Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Подарунковий набір Foreo UFO 2 Set

Код:700516
Архiв
Подарунковий набір Foreo UFO 2 Set фото
Подарунковий набір Foreo UFO 2 Set фото
Подарунковий набір Foreo UFO 2 Set фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 119 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Найкращий пристрій для догляду за обличчям

UFO ™ 2 забезпечує повний догляд за обличчям із технологією Hyper-Infusion, яка подарує вам шкіру вашої мрії. Тепер UFO™ 2, що забезпечує надшвидке нагрівання та охолодження в 5 разів швидше, а також покращений контроль температури, який повністю відповідає за повсякденне життя обличчя, є універсальним рішенням для багатозадачності для всіх типів шкіри та віку. Телепортуйтесь у майбутнє – вдома, за допомогою додатків та з професійними результатами.

Спа-салон у вас на долоні

Цей революційний пристрій, створений з використанням передових технологій, дає вам миттєво насичений та здоровий блиск із найпершого використання. UFO™ забезпечує миттєве нагрівання для проникнення активних інгредієнтів маски глибоко під поверхню шкіри (там, де вони працюють найкраще), швидке охолодження для звуження пір та зменшення набряклості, світлодіодне світло повного спектра для зменшення ознак старіння та помітного пожвавлення шкіри, а також наші Фірмовий масаж T-Sonic™ для розслаблення точок напруги м'язів обличчя та шиї та підвищення сяйва шкіри – для більш м'якої, гладкої та готової до селфі шкіри. Випробуйте перший у світі професійний ручний спа-центр!

Зволоження Процедури UFO™ забезпечують негайне глибоке зволоження, підвищуючи рівень вологості на 126% та зберігаючи ефект до 6 годин.

Омолодження Пульсації T-Sonic™ посилюють мікроциркуляцію, доставляють поживні речовини та кисень до кожної клітини, повертаючи їй гладкий, молодий та свіжий вигляд.

Glow & Boost Зігрівання та пульсації T-Sonic™ виштовхують активні інгредієнти для догляду за шкірою глибоко у дерму для досягнення ще кращих результатів.

Живлення 78% користувачів відзначили, що шкіра стала м'якшою на дотик.

Ліфтинг Охолодження зменшує набряклість, миттєво підтягує та зміцнює, ефективно борючись із видимими ознаками старіння.

Лікування Світлодіодна світлотерапія сприяє регенерації шкіри та прискоренню процесу загоєння.

Заспокоєння Процедури UFO™ допомагають розслабити м'язи обличчя та зменшити появу тонких ліній та зморшок.

Характеристики

Основні характеристики

Зручність експлуатації

Синхронізація зі смартфоном

Так

Живлення

Джерело живлення

Від USB

Автономність

До 40 використань.

Габарити і колір

Колір
Комплектація

UFO™ 2, тонізуюча маска Acai Berry x1 (6 шт), маска, що відновлює Manuka Honey x1 (6 шт), очищаюча маска Green Tea x1 (6 шт), зволожуюча маска Bulgarian Rose x1 (6 шт), поживна маска Coconut Oil x1 ( 6 пак).

Додаткова інформація

Термотерапія; Кріотерапія; T-Sonic пульсації; Світлодіодна світлотерапія; Розширений контроль за температурою; 2-річна обмежена гарантія.

Найпопулярніші запити в категорії Подарунковий набір Foreo UFO 2 Set