Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65C715)

Код:691061
Архiв
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65C715) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65C715) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65C715) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65C715) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65C715) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65C715) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65C715) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 269 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Виняткові кольори QLED

Якісний стрибок на дисплеї

Ласкаво просимо у телебачення майбутнього. Світлодіод революціонізував завдяки додаванню мільярда нанокристалів Quantum Dot. Ваш чистий надвисокочіткий телевізор фільтрується через шар Quantum Dot, що підвищує яскравість зображень - для провідної у галузі 93%+ (DCI-P3) колірної гами та яскравості.

Драматична технологія Dolby Vision

Принесіть кінематографічну візуалізацію додому з технологією Dolby Vision. Dolby Vision покращує зовнішній вигляд ексклюзивного контенту Dolby, відображаючи більшу кількість кольорів, збільшуючи контрастність та підвищуючи рівні яскравості.

4K UHD

Телевізори TCL 4K QLED відтворюють з приголомшливими деталями всі відтінки світла, природні кольори для справді захопливого перегляду через 3840 x 2160 пікселів (у 4 рази більше пікселів, ніж на телевізорах Full HD).

Великий динамічний діапазон

Насолоджуйтесь телебаченням, в якому немає компромісів. HDR10+ дозволяє постачальникам контенту включати повні метадані– для телебачення та ігрової обробки так, як і планували творці. HDR 10+ обробляє та оптимізує зображення кадр за кадром, підвищуючи межі насиченості кольору (у 4 рази вище, ніж HDR 10) та посилюючи контраст. Оцініть багатші та захопливіші розваги, ніж будь-коли.

IPQ двигун

За допомогою IPQ ідентифікація сцени контенту HDR здійснюється за допомогою технології AI для динамічного поліпшення ефекту відображення. IPQ може поліпшити HDR на дисплеї при слабкому освітленні, перетримці при високому освітленні і поліпшенні деталей, а також зробити зображення більш багатошаровим, а деталі контенту – багатшими.

TCL AI-IN

Будучи універсальною AI-платформою TCL, TCL AI-IN пропонує вам найпростіший спосіб пошуку розваг, отримання відповідей, пов'язаних з тим, що ви дивитеся, вмикання та вимкнення телевізора, підключення до пристроїв "розумний будинок" тільки за допомогою вашого голосу.

Hands-Free Voice Control

Скажіть це, побачте це... з голосовим керуванням віддаленої зони ви можете втратити пульт назавжди. Вбудований помічник Google означає, що ви можете керувати телевізором, встановлювати нагадування та багато іншого без рук – просто скажіть "Привіт, Google" ("Добре, Google"), щоб почати.

Dolby Atmos Audio

Ексклюзивний контент Dolby посилений звуком, які виходять за межі традиційних обмежень каналу – для 3D-звуку, який заповнює кімнату. Dolby Atmos забезпечує звучання, відповідне для вашого театрального контенту – для дивовижної, приголомшливої розваги.

Обробка DTS Смарт Аудіо

Використовуючи передові технології обробки поста, формати MPEG аудіо з нульовим стисненням створюють багате акустичне поле, відтворюючи живий досвід. Ваш QLED забезпечує якість звуку для телебачення і музики, яке конкурує з вашими домашніми стереосистемами.

MagiConnect

MagiConnect – це ексклюзивна для TCL інтегрована функція. Вона дозволяє керувати телевізором за допомогою смартфона. Ви можете зробити скріншот чудового моменту телепрограми і поділитися у соціальних мережах; передавайте останні фільми і драми на великий екран, а також передавайте відео та аудіо на мобільні пристрої, ви можете насолоджуватися безперервними розвагами у будь-якому куточку вашого будинку.

Остання ОС Android

Ваші телевізори TCL QLED поставляються з попередньо встановленою найпопулярнішою у світі операційною системою. Насолоджуйтесь телебаченням, музикою, фільмами, іграми та багато чим іншим на вимогу – все необхідне для розваг вже встановлено, а також завантажуйте більше у магазині Google Play. Подальші оновлення будуть доступні після випуску нової прошивки.

Мінімалістичний стиль, витончений дизайн

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

5000:1

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

DLNA

Miracast

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

400 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

19 кг

Вага без підставки

18,8 кг

Найпопулярніші запити в категорії Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65C715)