Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Прилад для догляду за шкірою навколо очей Gezatone Minilift Eyes m809

Код:693021
Архiв
Прилад для догляду за шкірою навколо очей Gezatone Minilift Eyes m809 фото
Прилад для догляду за шкірою навколо очей Gezatone Minilift Eyes m809 фото
Прилад для догляду за шкірою навколо очей Gezatone Minilift Eyes m809 фото
Прилад для догляду за шкірою навколо очей Gezatone Minilift Eyes m809 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 7 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Корекція зморшок у ділянці очей вимагає ретельного та комплексного підходу. Такі неприємні явища, як зморшки під очима, набряки та синці у цій ніжній зоні дуже важко усунути. Спеціально для омолодження шкіри навколо очей компанія Gezatone розробила багатофункціональний прилад Minilift m809, який допомагає усунути вікові зміни, розгладити зморшки і поліпшити стан шкіри.

Як працює прилад Minilift Eyes Gezatone

Методика електропорації – це спеціально підібрані електричні імпульси, які сприяють проникненню косметики у глибокі шари шкіри, де вона набагато продуктивніше засвоюється. Завдяки електропорації клітини отримують у багато разів більше поживних та зволожуючих елементів, ніж при звичайному поверхневому нанесенні. Природно, що клітини починають активніше виробляти власний колаген та еластин, шкіра стає більш підтягнутою, зволоженою, колір обличчя поліпшується.

Вібрація з частотою 6000 коливань за хвилину помітно тонізує шкіру, покращує тік крові та лімфи, відновлює працездатність кровоносних судин. Завдяки вібрації мімічні м'язи розслабляються, що призводить до скорочення зморшок у ділянці очей.

Делікатний масаж за допомогою ролика забезпечує виражений протинабряковий ефект, не розтягуючи і не травмуючи ніжну шкіру навколо очей. Після роликового масажу шкіра виглядає свіжою, поліпшується колір обличчя, активізуються обмінні процеси.

Поєднання трьох типів впливу дає швидкий виражений результат омолодження шкіри, поліпшення її зовнішнього вигляду, підвищення пружності, а також явний протинабряковий ефект. Прилад MiniLift m809 розроблений для зони навколо очей, але його конструкція дозволяє використовувати його і для проведення процедур по шкірі обличчя. Апарат дуже компактний, має невеликі розміри, працює від батарейок, що дозволяє його скрізь брати з собою.

Після застосування масажера для ділянки навколо очей Minilift m809

  • Зморшки у ділянці навколо очей скорочуються.
  • Активізуються обмінні процеси у глибоких шарах шкіри.
  • Інгредієнти косметики засвоюються з кілька разів краще, ніж при поверхневому нанесенні. Увага: Не користуйтеся по сухій шкірі, необхідно наносити косметичні засоби на водній основі (сироватку, гель) перед проведенням процедури.
  • Набряки йдуть, синці і темні кола під очима стають менш помітними.
  • Вирівнюється тон шкіри.

Очі виглядають молодшими і сяючими!

Прилад для догляду за шкірою навколо очей MiniLift m809 працює! Переконайтеся у цьому самі!

Протипоказання

  • Серцево-судинні захворювання
  • Онкологічні захворювання
  • Вагітність
  • Захворювання шкіри (екзема, дерматит, псоріаз)
  • Тромбофлебіт

При наявності гострих або хронічних захворювань, не перелічених у цій інструкції, рекомендується перед використанням приладу проконсультуватися з лікарем.

Характеристики

Основні характеристики

Габарити і колір

Колір
Особливості

Методика електропорації - це спеціально підібрані електричні імпульси, які сприяють проникненню косметики в глибокі шари шкіри, де вона набагато продуктивніше засвоюється. Вібрація з частотою 6000 коливань в хвилину помітно тонізує шкіру, покращує кровотік, відновлює працездатність кровоносних судин. Делікатний масаж за допомогою ролика забезпечує виражений протинабряковий ефект.

Додаткова інформація

Гарантійний термін експлуатації - 1 рік

Найпопулярніші запити в категорії Прилад для догляду за шкірою навколо очей Gezatone Minilift Eyes m809