Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Телевізор Skyworth 32" Full HD Smart TV (32E20)

Код:699607
Архiв
Телевізор Skyworth 32" Full HD Smart TV (32E20) фото
Телевізор Skyworth 32" Full HD Smart TV (32E20) фото
Телевізор Skyworth 32" Full HD Smart TV (32E20) фото
Телевізор Skyworth 32" Full HD Smart TV (32E20) фото
Телевізор Skyworth 32" Full HD Smart TV (32E20) фото
Телевізор Skyworth 32" Full HD Smart TV (32E20) фото
Телевізор Skyworth 32" Full HD Smart TV (32E20) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-22%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 69 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Skyworth 32E20

Зробіть свої розваги яскравішими з телевізором Skyworth 32E20. Він оснащений дисплеєм з роздільною здатністю Full HD, насиченими кольорами та найтоншими рамками, що дозволяє насолоджуватися картинкою під час перегляду фільмів або серіалів, не відволікаючись ні на що інше. Smart TV на базі Android TV OS 9 надає користувачеві легкий доступ до найрізноманітнішого контенту та програм, а також дозволяє відчути всі переваги голосового керування. А підтримка тюнерів цифрового, аналогового та супутникового телебачення забезпечує широкий вибір каналів. Все це відкриває безмежні розважальні можливості для всієї родини.

Розумні можливості Smart TV

Виходьте за межі звичного і використовуйте свій телевізор не тільки для перегляду телепрограм, але й інших мультимедійних розваг. Продуктивний процесор та система Andriod TV OS 9 (Pie) дозволять з легкістю знаходити відео чи музику на YouTube, дивитися нові серіали на Netflix або грати в ігри прямо на великому екрані телевізора. Насолоджуючись при цьому швидким завантаженням всіх ваших програм, ігор та контенту.

Комфортне керування за допомогою голосу

Підтримка віртуального помічника Google Assistant, який розуміє як російську, так і українську мови, дає користувачеві можливість зручно взаємодіяти з телевізором. Просто використовуйте свій голос, щоб знаходити та дивитися телепередачі у прямому ефірі, запускати програми, шукати фільми, відтворювати музику та багато іншого.

Чітка картинка

Телевізор Skyworth 32E20 забезпечує відмінну яскравість, реалістичність та глибину кольорів. Все завдяки висококласній матриці з LED-підсвічуванням та роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080). А щоб зображення було справді вражаючим, у цьому телевізорі застосували фірмові технології інтелектуальної обробки AI Contrast Booster та AI Vision, які додатково покращують картинку, зменшують зернистість та збільшують чіткість зображення. Тому перегляд улюблених шоу, спортивних матчів або голлівудських кіноновинок принесе вам справжнє задоволення.

Вбудований Chormecast

Транслюйте контент зі своїх улюблених програм, слухайте музику або дивіться відео з будь-якого пристрою. Завдяки функції Chromecast контент із мобільних телефонів, планшетів та веб-сайтів можна легко перенести на великий екран телевізора. Без жодних дротів. Таким чином ділитися цікавими моментами з сім'єю та друзями можна буде лише у кілька кліків.

Приємне звучання

Дивіться відео у супроводі якісного звуку. Вбудовані динаміки загальною потужністю 20 Вт забезпечують Skyworth 32E20 гарну гучність і детальність, а підтримка технологій об'ємного звучання Dolby Audio та DTS True Surround робить аудіосцену ще глибшою та виразнішою.

Ultra Slim дизайн

Skyworth 32E20 приваблює не лише своїм функціоналом, а й стильною сучасною зовнішністю. Ширина рамок навколо екрана зведена до мінімуму, що робить їх невидимими з відстані. Тому ніщо не відволікатиме вас від перегляду. Особливо якщо ви вирішите закріпити телевізор на стіні за допомогою кронштейна. Але де б ви не вирішили розмістити пристрій, його лаконічний силует і тонкі ніжки створять вельми привабливий образ, який чудово виглядатиме в будь-якій обстановці.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

Dolby Audio

Підтримка декодера DTS True Surround

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

2 x HDMI

2 x USB

Ethernet-LAN RJ-45

Компонентний вхід (Y / Pb / Pr)

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-C2

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

5,6 кг

Вага без підставки

5,3 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

451 x 752 x 164 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

421 x 720 x 89 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення