Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Blaupunkt 43" Full HD Smart TV (43FE265)

Код:672176
Архiв
Телевізор Blaupunkt 43" Full HD Smart TV (43FE265) фото
Телевізор Blaupunkt 43" Full HD Smart TV (43FE265) фото
Телевізор Blaupunkt 43" Full HD Smart TV (43FE265) фото
Телевізор Blaupunkt 43" Full HD Smart TV (43FE265) фото
Телевізор Blaupunkt 43" Full HD Smart TV (43FE265) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-28%
Вигода 3 400 ₴
cashback iconКешбек 85 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Blaupunkt 43FE265

Blaupunkt 43FE265 – це елегантний та функціональний смарт-телевізор на офіційному Android TV від відомого німецького бренду. Завдяки Full HD роздільній здатності, підтримці HDR і технології Dolby Audio, функціоналу Smart TV та високопродуктивному процесору він відкриває безмежні можливості для розваг та комфортного відпочинку. Наявність всіх основних тюнерів дозволяє вільно дивитися аналогове і цифрове телебачення, а вбудовані сервіси Google роблять його частиною системи розумного будинку, що значно спрощує керування та налаштування. І все це доповнене сучасним безрамковим дизайном і надійною конструкцією, тому Blaupunkt 43FE265 сподобається навіть вимогливим користувачам.

Детальна картинка у Full HD якості

Отримайте максимум задоволення від перегляду фільмів, улюблених передач та ігор на великому 43-дюймовому екрані Blaupunkt 43FE265. Завдяки високій роздільній здатності Full HD (1920х1080) та широким кутам огляду він дозволяє повністю зануритися у те, що відбувається на екрані, не пропускаючи жодної деталі. У той час як матриця з високим рівнем яскравості та контрастності, а також підтримка технології HDR роблять зображення по-справжньому барвистим і живим.

Оптимальні налаштування для різних сценаріїв

Дивитеся ви спортивний матч або пригодницький екшн, вам не доведеться самостійно налаштовувати параметри зображення, щоб отримати привабливу картинку. У телевізорі передбачені попередні налаштування для різних сценаріїв, які мають найбільш збалансовані рівні кольору, контрастності та яскравості. У їх числі «Кіно», «Спорт», «Музика» та інші.

Широкі можливості SmartTV

SmartTV на базі операційної системи Android TV 9.0 відкриває двері у світ безмежних мультимедіа розваг. Завдяки цьому ви зможете дивитися онлайн-трансляції та відео з YouTube або серіали з Netflix, встановлювати популярні додатки з Google Play маркету, насолоджуватися улюбленими іграми. І все це на великому екрані вашого телевізора.

Голосове керування та інші можливості сервісів Google

Смарт-телевізор Blaupunkt постачається з усіма необхідними додатками і повністю готовий до роботи. При цьому ви також можете розширити його функціонал завдяки магазину сертифікованих додатків Google Play маркет. Завантажуйте і встановлюйте потрібні вам додатки без зусиль. А вбудований голосовий помічник Google Assistant допоможе вам не лише взаємодіяти з самим телевізором, а і стане незамінним помічником у керуванні компонентами розумного будинку.

Бездротові інтерфейси

Дводіапазонний модуль Wi-Fi 2,4 та 5 ГГц забезпечує швидке і стабільне підключення до домашньої мережі, що дає можливість комфортно дивитися навіть контент високої чіткості онлайн. А наявність Bluetooth та підтримка технології Chromecast дозволить синхронізувати ваш телевізор зі смартфоном і транслювати все, що відбувається на великий екран у режимі реального часу.

Сотні каналів на вибір

Телевізор оснащений усіма необхідними тюнерами для приймання аналогового та цифрового телебачення, серед яких DVB-T/T2 та DVB-C. Таким чином він дозволяє обирати між сотнями каналів цифрового та аналогового мовлення. У той час як додатковий CI+ інтерфейс забезпечить доступ до платних каналів (при придбанні відповідної підписки в оператора).

Звук, який оживляє картинку

Два стереодинаміки загальною потужністю у 16 Вт з підтримкою технології Dolby Audio забезпечать гідний аудіосупровід для фільмів і телешоу. Їх потужне звучання та широкий динамічний діапазон дозволяють почути все гранично чітко і ясно.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування

LCD

Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

4000:1

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

16 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Вхід LAN (RJ45)

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

6,7 кг

Вага без підставки

6,5 кг

Найпопулярніші запити в категорії Телевізор Blaupunkt 43" Full HD Smart TV (43FE265)