Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Масажер-скребок гуаша і мікроструми для обличчя Gezatone m911

Код:699050
Архiв
Масажер-скребок гуаша і мікроструми для обличчя Gezatone m911 video preview
Масажер-скребок гуаша і мікроструми для обличчя Gezatone m911 фото
Масажер-скребок гуаша і мікроструми для обличчя Gezatone m911 фото
Масажер-скребок гуаша і мікроструми для обличчя Gezatone m911 фото
Масажер-скребок гуаша і мікроструми для обличчя Gezatone m911 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 9 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажер мікроструми для обличчя + масаж гуаша m911 Gezatone

Оригінальний портативний прилад Gezatone m911 Gua Sha для комплексного догляду за шкірою обличчя та шиї з використанням професійних методик: іонофорезу, вібраційного масажу та глибокого прогріву тканин, виконаний у формі інструменту, що використовується для косметичного масажу гуаша.

ПРИНЦИП ДІЇ

Принцип дії приладу заснований на використанні гальванічного струму негативної полярності у поєднанні з вібраційним та тепловим впливом. Завдяки наявності двох режимів, особливої форми, а також масажної техніки з використанням прийомів косметичного масажу обличчя гуаша, апарат m911 Gua Sha дає можливість комфортно проводити професійні процедури в домашніх умовах і коригувати різні естетичні недоліки.

ОСНОВНІ МОЖЛИВОСТІ ТА ФУНКЦІЇ АПАРАТА:

3 в 1

  • Іонофорез (введення косметичних засобів за допомогою гальванічного струму)
  • Вібромасаж
  • Глибокий прогрів

ЗА ЯКИХ ПРОБЛЕМ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ВИКОРИСТАННЯ АПАРАТА GEZATONE m 911 GUA SHA

  • Вікові зміни шкіри
  • Тьмяний колір обличчя, блідість, «втомлена» шкіра
  • Зниження пружності та еластичності шкіри обличчя та шиї
  • Зморшки на обличчі та у ділянці очей
  • Жирна та змішана шкіра, підвищене виділення шкірного сала
  • Застійні плями постакне, невеликі рубці
  • Недолік вологи та поживних речовин
  • Знижений тонус шкіри, розширені пори
  • Набряклість обличчя та в ділянці очей
  • Порушення чіткості контуру обличчя («брили»), в'ялість шкіри нижньої третини обличчя)
  • Профілактика передчасного старіння

ІОНОФОРЕЗ

Гальванічні струми посилюють проникнення у шкіру спеціальних заряджених (іонізованих) препаратів, дане явище зветься іонофорезом.

Під впливом гальванічних струмів відбувається переміщення іонів, змінюється проникність клітинних оболонок, активізується система регуляції кровотоку, у тканинах підвищується вміст біологічно активних речовин, необхідних для функціонування.

Гальванічний струм переводить діючі компоненти косметичного препарату в активний стан, підвищує глибину їх проникнення та продовжує дію до кількох днів за рахунок утворення у шкірі «депо» активних компонентів.

Також, вплив гальванічними струмами сприяє підвищенню рівня вмісту вологи в шкірі та допомагає покращити її вологоутримуючу здатність, а за рахунок активізації регенеративних процесів, підвищити рівень синтезу колагену.

За результатами клінічних випробувань, проведених з використанням електронної мікроскопії, доведено, що після курсу іонофорезу кількість молодих волокон колагену та еластину збільшується більш ніж на 30%.

ВІБРОМАСАЖ

У приладі використовується вібромасажна дія, яка надає стимулюючу дію на шкіру та м'язи, а також активізує кровообіг, лімфодренаж та обмінні процеси. Впливаючи на м'язи обличчя, механічні коливання з частотою 12000 коливань за хвилину викликають незначні короткочасні скорочення, що сприяє підвищенню АТФ та наповнює клітини життєвою енергією.

Вібраційний масаж усуває спазми мімічної мускулатури та сприяє розгладжуванню зморшок.

Під впливом вібрації підвищується тонус шкіри, насичення тканин киснем та поживними речовинами, активізується кровообіг, зменшується набряклість та покращується колір обличчя.

ГЛИБОКИЙ ПРОГРІВ

Функція глибокого прогріву, доступна в одному з двох режимів, доповнює іонофорез та вібромасаж. Вплив на шкіру розігрітої до 43 градусів масажної поверхні приладу забезпечує м'який прогрів тканин на значну глибину, прискорює кровотік та обмінні процеси, підвищує рівень насичення клітин киснем та поживними речовинами.

Тепло сприяє більш глибокому проникненню компонентів косметичних препаратів та більш вираженій коригувальній дії.

Проникаюче тепло усуває спазми мімічної мускулатури, що допомагає скоротити глибину зморшок та шкірних складок, а також надає профілактичну дію.

МАСАЖ ГУАША

Форма m 911 «Gua Sha» дозволяє застосовувати цей прилад, використовуючи елементи техніки китайського косметичного масажу гуаша, відомої з давніх-давен.

Назва техніки дослівно перекладається, як "зіскребти все погане" і для виконання процедури у класичному варіанті використовується масажний пристрій – "скребок", форму якого повторили розробники приладу Gezatone m 911 "Gua Sha".

Масаж обличчя та шиї проводиться за масажними лініями та різною інтенсивністю впливу на біологічно активні точки.

Масаж гуаша стимулює мікроциркуляцію, процеси оновлення та синтезу колагену, підвищує насичення поживними речовинами, усуває застій лімфи та допомагає позбутися накопичених токсинів та набряклості. Також масажна техніка усуває спазм мімічних м'язів, що призводить до зменшення зморшок, шкірних заломів та складок. Окрім цього, гуаша підвищує ефективність косметичних засобів, оскільки допомагає шкірі краще засвоювати активні компоненти.

ЕФЕКТИ МАСАЖУ:

  • Лімфодренажний та детоксикувальний. Повільні масажні рухи у поєднанні з сильним натисканням покращують кровообіг та забезпечують виражений лімфодренажний ефект, допомагають усунути набряклість та вивести накопичені у шкірі токсини.
  • Пластичний. Повільні рухи у поєднанні зі слабким натисканням дозволяють усунути спазми мімічних м'язів обличчя, зменшити глибину зморшок та шкірних складок.
  • Рефлексогенний. На обличчі розташовані біологічно активні точки, пов'язані з внутрішніми органами, а також точки краси, стимуляція яких повертає сяйво та підвищує тонус шкірних покривів.

2 РЕЖИМИ РОБОТИ АПАРАТА GEZATONE m911 GUA SHA

1й РЕЖИМ

Поєднує вібрацію, іонофорез та глибоке прогрівання до 43 градусів. У цьому режимі відбувається активізація кровообігу та підвищується сприйнятливість шкіри до активних компонентів косметичного засобу, знижується спазм мімічної мускулатури та прискорюються регенеративні процеси. При роботі у цьому режимі рекомендується проводити процедуру повільними рухами зі слабким натисканням на шкіру. Також цей режим рекомендується для впливу на «точки краси».

Режим використовується для впливу на область обличчя та шиї, для корекції вікових змін, зморшок, підтяжки шкіри та зміцнення нижньої третини обличчя.

Під час проведення процедури палець повинен знаходитись на сенсорному датчику на тильній стороні пристрою.

2й РЕЖИМ

Поєднує іонофорез та вібраційний масаж без теплового впливу. Має тонізуючу дію, сприяє скороченню пір, посилює процеси дренажу та детоксикації. Режим рекомендується використовувати для впливу на шкіру обличчя, шиї та області очей з метою усунення набряклості, покращення кольору обличчя та підвищення тонусу шкіри.

При роботі у даному режимі по обличчю рекомендується проводити процедуру повільними рухами у поєднанні з сильним натисканням (проте натискання не має завдавати дискомфорту та розтягувати шкіру). При дії на ділянку очей тиск приладом на шкіру мінімальний і дуже делікатний.

Під час проведення процедури палець має знаходитись на сенсорному датчику на тильній стороні пристрою.

ПЕРЕВАГИ ТА ХАРАКТЕРИСТИКИ GEZATONE m911 GUA SHA

  • Поєднання 3 видів впливу та особливої форми
  • Висока ефективність та безпека методик доведена та підтверджена багаторічним досвідом використання у професійній косметології та медицині
  • Апарат забезпечує комплексний догляд за шкірою будь-якого типу
  • Прилад працює від акумулятора, немає потреби шукати розетку і «бути прив'язаним» до одного місця. Час заряджання акумулятора становить 2 – 2,5 години, час безперервної роботи – 30 хвилин.
  • Форма приладу дозволяє проводити масаж з використанням елементів гуаша.
  • Прилад має велику масажну поверхню, що повторює всі вигини, тому будь-яка грань m 911 «Gua Sha» може використовуватися для масажного впливу, що підвищує зручність проведення процедури.
  • Електрод на загостреній частині приладу дозволяє впливати на «точки краси», стимуляція яких дозволяє зберегти молодість та свіжий колір обличчя на довгі роки. Вплив на точки повністю імітує професійний масаж обличчя, сприяє скороченню зморшок та набряків, надає ліфтингову дію, а також є профілактикою передчасного старіння шкіри.
  • Два режими: з прогріванням та без прогріву дозволяють підібрати необхідну дію для отримання очікуваного результату.
  • Вібрація з частотою коливань 12000 за хвилину забезпечує ефективний вплив на шкіру та м'язи.
  • Прилад керується однією кнопкою, що суттєво полегшує його експлуатацію.
  • Наявність світлового індикатора допомагає контролювати режим, який ви використовуєте для впливу на шкіру.
  • Простота використання: для проведення процедур з апаратом не потрібні спеціальні професійні навички.
  • Заощадження часу: час процедури близько 15 хвилин допомагає заощадити час на відвідування салону та запис до фахівця. Ви можете проводити процедури з комфортом у приємній обстановці.
  • Невелика вага, всього 42 грами, невеликі розміри 106 х 80 х 22 мм, а також ергономічна форма приладу сприяють максимально комфортному використанню, зручно тримати в руці, брати з собою у поїздки.

РЕЗУЛЬТАТИ ВИКОРИСТАННЯ GEZATONE m911 GUA SHA*

  • Тонізація та підтяжка шкіри обличчя та шиї
  • Скорочення розширених пір, регуляція вироблення шкірного сала
  • Зменшення глибини зморшок та шкірних складок
  • Усунення ознак втоми
  • Скорочення набряклості обличчя і в ділянці очей
  • Зміцнення контурів обличчя, зменшення в'ялості у ділянці нижньої третини і в ділянці під підборіддям
  • Поліпшення кольору обличчя і тону шкіри, свіжий, відпочили вигляд
  • Поліпшення загального самопочуття та гармонізація емоційної сфери

* Результати залежать від початкового стану шкіри, віку і можуть бути досягнуті тільки при проведенні курсу масажів з використанням приладу.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

  • Аритмії, недостатність кровообігу вище II Б ступеня
  • Електрокардіостимулятор або інші електронні імплантати
  • Онкологічні захворювання
  • Період вагітності та лактації
  • Порушення цілісності шкірних покривів: опіки, порізи, рани, садна, трофічні виразки
  • Не рекомендовано використовувати апарат у режимі глибокого прогріву при наявності куперозу у ділянці впливу
  • Хронічні дерматити і дерматози у стадії загострення, алергічна реакція на шкірі у місці дії приладу
  • Гострі запальні і гнійні процеси, акне у стадії загострення.
  • Порушення шкірної чутливості (больової і температурної)
  • Психічні розлади, епілепсія
  • Цукровий діабет
  • Наявність імплантатів, розташованих під шкірою або в м'язах у зоні впливу приладом (золоті нитки, металеві дужки). При наявності металевих зубних протезів, брекетів, металевих штифтів рекомендовано для ізоляції помістити між зубами і щокою шматочок непровідного матеріалу (наприклад, жувальну гумку)
  • Наявність підшкірних силіконових імплантів
  • Не рекомендовано проводити процедури протягом дії ін'єкцій ботокса, а також під час курсу інвазивних косметичних процедур
  • Гострі інфекційні та вірусні захворювання, грип, ГРВІ, підвищена температура
  • Загострення хронічних запальних процесів

Характеристики

Основні характеристики

Зручність експлуатації

Кількість режимів інтенсивності

2

Таймер

Немає

Синхронізація зі смартфоном

Немає

Живлення

Джерело живлення

Акумулятор

Від USB

Автономність

До 30 хвилин безперервної роботи; Час заряджання акумулятора 2–2,5 години

Габарити і колір

Колір
Комплектація

Прилад для догляду за шкірою Gezatone m911; Дріт USB для заряджання акумулятора; Інструкція з експлуатації

Особливості

Місткість акумулятора: 350 мА/год; Вібрація 12000 коливань за хвилину; 3 в 1: іонофорез, вібромасаж, глибоке прогрівання; Виконаний у формі інструменту, що використовується для косметичного масажу гуаша

Габарити

10,6 х 8 х 2,2 см

Вага

42 г

Найпопулярніші запити в категорії Масажер-скребок гуаша і мікроструми для обличчя Gezatone m911