шкіри і покращують колір обличчя. Підвищують стійкість до впливу зовнішніх факторів (холод, вітер, забруднення довкілля). Тонізують, підвищують вологоутримувальну здатність шкіри за рахунок стимуляції вироблення натурального зволожувального фактора.

Одним з позитивних ефектів впливу червоним кольором є підвищення місцевого імунітету та активізація відновних процесів, що сприяє найбільш швидкій репарації ушкоджень.

ЖОВТЕ СВІТЛО (довжина хвилі 575 — 585 нм)

Надає очищувальну дію на весь організм, стимулює лімфодренаж та кровообіг. Володіє протизапальними і антисептичними властивостями, допомагає усунути набряклість і застій, має антистресову дію. Покращує колір обличчя, підсилює ефект червоного світла. Підвищує настрій і створює гармонійне ставлення до життя.

ФІОЛЕТОВЕ СВІТЛО (довжина хвилі 380 — 420 нм)

Об'єднує дію двох кольорів: синього та червоного, завдяки чому володіє подвійними властивостями. Має протизапальну, заспокійливу та антибактеріальну дію, сприяє підвищенню тонусу шкіри. Виводить токсини, стимулює місцевий імунітет і прискорює процеси відновлення.

Протипоказання:

Прилад не використовується при наявності пошкоджень шкірного покриву, не рекомендовано застосування при проходженні охолоджувального курсу у салоні з використанням травмуючих методик (мікродермабразія, хімічний пілінг, лазерне омолодження та шліфування, радіохвильовий ліфтинг).

  • Вагітність та лактація
  • Гострі інфекційні та вірусні захворювання
  • Онкологічні захворювання
  • Наявність кардіостимулятора
  • Захворювання шкіри та сполучної тканини (напр. склеродермія, червоний вовчак)
  • Травми, порізи, опіки, садна на шкірі у зоні дії приладу
  • Хронічні дерматити і дерматози у стадії загострення
  • Акне у стадії загострення
  • Наявність купероза у передбачуваній зоні дії приладу
  • Схильність до утворення келоїдів
  • Наявність силіконових імплантатів, золотих ниток, металевих імплантатів у ділянці обробки
  • Важкі форми цукрового діабету
  • Важкі стадії гіпертонічної хвороби
  • Дитячий або підлітковий вік
  • Прийом ізотретиноїну протягом останніх 6 місяців (препарати для терапії акне акнекутан, верокутан, роаккутан)
  • Грип, ГРВІ, підвищена температура
  • При відвідуванні солярію або в період активної сонячної засмаги
  • Психічні розлади, епілепсія

Характеристики

Основні характеристики

Зручність експлуатації

Кількість режимів інтенсивності

3

Живлення

Джерело живлення

Від USB

Габарити і колір

Колір
Комплектація

Апарат для омолодження і RF ліфтингу 5 в 1 m1607, Gezatone - 1 шт; Зарядна база - 1 шт; Шнур живлення USB - 1 шт; Інструкція по експлуатації - 1 шт

Додаткова інформація

Комбінація методів RF-ліфтингу, міостімуляції, мікрострумів, вібраційного масажу та хромотерапії дозволяє комфортно і швидко вирішити проблеми старіння шкіри, підвищити тонус і тургор, скоротити зморшки, підтягнути і зміцнити контури обличчя, зменшити «друге» підборіддя, поліпшити колір обличчя і вирівняти мікрорельєф шкіри

Габарити

20,5 х 19 х 7,2 см

Найпопулярніші запити в категорії Масажер для RF-ліфтингу, підтяжки та омолодження обличчя Gezatone m1607