Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Toshiba 32" FHD Smart TV (32LA2063DG)

Код:694154
Архiв
Телевізор Toshiba 32" FHD Smart TV (32LA2063DG) фото
Телевізор Toshiba 32" FHD Smart TV (32LA2063DG) фото
Телевізор Toshiba 32" FHD Smart TV (32LA2063DG) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-7%
Вигода 700 ₴
cashback iconКешбек 92 ₴
Аксесуари

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Toshiba 32LA2063DG

Toshiba 32LA2063DG – це сучасний 32-дюймовий телевізор з вбудованим Smart TV. Завдяки роздільній здатності FHD та наявності всіх основних тюнерів він дозволить вам насолоджуватися якісним та чітким відображенням ваших улюблених серіалів або шоу, а також дивитися кабельне телебачення або вибирати кращі з сотень супутникових каналів. При цьому операційна система Android TV подбає про те, щоб у вас був доступ до найрізноманітнішого контенту й додатків. Тому нудьгувати вам точно не доведеться.

Просте підключення

Телевізор Toshiba 32LA2063DG має набір всіх необхідних роз'ємів, які дають можливість під’єднувати до нього різні зовнішні пристрої. Наприклад, за допомогою декількох портів HDMI можна транслювати на телевізор відео з ноутбука або з'єднати його з ігровою консоллю, а USB роз'єми дозволяють під’єднувати флешки і відтворювати з них мультимедіа файли. Що ще більше розширить ваші можливості і дозволить використовувати телевізор так, як вам буде зручно.

Реалістичне зображення

Отримуйте задоволення від перегляду ваших улюблених телепередач і кінофільмів з Toshiba 32LA2063DG. Цей телевізор оснащений 32-дюймовим екраном, який відрізняється хорошими показниками яскравості та контрастності, широкими кутами огляду (178°/178°) і роздільною здатністю FHD Ready (1920x1080). Крім того, завдяки підтримці технології поліпшення контрастності HDR10, він демонструє чітке зображення з точним передаванням деталей та кольорів. Тому картинка на екрані виходить дійсно якісною та привабливою.

Цифрове телебачення

Насолоджуйтесь широким вибором телевізійних каналів, без встановлення додаткових ресиверів. Телевізор оснащений цифровим тюнером з підтримкою популярних стандартів мовлення: кабельного DVB-C, супутникового DVB-S2 та ефірного DVB-T2, який використовується в Україні. При цьому в пристрої передбачений і аналоговий тюнер.

Підтримка Dolby Audio

Пориньте у події на екрані і отримайте ще більше емоцій від перегляду фільмів, передач або спортивних змагань. Аудіосистема телевізора складається з 2-х динаміків загальною потужністю 12 Вт і підтримує технологію обробки звуку Dolby Audio, яка дозволяє створити ефект об'ємного звучання. Тому вона здатна забезпечити відмінний звуковий супровід для телепередач і фільмів.

Можливості Smart TV

Завдяки вбудованому Wi-Fi та Smart TV на базі Android можливості цієї моделі виходять далеко за рамки звичайного телевізора. Доступ до найрізноманітнішого мультимедійного контенту, включаючи фільми, серіали, музику та ігри, вихід в інтернет та зручна навігація у меню. Все це дає вам можливість цікаво проводити свій час і знаходити контент за своїми інтересами.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

1200:1

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

12 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Загальний інтерфейс CI +

Ethernet-LAN RJ-45

VGA

Компонентний вхід (Y / Pb / Pr)

Композитний вхід

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

75 x 75

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

4,7 кг

Вага без підставки

4,5 кг