Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10)

Код:686184
Архiв
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10) фото
Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 999 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ультрачітке зображення в ультратонкому форматі

Серія TCL X10 - єдиний в світі телевізор QLED на базі Android TV, в якому використовується технологія Mini LED: перший з нового покоління. Серія X10 поєднує в собі пряме міні-світлодіодне підсвічування, квантову точку, 4K HDR Premium 1500 с Dolby Vision і HDR10 + для оптимальної роботи HDR. Серія X10 також оснащена найсучаснішою системою Smart TV: Android TV з вбудованим Google Assistant.

4K HDR PRO: чудова контрастність, яскраві кольори і дрібні деталі

Насолоджуйтеся більш яскравою і реалістичною картинкою з високою контрастністю, розширеним діапазоном кольорів та деталей. Завдяки підтримці стандарту 4K HDR PRO, цей телевізор не тільки здатний відтворювати контент в 4K UHD якості, а й покращувати його. HDR PRO допомагає домогтися високої детальності зображення з точним відтворенням світлих і темних відтінків. Крім того, HDR PRO в поєднанні з технологією Motion Clearity Pro забезпечують розширений динамічний діапазон, гарантуючи більш чисті і насичені кольори навіть в динамічних сценах.

Motion Clarity Pro для плавного відображення кожного руху

Дивіться спортивні змагання, динамічні шоу або фільми, не упускаючи жодної деталі, навіть в найдинамічніших моментах. Запатентований програмний алгоритм MEMC TCL допомагає зменшити розмитість і звести сліди руху до мінімуму, щоб картинка була кришталево чіткою, а ваші враження від перегляду чудовими.

Dolby Vision - Atmos: неймовірний реалізм картинки і звуку

Технологія Dolby Vision HDR робить ваші враження від перегляду ще більш яскравими, забезпечуючи виняткову передачу кольору, контраст і насиченість. А Dolby Atmos занурює вас в те, що відбувається на екрані, за допомогою об'ємного звуку, який обтікає вас з усіх боків із захоплюючою дух реалістичністю.

Android TV для необмежених розваг

Знайдіть останній блокбастер, перевірте рахунок у великій грі або вимкніть світло – і все це, не відриваючись від перегляду передачі. Цей телевізор працює на базі Android TV, який значно розширює можливості користувача. Він дозволяє транслювати UHD контент з різних джерел і насолоджуватися додатками на великому екрані в 4K HDR якості. А ще пропонує різні інноваційні функції, такі як «картинка в картинці» (PIP), просте перемикання завдань і багатокористувацькі облікові записи, які гарантують, що улюблений контент всієї родини завжди буде в центрі уваги.

Покращене голосове керування

TCL Android TV дає можливість управління телевізором без допомоги рук або пульта дистанційного керування. Завдяки вбудованим Google Home і Google Assistant* ви можете використовувати свій голос для доступу до інформації, запуску та управління контентом, вмикання телевізору, регулювання гучності, пошуку контенту тощо. З такими можливостями цей ТВ зробить ваше повсякденне життя ще простішим й зручнішим.*

Відео на YouTube в роздільній здатності 4K

З YouTube ви можете побачити те, що дивиться весь світ: від найпопулярніших музичних кліпів, відеоігор та розважальних програм до свіжих новин та багато чого іншого. Підпишіться на улюблені канали, поділіться з друзями і дивіться контент в якості 4K UHD.

Шоу і серіали на Netflix в 4K HDR якості

Завдяки швидкому доступу до Netflix**, одному з найбільших онлайн-сервісів в світі, ви точно знайдете, чим скоротати свій час. Дивіться програми, відібрані спеціально для вас, а також оригінальні серіали Netflix, відмічені нагородами фільми і документальні стрічки. У тому числі і в якості 4K UHD HDR.

* Google Assistant недоступний для деяких мов і країн. Для Google Assistant потрібне підключення до інтернету або передачі даних. Доступність і продуктивність певних функцій і послуг залежать від пристрою та мережі і можуть бути доступні не у всіх регіонах.

* Голосове керування в режимі гучного зв'язку недоступно для деяких мов і країн. Необхідне підключення до Інтернету/передачі даних. Доступність і продуктивність певних функцій і послуг залежать від пристрою та мережі і можуть бути доступні не у всіх регіонах.

** Залежно від наявності послуги та передплати.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

5000:1

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

100 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

DLNA

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

400 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

37,4 кг

Вага без підставки

31,7 кг

Найпопулярніші запити в категорії Телевізор TCL 65" 4K UHD Smart TV (65X10)