Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Kivi 24" HD Smart TV (24H740LW)

Код:698456
Архiв
Телевізор Kivi 24" HD Smart TV (24H740LW) фото
Телевізор Kivi 24" HD Smart TV (24H740LW) фото
Телевізор Kivi 24" HD Smart TV (24H740LW) фото
Телевізор Kivi 24" HD Smart TV (24H740LW) фото
Телевізор Kivi 24" HD Smart TV (24H740LW) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 72 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Kivi 24H740LW

Kivi 24H740LW – це компактний та функціональний телевізор, який відмінно підійде для кухні, дитячої чи будь-якого невеликого приміщення. Він оснащений HD екраном, який забезпечує чітке зображення з гарною деталізацією, а також підтримує технології HDR та Super Contrast Control, що дозволить вам справді насолодитися переглядом улюблених серіалів або передач. Стереодинаміки з підтримкою Dolby Audio та калібруванням від JVC дадуть чисте та глибоке звучання, а наявність Smart TV на базі Android TV та всіх необхідних роз'ємів, забезпечить широкі мультимедійні можливості. Тим більше, що разом із телевізором йде фірмовий додаток KIVI Media з дуже різноманітним контентом. Просто увімкніть телевізор, сядьте зручніше, розслабтеся та дивіться те, що вам подобається.

Чітка та яскрава картинка

Улюблені телешоу і фільми постануть перед вами в новому світлі завдяки чудовій картинці, яку демонструє Kivi 24H740LW. Він не тільки має роздільну здатність HD (1366 x 768), але й підтримує стандарт HDR, тому користувач зможе отримати більш насичену та контрастну картинку. Крім того, цей телевізор також підтримує технологію Super Contrast Control, яка автоматично змінює контрастність зображення не тільки всього екрану, але й окремих його частин.

Звук від JVC та підтримка Dolby Audio

Занурення у контент не буде повним без гарного звучання. Тому компанія KIVI оснастила телевізор новою акустичною системою, яка складається з динаміків власної розробки та вручну відкалібрована фахівцями з JVC. Доповнює це все функція Dolby Audio Processing (DAP), яка дозволяє вибрати налаштування звучання для кіно, музики або подкастів, а також має додаткові інструменти на зразок посилення гучності голосу або автовирівнювання гучності.

Різноманітні можливості Smart TV

Kivi 24H740LW більше ніж просто звичайний телевізор. Завдяки продуктивному процесору та наявності Android TV він відкриває для вас масу можливостей, включаючи доступ до Netflix, YouTube та інших стриммінових платформ, а також сервісів Google, створених спеціально для ТВ-платформи. В результаті ви зможете насолоджуватися плавністю роботи системи, швидким запуском телевізора та програм, а також користуватися різноманітними програмами з Play Market.

Корисний застосунок KIVI Media

Ще одна важлива особливість цього телевізора – нова фірмова програма KIVI Media. Вона дає безмежний доступ до фільмів, ігор, тренувань, безкоштовних або платних каналів. Тому у вас завжди буде можливість вибрати собі розвагу до смаку. Додатковим плюсом цього сервісу стане спеціальна програма лояльності для користувачів телевізорів KIVI. Спеціальні знижки, промокоди, акції на найбільш споживані товари та послуги від провідних компаній – все це буде зібрано в одному місці, у розділі Вигоди. Просто зчитуйте QR-код з телевізора та робіть вигідні покупки.

Універсальний дизайн

Телевізор 24H740LW повністю відповідає загальній концепції мінімалізму та тонких ліній, якої дотримується Kivi в дизайні своїх продуктів. Тому він гармонійно впишеться у будь-який інтер'єр. І забезпечить комфортне використання, в якому ніщо не буде відволікати вас від перегляду.

Просте встановлення

Як і в інших телевізорах Kivi, тут використовується технологія підсвічування екрану Direct LED з оптичною дистанцією лише 20 міліметрів. Це дозволяє встановити пристрій максимально щільно до стіни за допомогою кронштейна. А для тих, хто віддає перевагу установці телевізора на тумбу, Kivi розробила нові, найтонші підставки, які не відволікають увагу від головного і дозволяють телевізору легко стати частиною обстановки.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Контрастність

8500:1

Зображення

Особливості зображення

HDR

Ultra Clear

Super Contrast Control

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

10 Вт

Особливості аудіо

Dolby Audio

Sound by JVC

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

RCA

Аудіовихід 3.5 мм

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Ні

Додаткова інформація

Тип пульта: ІЧ

Голосове керування (при купівлі дод. пульта)

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 24 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

100 x 100

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Білий

Вага з підставкою

2,7 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

550 x 175 x 365 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

550 x 60 x 330 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Найпопулярніші запити в категорії Телевізор Kivi 24" HD Smart TV (24H740LW)