Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Міостимулятор Beurer Muscle Booster EM 22

Код:692243
Є в наявності
Міостимулятор Beurer Muscle Booster EM 22 фото
Міостимулятор Beurer Muscle Booster EM 22 фото
Міостимулятор Beurer Muscle Booster EM 22 фото
Міостимулятор Beurer Muscle Booster EM 22 фото
Міостимулятор Beurer Muscle Booster EM 22 фото
Міостимулятор Beurer Muscle Booster EM 22 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-16%
Вигода 480 ₴
cashback iconКешбек 25 ₴
3 079
2 599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Міостимулятор Beurer Muscle Booster EM 22

Необхідно посилити ефект від тренувань і вивести своє тіло на новий рівень? Тоді Beurer Muscle Booster EM 22 стане ідеальним доповненням до ваших занять – незалежно від того, тренуєтеся ви вдома або в тренажерному залі. За допомогою технології міостимуляції EMS ви можете цілеспрямовано тренувати свій живіт, руки і ноги. Клейкі накладки ідеально адаптуються до форми ваших м'язів і забезпечують ефективну дію. А 15 рівнів інтенсивності і функція автоматичного вимкнення допомагають зробити використання приладу простим і безпечним. Підкріплюйте тренування на розвиток своєї мускулатури міостимулятором EM 22 і будьте у відмінній формі.

Особливості:

  • Технологія електростимуляції м'язів EMS
  • Комплект міостимуляторів з трьох частин: 1 для преса, 2 – для рук або ніг
  • Гнучкий і м'який силіконовий матеріал
  • 15 рівнів інтенсивності
  • Автоматичне вимикання
  • Робота від батарейок CR2032
  • У комплект входить клейка гелева плівка на кожен міостімулятор EMS

Прекрасне доповнення до фізичних навантажень

Цей пристрій використовує технологію електричної м'язової стимуляції (EMS), яка викликає скорочення м'язів за допомогою електричних імпульсів і застосовується для тренування і відновлення центральних і косих м'язів живота, рук, стегон і нижній частині спини. Тому він стане відмінним доповненням до ваших регулярних тренувань. А за рахунок бездротової конструкції і роботі від змінних батарейок міостімулятор можна використовувати в будь-який час і в будь-якому місці.

Комплекс 3-в-1

М'язовий стимулятор Muscle Booster EM 22 складається з трьох накладок, виготовлених з високоякісного, гнучкого і м'якого силіконового матеріалу. Найбільша з них призначена для живота. Вона ідеально адаптується до форми вашого тіла і впливає безпосередньо на м'язи преса, щоб допомогти вам отримати ідеальний живіт з рельєфними кубиками. А менші стимулятори призначені для рук або ніг. З їх допомогою ви можете зміцнити біцепси або м'язи стегон для всебічного впливу і створення більш спортивного тіла.

Персональні налаштування

Завдяки 15 рівнями інтенсивності, цей стимулятор ідеально адаптується до вашого рівня фізичної підготовки. Тому його можуть використовувати і новачки, і вже досвідчені спортсмени.

Безпечне використання

Функція автоматичного відключення дозволить вам зосередитися на своїх тренуваннях або розслабитися після них, поки міостімулятор буде впливати на ваші м'язи. Без необхідності самостійно контролювати час. Таким чином ви не перевищите рекомендований інтервал і не нашкодите своєму здоров'ю.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Режими работи
Додаткова інформація

Електродні накладки з високоякісного, гнучкого та м'якого силіконового матеріалу; Самоклеючі гелеві прокладки для оптимальної адгезії та максимального контакту зі шкірою; Індивідуальне тренування завдяки 15 рівням інтенсивності; Час тренування 20 хвилин із автоматичним вимкненням; Двофазні прямокутні імпульси

Зручність експлуатації

Кількість режимів

15

Джерело живлення

Батарейка CR2032 3 В

Панель управління

Кнопка

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Є

Синхронізація зі смартфоном

Є

Фізичні характеристики

Колір
Вага

153 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера