Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Blaupunkt 43" 4K UHD Smart TV (43UB7000)

Код:701470
Архiв
Телевізор Blaupunkt 43" 4K UHD Smart TV (43UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 43" 4K UHD Smart TV (43UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 43" 4K UHD Smart TV (43UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 43" 4K UHD Smart TV (43UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 43" 4K UHD Smart TV (43UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 43" 4K UHD Smart TV (43UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 43" 4K UHD Smart TV (43UB7000) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 114 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Blaupunkt 43UB7000

Отримайте найкращі враження від перегляду з новим 4K телевізором Blaupunkt 43UB7000. Він підтримує такі функції, як HDR10 та Dolby Atmos, щоб ви могли насолоджуватися чіткими деталями та яскравими кольорами, а також багатою звуковою палітрою. Вбудовані тюнери дозволять дивитися цифрові та аналогові канали телебачення, а Smart TV на базі операційної системи Android забезпечить доступ до тисяч фільмів, популярних сервісів, програм та ігор через Google Play Store. 

Кінематографічна якість картинки

Телевізор Blaupunkt 43UB7000 вразить вас якістю зображення та подарує захоплюючі враження від перегляду. Завдяки роздільній здатності 4K (3840 x 2160 пікселів) кожна сцена на його екрані оживає, забезпечуючи вам реалістичну картинку, повну деталей. Тому і фільми, і популярні ток-шоу, і спортивні матчі принесуть вам ще більше задоволення під час перегляду.

Чудові кольори з HDR10

Приготуйтеся насолодитись безмежним спектром кольорів. Завдяки технології HDRD10 дисплей телевізора забезпечує кращу деталізацію, ширше охоплення відтінків та покращений контраст між світлішими та темнішими ділянками. Ця технологія також регулює рівні яскравості для покадрового відтворення зображень з максимальним рівнем яскравості, що робить їх більш реалістичними.

Аудіосистема з Dolby Atmos

4K телевізор Blaupunkt оснащений двома потужними динаміками та підтримує технологію просторового звуку Dolby Atmos. Ця функція створює ефект об'ємного звучання, пожвавлюючи все, що відбувається на екрані. Завдяки їй ви зможете насолоджуватися діалогами та природним звуком у ваших улюблених фільмах, піснях та відеоіграх.

Можливості Smart TV

Цей телевізор працює під керуванням операційної системи Android, яка дає вам доступ до великої різноманітності контенту через Google Play Store. Завдяки їй ви зможете дивитися на великому екрані онлайн трансляції та відео з YouTube, встановлювати сертифіковані програми, насолоджуватися улюбленими та популярними іграми на великому екрані. А такі функції системи, як покращена оптимізація пам'яті, швидке завантаження, а також підвищена швидкість та точність, сприяють комфортній взаємодії користувача та пристрою.

Google Assistant та голосовий пошук

Змініть уявлення про перегляд телевізора за допомогою інтелектуального пульта дистанційного керування з функцією розпізнавання голосу та помічника Google Assistant. Він дозволить вам без проблем шукати інформацію, фільми, музику та створювати нагадування. І все це, використовуючи лише голосові команди.

Трансляція без дротів із Chromecast

Відкривайте фото на телефоні, а дивіться на телевізорі. Функція Chromecast дозволить вам транслювати відео, фото, музику з ноутбука, телефону або планшета прямо на великий екран вашого ТВ. Отримання доступу до свого контенту та його демонстрація ще ніколи не були такими простими.

Вбудовані тюнери

Ця модель оснащена аналоговими та цифровими тюнерами DVB-C, DVB-T, DVB-T2, тому у вас буде широкий вибір каналів і телепрограм. Без потреби купувати додаткове обладнання.

Елегантний дизайн

Безрамковий дизайн Blaupunkt 43UB7000 робить телевізор простим і водночас вишуканим. Він стирає межі під час перегляду, дозволяючи повністю зануритися у те, що відбувається. І одночасно дозволяє ідеально вписати цей телевізор у будь-який інтер'єр.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

170°

Контрастність

1200:1

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

18 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

6,9 кг

Вага без підставки

6,5 кг