Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Масажер Gezatone від зморшок m708

Код:701379
Архiв
Масажер Gezatone від зморшок m708 video preview
Масажер Gezatone від зморшок m708 фото
Масажер Gezatone від зморшок m708 фото
Масажер Gezatone від зморшок m708 фото
Масажер Gezatone від зморшок m708 фото
Масажер Gezatone від зморшок m708 фото
Масажер Gezatone від зморшок m708 фото
Масажер Gezatone від зморшок m708 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 39 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажер для обличчя "Омолодження шкіри" 3-в-1 Beauty Iris m708, Gezatone

Мініатюрний апарат для безопераційної підтяжки, позбавить Вас від зморшок, усуне ознаки в'янення, підвищить тонус шкіри обличчя, шиї та області декольте. Підтягнути за короткий термін овал обличчя, підвищити тонус м'язів, повернути пружність шкіри та зменшити зморшки, – все це можливо з багатофункціональним апаратом Gezatone Beauty IRIS.

В апараті Gezatone Beauty IRIS поєднуються три популярні та ефективні професійні методики: гальванічні струми – живлення, зволоження шкіри, мікроструми – «безопераційна підтяжка» обличчя, мікроструми Лотті – розгладжування зморшок. Три змінні насадки забезпечують комфортний та ефективний вплив апарата у кожній з методик. Завдяки правильно підібраній програмі впливу, досягнутий результат після використання апарата Gezatone Beauty IRIS зберігається до декількох місяців. Апарат також можна використовувати для профілактики появи зморшок.

1. Гальванічні струми

Гальванічні струми посилюють проникнення у шкіру косметичних засобів, підвищують їхню ефективність. Стимулюють вироблення власного колагену та еластину, що дуже важливо для збереження пружності, еластичності та тонусу шкіри. Функція гальванічних струмів відновлює порушене живлення та інтенсивно зволожує шкіру, покращує колір обличчя, повертає шкірі сяючий та свіжий вигляд. Гальванічні струми є чудовим "транспортом" для поживних засобів, що вводяться у шкіру, стимулюють обмін речовин і приводять у тонус ослаблені м'язи.

2. Мікроструми

Відновлюють стан усіх шарів шкіри, тонізують м'язи, нормалізують мікроциркуляцію та лімфотік. Мікроструми дозволяють швидко та ефективно підвищити тонус шкіри та м'язів, усунути набряки та в'ялість, зміцнити та підтягнути м'язи обличчя, скоригувати овал обличчя та надати обличчю свіжого здорового вигляду. Мікроструми впливають на всі шари шкіри і навіть на клітинному рівні, тому всі процедури мають дуже тривалий позитивний ефект.

3. Розгладжування (рідоліз) зморшок

Максимально ефективна корекція зморшок, в основі якої лежить використання мікрострумів Лотті (вплив тільки на зморшки). В результаті впливу у шкірі посилюються процеси вироблення колагену та еластину. Волокна «молодого» колагену та еластину заповнюють зморшку зсередини, розгладжуючи рельєф шкіри та усуваючи зморшку. Це – альтернатива контурній пластиці, відмінність у тому, що колаген та еластин виробляються в організмі природним способом, а не надходять ззовні. Ефект помітний після першої процедури. Електроди апарата розташовуються вздовж зморшки, і вже після першої процедури глибина зморшки значно скорочується завдяки виробленню колагену у внутрішніх шарах епідермісу безпосередньо у ділянці зморшки. По суті, ця методика є альтернативою хірургічній підтяжці шкіри обличчя.

З цим апаратом Ви отримуєте косметичний салон у Вас вдома! Тепер Ви можете самі проводити процедури для відновлення тонусу та пружності шкіри, розгладження зморшок, моделювання овалу обличчя, відновлення та оздоровлення шкіри обличчя. Не бійтеся виражати свої емоції, посміхайтеся і морщіть чоло, сумуйте і жмуріться від сонячних променів, і не турбуйтеся про зморшки. Їх усуне апарат Gezatone Galvanic Beauty Iris. А головне, ефект від застосування апарата буде помітним після першої процедури.

Завдяки апарату Gezatone Beauty IRIS m708 Ваша шкіра засяє молодістю та красою!

Виробник: GEZANNE ITC / Жезанн. Адреса: Saint Avertin 39 rue des Granges Galand, Франція

Гарантійний термін експлуатації – 1 рік від дня продажу.

Характеристики

Основні характеристики

Зручність експлуатації

Потужність

9 Вт

Кількість режимів інтенсивності

4

Таймер

Немає

Синхронізація зі смартфоном

Немає

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Автономність

Робота від мережі

Габарити і колір

Колір

Бежевий

Комплектація

Апарат Gezatone Galvanic Beauty Iris модель m708; Мережевий адаптер; Інструкція з експлуатації; Пакувальна коробка

Особливості

Висока ефективність; Результат після першої процедури; Ергономічний дизайн приладу; Три знімні насадки

Габарити

23 х 24 х 6,5 см

Вага

500 г

Найпопулярніші запити в категорії Масажер Gezatone від зморшок m708