Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 49

Код:696163
Є в наявності
Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 49 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 930 ₴
cashback iconКешбек 37 ₴
4 659
3 729
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ще більше можливостей

Хочете позбавитися болю та дискомфорту у м'язах після важкого дня або бажаєте зміцнити їх при недостатньому навантаженні? З цими та іншими завданнями допоможе впоратися електростимулятор Beurer EM 49. Гнучке налаштування та функція «Doctor» для точного дотримання індивідуальної програми впливу роблять його унікальним помічником у боротьбі за здоров'я вашого організму. А блок керування з інформативним РК-дисплеєм полегшує використання приладу.

 

Особливості:

  • 64 попередньо встановлені програми та 6 індивідуальних
  • 4 самоклейні електроди з поділом на 2 канали
  • Технології електростимуляції TENS та EMS
  • Узгодження з персональною програмою лікування
  • Інверсійний РК-дисплей з блакитним підсвічуванням
  • Функція безпечного вимикання

Передові рішення

Ця модель підтримує популярні технології м'язової електростимуляції (EMS) та черезшкірної електронейростимуляції (TENS). Перший варіант має зміцнюючий ефект і знімає напруження у м'язах, а другий – допомагає прибрати больові відчуття без застосування ліків. Таким чином, ви отримуєте масажер широкого спектра дії.

70 програм для вашого тіла

До ваших послуг 64 попередньо встановлені програми у режимах EMS/TENS/Massage, розроблені для різних ділянок тіла та різних цілей. Просто виберіть необхідний пункт у меню, встановіть електроди та насолоджуйтесь масажем. Також передбачено 6 індивідуальних програм стимуляції, що дозволяють самому вибрати частоту, ширину імпульсу, час дії та інші налаштування.

 

Зручні електроди

Стимулятор укомплектований 4 самоклейними гелевими електродами розміром 45 х 45 мм. При цьому кожна пара липучок під’єднується через окремий канал, тому ви зможете задавати для них різну інтенсивність. Завдяки цьому Beurer EM 49 є одним із найбільш гнучких та функціональних приладів у своєму сегменті, приходячи на виручку у безлічі ситуацій.

 

Зручний та компактний

Прагнете дбати про своє тіло завжди? Електричний стимулятор відрізняється компактними габаритами, а відповідно його можна брати з собою у поїздки та подорожі, щоб завжди залишатися в тонусі. Крім того, пристрій живиться від 3 батарейок популярного формату ААА, що робить його незалежним від стаціонарних джерел живлення.

 

Безпечне застосування

Принцип роботи пристрою передбачає стимуляцію слабкими струмами, що гарантує повну безпеку для користувачів, які не мають індивідуальних протипоказань* до таких терапевтичних методів. До того ж, прилад автоматично вимикається після завершення попередньо встановленої або персональної програми, запобігаючи надмірному масажу та швидкому розряду батарей.

 

*До переліку основних протипоказань входять: флеботромбоз, злоякісні новоутворення, епілепсія, погане згортання крові, ниркова та печінкова недостатність, нирково- та жовчнокам'яна хвороба, вагітність та носіння вбудованого кардіостимулятора.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Режими работи
Додаткова інформація

Вихідний струм: 200 мА p-p при навантаженні 500 Ом; Вихідна частота: 1 – 150 Гц; Тривалість імпульсів: 50 – 450 мкс на імпульс. 6 індивідуальних програм (TENS/EMS); Інверсний РК-дисплей з блакитним підсвічуванням; Ергономічний дизайн із поясним затиском; Захисна схема відключення; Форма імпульсу: двофазні прямокутні імпульси

Зручність експлуатації

Кількість режимів

6

Джерело живлення

Батарейка CR2032 3 В

Панель управління

Контролер

Пульт керування

Є

Автовідключення

Є

Фізичні характеристики

Колір
Вага

1 кг

Габарити (ВхШхГ)

6 x 13 x 1 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера