Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Blaupunkt 50" 4K UHD Smart TV (50UB7000)

Код:703868
Архiв
Телевізор Blaupunkt 50" 4K UHD Smart TV (50UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 50" 4K UHD Smart TV (50UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 50" 4K UHD Smart TV (50UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 50" 4K UHD Smart TV (50UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 50" 4K UHD Smart TV (50UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 50" 4K UHD Smart TV (50UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 50" 4K UHD Smart TV (50UB7000) фото
Телевізор Blaupunkt 50" 4K UHD Smart TV (50UB7000) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка телевізорів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Обмежує лише стіна

Нова лінійка телевізорів Blaupunkt 50UB7000 значно розширила вибір діагоналі. Тепер кіно у вашому будинку може набути буквально безмежного масштабу. До безрамкового корпусу, який стирає всі межі реальності, додалася діагональ екрану до 50 дюймів.

Відчуй всю реалістичність із 4К UHD

З телевізором 50UB7000 дуже просто поринути у світ фантазії. Неймовірно чітке зображення подарує нову реальність. 4К формат, це не лише цифри – це 8.3 мільйона пікселів ультрависокої роздільної здатності, які збережуть найменшу деталь світу кіно. Навіть якщо ви переглядаєте відео з роздільною здатністю нижче, ніж 3840 x 2160, технологія 4К UHD здатна значно підвищити якість контенту. Розумний телевізор непросто масштабує картинку низької якості, а аналізує зображення та оптимізує його до роздільної здатності 4К.

Dolby Vision HDR поза конкуренцією

Компанія Dolby відігравала ключову роль у розробці HDR для комерційних та домашніх кінотеатрів. На відміну від стандартного HDR, технологія Dolby Vision покаже будь-який фрагмент чи сцену, так як її задумував виробник. Завдяки спеціальним інструкціям, які надходять разом із відеопотоком, телевізор відтворює інформацію з поправкою на власні параметри яскравості, контрастності та колірної палітри. Зображення матиме весь спектр відтінків та переходів від темного до світлого так, що світ кіно заграє новими фарбами. 50 відтінків може бути не тільки сірий. Насолоджуйтесь яскравістю нової надреальності.

Голосовий помічник Android TV

Для того, щоб подивитися улюблений фільм, вам потрібно тільки попросити. Зберіть усі пристрої екосистеми Google Assistant, і поки ви переглядаєте улюблений фільм, ваш порохотяг наводитиме порядок. Встановлюйте програми за допомогою Google Play Market буквально в один дотик. Для того щоб встановити онлайн кінотеатр IVI або Кінопошук на телевізор, не потрібно бути інженером. Досить вибрати та натиснути.

Діліться моментом з Chrome Cast

Бажаєте поділитися у колі сім'ї цікавим контентом? Немає нічого простішого, функція - Chrome Cast дозволить швидко вивести потрібне зображення з телефону чи ноутбука на екран вашого телевізора. Можливості без обмеження: Якщо Play Market не порадував вас потрібним програмним забезпеченням, завантажуйте та встановлюйте програми, ігри у форматі APK. Для цього скористайтесь USB 2.0

Bluetooth 5.0 і жодних дротів!

Ігри, презентація на телевізорі і все, що завгодно завдяки можливості підключати відразу кілька бездротових пристроїв. Bluetooth 5.0 у 5 разів швидше передає сигнал і не втрачає його, де б ви не знаходилися. Мишки, клавіатури, джойстики зроблять ваше життя набагато простішим. А якщо двох 9 ватних динаміків, вбудованих у телевізор вам недостатньо, сміливо підключайте зовнішню акустику потрібної потужності.

Lan чи WiFi 2,4/5 ГГц

Сучасний формат телебачення потребує сучасних рішень. Широкий динамічний діапазон, висока роздільна здатність та частота оновлення робить контент реалістичним та досить об'ємним. WiFi з'єднання на частоті 5 ГГц забезпечує прийом важкого контенту без затримок та переривань. Не хочете навантажувати роутер або у вас намічений ігровий стрим у World of Tanks Blitz, провідне Lan з'єднання прийде вам на допомогу. Обмеження вашої швидкості, лише на совісті провайдера.

Пульт, у якому є все

Голосовий набір, Netflix в один дотик, повноцінний набір кнопок дозволить вам швидко і легко вибрати канал або набрати назву серіалу. Підключення через Bluetooth 5.0 забезпечить з'єднання 360 градусів. Ваш телевізор зрозуміє вас, навіть якщо пульт спрямований в інший бік.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

170°

Контрастність

5000:1

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

18 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Ethernet-LAN RJ-45

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-C2

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

18,8 кг

Вага без підставки

14,7 кг