Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Щіточка косметична REMINGTON Reveal FC1000

Код:693952
Архiв
Щіточка косметична REMINGTON Reveal FC1000 video preview
Щіточка косметична REMINGTON Reveal FC1000 фото
Щіточка косметична REMINGTON Reveal FC1000 фото
Щіточка косметична REMINGTON Reveal FC1000 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 31 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

КОСМЕТИЧНА ЩІТОЧКА ДЛЯ ЖІНОК REVEAL

Приготуйтеся показати красу вашої шкіри за допомогою щіточки для очищення обличчя REVEAL від Remington. Цей передовий прилад використовує "розумну" технологію очищення, щоб зробити шкіру здоровою і сяючою.

Щіточка для обличчя REVEAL виконана в компактному дизайні, завдяки чому її зручно тримати в руці і легко використовувати. Обертальна в дві сторони вібруюча голівка щіточки оптимізує процес очищення шкіри. Крім того, цей прилад оснащений хвилинним таймером, що пульсує кожні 20 секунд та підсказує вам коли переходити до наступної зони обличчя. Переконайтеся, що ви повністю контролюєте процес очищення, вибравши один з трьох швидкісних режимів.

Після однієї підзарядки ви зможете використовувати щіточку для обличчя до 30 разів. За допомогою вологостійкого корпусу, який можна мити, ви зможете легко підтримувати прилад в чистоті.

Завдяки цій інноваційній та простій у використанні щіточці для обличчя, стан вашої шкіри буде поліпшуватися з кожним днем.

ДОГЛЯНУТА ШКІРА ОБЛИЧЧЯ

Ця сучасна щітка для обличчя ретельно очищає шкіру і м'яко видаляє будь-які забруднення, що потрапили в пори. Щітка не тільки забезпечить ефективну чистку обличчя, але і поліпшить водопоглинання косметичних продуктів, що гарантує максимальний ефект від їх застосування.

УНІВЕРСАЛЬНИЙ ДОГЛЯД

У комплекті 3 змінні щітки: звичайна щітка підійде для щоденного глибокого очищення обличчя. Щітка для чутливої шкіри забезпечить більш делікатне очищення шкіри. Масажна щітка допоможе очистити і відновити втомлену шкіру.

ПОЛІПШЕНІ НАСАДКИ

Тепер косметична щіточка для обличчя Reveal поставляється з двома оновленими насадками. Звичайна насадка підійде для нормальної, комбінованої або жирної шкіри, в той час як насадка для чутливої ​​шкіри буде ідеальна для всіх, чия шкіра схильна до подразнення і заслуговує дбайливого догляду.

Обидві насадки просочені 99.9% анти-мікробним захистом для повної гігієни.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Принцип дії
Зона застосування

Зручність експлуатації

Кількість режимів інтенсивності

3

Таймер

Так

Живлення

Джерело живлення

Акумулятор

Від мережі

Габарити і колір

Колір

Білий / Бірюзовий

Комплектація

Прилад для очищення обличчя REVEAL; 3 насадки-щіточки: звичайна, для чутливої ​​шкіри, масажна; Підставка для підзарядки; Сумочка для зберігання; Захисний ковпачок

Додаткова інформація

Подвійна дія: голівка вібрує та обертається; Вологостійкий корпус, який можна мити; Світлодіодне підсвічування; Світлодіодний індикатор зарядки; 3 режими швидкості очищення; Хвилинний таймер з легкої пульсацією кожні 20 секунд

Завантаження