Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Телевізор Blaupunkt 24" HD Smart TV (24HB5000)

Код:699094
Архiв
Телевізор Blaupunkt 24" HD Smart TV (24HB5000) фото
Телевізор Blaupunkt 24" HD Smart TV (24HB5000) фото
Телевізор Blaupunkt 24" HD Smart TV (24HB5000) фото
Телевізор Blaupunkt 24" HD Smart TV (24HB5000) фото
Телевізор Blaupunkt 24" HD Smart TV (24HB5000) фото
Телевізор Blaupunkt 24" HD Smart TV (24HB5000) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 57 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Blaupunkt 24HB5000

Улюблені серіали або кіномарафон з друзями, новини або спортивні передачі – з телевізором від німецького бренду Blaupunkt ви зможете насолоджуватися будь-якими розвагами прямо у себе вдома. Він оснащений якісним та яскравим дисплеєм, всіма основними тюнерами і системою SmartTV, що дозволяє не тільки вільно дивитися аналогове і цифрове телебачення, але й отримати доступ до величезної кількості розважальних сервісів. А також легко управляти пристроєм за допомогою голосових команд, використовуючи Google Assistant або транслювати відео зі свого смартфона на великий екран. Доповнює це все витончений сучасний дизайн і набір з усіх необхідних портів та бездротових інтерфейсів для підключення зовнішніх пристроїв.

Якісна і барвиста картинка

Телевізор Blaupunkt 24HB5000 оснащений 24-дюймовою панеллю з роздільною здатністю HD Ready (1366х768) і кутами огляду в 178º по вертикалі і горизонталі. Вона забезпечує яскраві кольори і якісне зображення завдяки передовим технологіям обробки, а також матриці з підвищеною яскравістю і контрастністю. Все для того, щоб ви могли дійсно насолоджуватися переглядом фільмів, телешоу або спортивних матчів.

Більше можливостей зы SmartTV

SmartTV на базі ОС Android відкриває двері у світ безмежних мультимедіа розваг. Завдяки доступу до потокових сервісів, таких як YouTube, Netflix і Megogо, а також широкого спектру додатків з Google Play кожен член сім'ї зможе вибрати розвагу на свій смак – будь то ігри, серіали, наукові програми або популярні телешоу.

Ваш розумний помічник

Завдяки вбудованому Google Assistant ви можете шукати інформацію чи вибирати собі фільм на вечір, управляти телевізором за допомогою голосових команд або використовувати його для контролю інших пристроїв розумного будинку. Тому Blaupunkt 24HB5000 – це більше, ніж просто телевізор, це ваш розумний домашній помічник.

Відкривайте на телефоні, дивіться на телевізорі

Хочете показати друзям фотографії з відпустки або подивитися відео з виступу вашої дитини? З телевізором Blaupunkt це можна зробити просто і зручно. Вбудована технологія Google Chromecast дозволить вам підключати свої мобільні девайси до телевізора і транслювати відео зі свого телефону або планшета на великий екран.

Величезний вибір каналів

Телевізор оснащений усіма необхідними тюнерами для прийому аналогового і цифрового телебачення. Таким чином він дозволяє вибирати між сотнями каналів, а наявність CI+ інтерфейсу забезпечить доступ до супутникового мовлення і дозволить обходитися без додаткових зовнішніх пристроїв, наприклад, ресивера.

Чіткий та об'ємний звук

Цей телевізор забезпечує гідний аудіосупровід для фільмів і телешоу. Вбудовані динаміки в парі з технологією Dolby Audio дозволяють отримати чітке і природне звучання, яке робить ваші розваги ще більш вражаючими.

Різні варіанти підключення

Використовуйте бездротові інтерфейси Wi-Fi і Bluetooth, або підключайте різні зовнішні пристрої за допомогою фізичних портів USB, пари HDMI, RJ-45 і аудіора'ема 3,5 мм. З таким набором підключень ви зможете легко перетворити телевізор на справжній мультимедійний центр.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

170°

Контрастність

3000:1

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

16 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

2 x HDMI

1 x USB

Слот CI / PCMCIA

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 100

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

2,8 кг

Вага без підставки

2,5 кг