Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 59

Код:696164
Є в наявності
Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 59 фото
Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 59 фото
Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 59 фото
Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 59 фото
Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 59 фото
Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 59 фото
Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 59 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 55 ₴
5 549
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Максимальний ефект

Хочете покращити стан м'язів та всього організму, а також знизити больові відчуття й дискомфорт? Оптимальним рішенням стане портативний електростимулятор Beurer EM 59, який підтримує технології TENS, EMS та має функцію нагрівання. Широкий набір попередньо встановлених та персональних програм дозволяє використовувати його на різних ділянках тіла, а вбудований акумулятор позбавить від витрат на купівлю батарейок.

 

Особливості:

  • 64 попередньо встановлені програми та 6 індивідуальних
  • 4 самоклейні електроди з гелевими прокладками
  • Технології електростимуляції TENS, EMS та функція нагріву
  • Узгодження з персональною лікувальною програмою
  • Інформативний рідкокристалічний дисплей
  • Функція безпечного вимкнення
  • Літій-іонний акумулятор на 2000 мАг

Як це працює?

Оздоровчий прилад може похизуватися технологією електростимуляції (EMS) для тренування та регенерації м'язової тканини, а також здатний виконувати черезшкірну електронейростимуляцію (TENS), що сприяє зняттю болю без фармацевтичних препаратів. Крім того, пристрій має функцію розігріву, що допомагає покращити кровообіг у тканинах та надає розслаблюючий ефект.

Програми для кожного

Комбінуйте підігрів та інші корисні налаштування стимулятора так, як вам потрібно. Ця модель має 64 попередньо встановлені програми та 6 індивідуальних, що дають можливість вибрати на свій розсуд частоту імпульсів, час процедури та інші параметри. А для координації впливу з вашим особистим планом терапії передбачено функцію «Doktor».

 

Універсальне рішення

Технологічний електростимулятор укомплектований 4 окремими самоклейними електродами розміром 45 х 45 міліметрів. Завдяки цьому його можна використовувати на різних частинах тіла, а виведення каналів з окремим налаштуванням для кожної пари контактів знадобиться на випадок, якщо інтенсивність впливу для декількох груп м'язів має відрізнятися.

 

Завжди у безпеці

Цей пристрій працює без підключення до електромережі та впливає на тіло винятково малими струмами. Тому ви можете бути впевнені у безпеці Beurer EM 59, якщо у вас немає протипоказань до електростимуляції. До того ж, стимулятор чітко контролює час процедури та автоматично вимикається після її завершення, що унеможливлює надлишковий масаж.

 

Зручність в дорозі

Якщо ви їдете на дачу або у туристичну поїздку, візьміть цей корисний прилад із собою. Порівняний за своєю вагою та габаритами зі смартфоном, електростимулятор займе мінімум місця у вашому рюкзаку або сумочці. А вбудований акумулятор ємністю 2000 мАг робить пристрій повністю автономним.

 

*Основні протипоказання до використання електростимулятора: флеботромбоз, злоякісні новоутворення, епілепсія, погане згортання крові, ниркова та печінкова недостатність, нирково- та жовчнокам'яна хвороба, вагітність та носіння вбудованого кардіостимулятора.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Режими работи
Додаткова інформація

64 запрограмованих додатків (TENS / EMS / Massage); 6 програм для індивідуального налаштування: частота, пульс, програмований час вкл/вимк; Літій-іонний акумулятор 2000 мАг; 2 окремо регульованих канали; 4 самоклеючі електроди з гелевими прокладками 45 х 45 мм; 2 рівні розігріву: низький (41 ° C) та високий (43 ° C); 3 можливості використання: TENS/EMS + Heat, тільки TENS, тільки Heat; Функція доктора для координації з вашим особистим програмою терапії; Функція таймера (5 – 100 хвилин); Регульована інтенсивність від 0 до 50; Індикація розташування електродів; Функція безпечного вимкнення; Чотири основні функції: лікування болю (TENS), стимуляція м'язів (EMS), функція розігріву, розслаблення та масаж. Форма кривої на виході – двофазні прямокутні імпульси; Тривалість імпульсу 50-450 мкс; Частота імпульсу 1-150 Гц; Напруга на виході макс. 100 Vpp (на 500 Ом); Вихідний струм макс. 200 mApp (на 500 Ом)

Зручність експлуатації

Кількість режимів

6

Джерело живлення

Акумулятор

Панель управління

Контролер

Пульт керування

Є

Фізичні характеристики

Колір
Вага

0,115 кг

Габарити (ВхШхГ)

16 х 22 х 5 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера