Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Масажна щітка для обличчя Beurer FC 65 (Violet)

Код:624526
Очікується
Масажна щітка для обличчя Beurer FC 65 (Violet) фото
Масажна щітка для обличчя Beurer FC 65 (Violet) фото
Масажна щітка для обличчя Beurer FC 65 (Violet) фото
Масажна щітка для обличчя Beurer FC 65 (Violet) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-25%
Вигода 720 ₴
cashback iconКешбек 21 ₴
2 879
2 159

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Щоб правильно доглядати за шкірою обличчя зовсім не обов'язково постійно відвідувати косметолога. Рівного тону та сяючої чистої шкіри можна досягнути в домашніх умовах. Потрібно лише обрати правильний інструмент і регулярно проводити процедури.

Так, для щоденного догляду за шкірою обличчя, ідеально підійде масажна щітка Beurer FC 65. Вона м'яко прибере все зайве і забезпечить вам приємний та корисний масаж.

Делікатна чистка та активний догляд

Щітка для обличчя Beurer FC 65 забезпечує дбайливе і глибоке очищення шкіри обличчя. Завдяки м'якій насадці вона легко видаляє забруднення та відмерлі клітини, розслаблює м'язи обличчя, одночасно стимулюючи кровопостачання поверхневих шарів шкіри. Крім вібрації, щітка також має функцію пульсації для більш ретельного і глибокого очищення. Крім того, девайс випромінює синє світло, яке ідеально підходить для лікування прищів і легких форм вугрових висипань  на обличчі.

Функціональність

Beurer FC 65 чудово підходить для будь-якого типу шкіри. Її регулярне використання додасть шкірі обличчя м'якості та сяйва. А за допомогою синього світла світлодіоди допоможуть швидко позбутися від вугрового висипу. Ефект від його застосування помітний вже в перші 24 години. Щітка має три швидкості, які допомагають варіювати ступінь очищення, а також 2 функціональних режими:

  • Вібрація: для особливо дбайливого очищення
  • Пульсація: для ретельного очищення та активізації кровообігу

Як правильно використовувати?

Змочіть щітку водою, нанесіть на обличчя очищающий гель, оберіть потрібну швидкість та режим і насадка почне обертатися. Для обробки проблемної шкіри можна додатково включити синє світло (причому в режимі пульсації світло також буде пульсувати). Щітка оснащена таймером і припиняє роботу кожні 20 секунд, сигналізуючи про те, що необхідно змінити ділянку очищення. Після трьох 20-секундних етапів прилад автоматично відключається. Таким чином ви зможете дотримуватися рекомендованого фахівцями режиму догляду за шкірою обличчя. Після процедури вмийте обличчя водою та нанесіть зволожуючий крем.

Візьміть з собою куди завгодно

Невелика вага, ергономічна форма та ємна батарея дозволяють легко використовувати щітку в будь-якому місці і вільно брати її собою в поїздки. Щітка керується всього трьома функціональними кнопками і розрахована на 30 хвилин безперервної роботи (якщо проводити по одній процедурі очищення щодня, то її заряду вистачить приблизно на місяць). До того ж, масажна щітка для обличчя Beurer FC 65 має стандарт водонепроникності IPX7. Це означає, що її можна брати з собою в душ або ванну, щоб використовувати під час щоденних гігієнічних процедур.

Особливості:

  • 3 рівня швидкості
  • 2 функціональних режими: вібрація та пульсація
  • Синє світло для проблемної шкіри
  • Водонепроникний корпус (IPX-7)
  • Таймер на 1 хвилину (3 кроки по 20 секунд)
  • Безпровідна зарядка

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Принцип дії
Зона застосування

Зручність експлуатації

Кількість режимів інтенсивності

3

Таймер

Так

Синхронізація зі смартфоном

Немає

Живлення

Джерело живлення

Акумулятор

Автономність

До 30 хвилин безперервної роботи; Час зарядки 6 годин

Габарити і колір

Колір
Комплектація

Масажна щітка; Мережевий адаптер; Зарядний пристрій; Захисний ковпачок; Насадка-щітка; Інструкція по застосуванню

Особливості

2 функціональних режими: вібрація та пульсація; Синє світло для проблемної шкіри; Водонепроникний корпус (IPX-7); Таймер на 1 хвилину (3 кроки по 20 секунд); Безпровідна зарядка

Габарити

160 x 55 x 75 мм

Вага

140 г

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Масажна щітка для обличчя Beurer FC 65 (Violet)