Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді1

Телевізор TCL 55" 4K UHD Smart TV (55P615)

Код:691063
Архiв
Телевізор TCL 55" 4K UHD Smart TV (55P615) фото
Телевізор TCL 55" 4K UHD Smart TV (55P615) фото
Телевізор TCL 55" 4K UHD Smart TV (55P615) фото
Телевізор TCL 55" 4K UHD Smart TV (55P615) фото
Телевізор TCL 55" 4K UHD Smart TV (55P615) фото
Телевізор TCL 55" 4K UHD Smart TV (55P615) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 169 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Мільярд кольорів для максимально живого зображення

Дивіться улюблені шоу у кращій якості та насолоджуйтеся фільмами з чіткими деталями і яскравим зображенням, яке вам забезпечить телевізор TCL P615. Завдяки роздільній здатності 4K, HDR10 і ряду технологій для поліпшення картинки, він дозволить побачити все максимально чітко й реалістично. А система Android TV з доступом до найпопулярніших онлайн сервісів, таких як Netflix, YouTube або Amazon Prime Video, відкриє двері у величезний світ мультимедійних розваг. З цим телевізором час, проведений вдома, стане ще більш захоплюючим.

4K HDR

В цьому телевізорі використовується панель з глибиною кольору 10 біт, яка здатна відображати понад мільярд колірних відтінків, забезпечуючи плавні переходи та природні кольори. Що разом з роздільною здатністю 4K UHD (3840 x 2160 пікселів) і новітніми технологіями, що підвищують динамічний діапазон, забезпечує дуже реалістичну картинку. Динамічне відображення тонів оптимізує якість зображення покадрово, інтелектуально збільшуючи діапазон тонів, яскравість і контраст. Підвищуйте рівень своїх розваг і насолоджуйтеся більш деталізованим контентом з TCL P615.

Динамічне поліпшення кольору

Технологія Dynamic Color Enhancement, розроблена TCL, призначена для автоматичної оптимізації яскравості кольору. Її запатентований алгоритм розширює традиційні обмеження палітри, забезпечуючи в результаті більш яскраве і якісне відео.

Тонка гра світла

Технологія локального затемнення Micro Dimming аналізує телеконтент в 1296 окремих зонах та інтелектуально регулює яскравість при необхідності. Тому навіть в темряві дивитися фільми на цьому екрані буде комфортно.

4K Upscaling

Запатентований алгоритм TCL 4K Upscaling оптимізує картинку в реальному часі – масштабуючи FHD і 2K контент до роздільної здатності 4K. Щоб ви могли насолоджуватися контентом в більш високій роздільній здатності незалежно від його початкової якості.

Остання версія ОС Android

TCL P615 поставляється з найпопулярнішою в світі операційною системою Android TV. Тож ви можете насолоджуватися телепередачами, музикою, фільмами, іграми та багатьом іншим – все необхідне для розваг вже встановлено. А якщо знадобиться щось ще, ви завжди зможете завантажити новий додаток з магазину Google Play.

Керування зі смартфона

Додаток MagiConnect від TCL, доступне для iOS та Android, можна використовувати в якості другого пульта дистанційного керування. Встановіть його на свій смартфон і зможете вмикати/вимикати телевізор, відтворювати/ставити на паузу і швидше шукати контент за допомогою вбудованої клавіатури. Крім того, він дозволяє транслювати контент з мобільного пристрою, робити скріншоти телепрограм і багато іншого. MagiConnect – це універсальний інструмент для зручної взаємодії з вашим ТВ.

Необмежений контент

Дивіться свої улюблені шоу і фільми або відкривайте для себе нові за допомогою неперевершеного набору додатків і потокових платформ – від Netflix до YouTube і багато чого іншого. TCL TV надає доступ до величезної кількості фільмів, серіалів, розважальних шоу, мультфільмів та спортивних ресурсів, щоб кожен з членів сім'ї зміг знайти для себе щось цікаве. Використовуйте вільний час, щоб знайти нове хобі і досліджувати більше, не встаючи з дивана.

Штучний інтелект TCL AI-IN

Розширте свої можливості за допомогою AI-IN – універсальної платформи штучного інтелекту від TCL, яка представляє собою найпростіший спосіб пошуку розваг. Отримуйте відповіді на питання, вмикайте/вимикайте телевізор, керуйте підключеними домашніми пристроями – і все це за допомогою голосу. З AI-IN розваги стають більш цікавими, а повсякденне життя комфортним.

Інтеграція в систему розумного будинку

Завдяки синхронізації штучного інтелекту AI-IN від TCL з продуктами, що підтримують Google Home, у вас також буде можливість дистанційного керування різними гаджетами. Встановіть температуру на термостаті, вимкніть світло або віддайте команду роботу-пилососу, просто попросивши свого віртуального асистента.

Стереодинаміки з Dolby Audio

Насолоджуйтесь поліпшеним реалістичним звуком, який забезпечує телевізор TCL P615 з підтримкою технології Dolby Audio. Він помістить вас в центр кожної сцени і дозволить почути все з кришталевої ясністю, чіткими діалогами і найдрібнішими деталями. Що зробить і футбольний матч, і перегляд улюбленого серіалу ще кращим.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

5000:1

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

19 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

1 x USB

AV-вхід

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

300 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

11,2 кг

Вага без підставки

11 кг

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Телевізор TCL 55" 4K UHD Smart TV (55P615)