Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA)

Код:694524
Архiв
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 389 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = Безкомпромісні інновації в РК-телевізорах

LG QNED mini LED являє собою початок нової ери РК-телевізорів. Новаторський дисплей поєднує у собі панель mini LED з технологією Quantum Dot NanoCell, які забезпечують абсолютно нові враження від перегляду телевізора. Це інноваційна технологія у розвитку РК-телевізорів.

Величезні можливості Mini LED

Приблизно 30 000 світлодіодів mini LED забезпечують більш яскраве та чітке зображення, а близько 2500 унікальних зон затемнення відповідають за точне керування підсвічуванням та надвисоку контрастність. Результат — більш високий рівень деталізації та більш точне передавання кольорів, ніж у звичайних РК-телевізорів.

Quantum Dot NanoCell. Ще ефективніше, ніж раніше

Технологія Quantum Dot NanoCell забезпечує ще більш приголомшливе зображення завдяки об'єднаній потужності NanoCell Plus та Quantum Dot. Ця унікальна комбінація покращує перенесення кольорів і забезпечує більш насичені і точні кольори на екрані.

Це найяскравіша ідея

Додайте новий рівень чіткості всьому, що дивитеся. Удосконалена технологія дисплея LG QNED mini LED робить білий колір яскравішим і затемнює чорний, забезпечуючи неймовірно високу якість зображення. Таким чином, LG QNED mini LED відображає ваш улюблений контент в абсолютно новому світлі.

Магія чорного

Приблизно 2500 унікальних зон затемнення забезпечують точне керування підсвічуванням та надвисоку контрастність. Це робить чорний колір більш глибоким, а кольори більш яскравими для отримання більш детального зображення навіть у найтемніших сценах.

Насолоджуйтесь кольором у всій його красі

Технологія Absolute Color розширює спектр кольорів. Вишукане передавання кольорів дисплея LG QNED mini LED було ретельно розроблене для відображення більш широкої гами та більш яскравих кольорів. Завдяки цьому все, що ви бачите, виглядатиме саме так, як задумано.

Витончений дизайн

Стильний дизайн LG QNED mini LED прикрасить будь-який домашній інтер'єр. Завдяки мінімальним рамкам і тонкому корпусу, оптимізованому для настінного монтажу, телевізор LG QNED mini LED будь-якого розміру висітиме впритул до стіни. Це означає, що навіть наш найбільший телевізор ідеально впишеться у ваш інтер'єр і прикрасить його як витвір мистецтва.

Dolby Vision IQ та Dolby Atmos

Dolby Vision IQ інтелектуально регулює налаштування зображення залежно від жанру контенту та навколишнього оточення, а Dolby Atmos забезпечує багатомірний об'ємний звук — це приголомшлива комбінація, що забезпечує чудові кінематографічні результати.

HDR 10 Pro. Весь спектр вражень

Розроблена компанією LG технологія розширення динамічного діапазону HDR 10 Pro регулює яскравість, покращує перенесення кольорів і розкриває всі найдрібніші деталі, надаючи реалістичну чіткість будь-яким зображенням і покращуючи звичайний HDR-контент. Тепер всі ваші улюблені фільми та серіали будуть більш яскравими та приголомшливими.

QNED Геймінг. Нескінченні переваги

LG QNED mini LED має безліч функцій, які зроблять ваш ігровий процес ще яскравішим. Absolute Color та Game Optimizer забезпечують плавний і реалістичний ігровий процес, а поліпшена яскравість та чорний колір дисплея mini LED забезпечують максимальну точність. Проходьте всі ігри з неймовірним рівнем реалізму картинки.

Грайте з найвищою якістю

Ваша перевага над противниками. VRR, ALLM та eARC, що відповідають вимогам сучасних специфікацій HDMI 2.1, забезпечують реалістичну демонстрацію швидко рухомих об'єктів з плавною та синхронізованою графікою.

Режим Game Optimizer. Неперевершений рівень контролю

Насолоджуйтесь новим рівнем якості ваших улюблених ігор. Режим Game Optimizer автоматично коригує налаштування зображення та графіки, дозволяючи вам насолоджуватися унікальною якістю зображення незалежно від типу гри.

AMD FreeSync Premium. Максимальна продуктивність

Грайте з найвищою якістю. Телевізор LG QNED підтримує AMD FreeSync™ Premium і здатний змінювати частоту кадрів під час ігрового процесу. Ця технологія забезпечує чіткий та плавний геймплей, дозволяючи позбавитися від «заїдання» та «розривів».

QNED Спорт. Телевізор для перемог

LG QNED створений для професійних ліг та спекотних протистоянь. Завдяки великому екрану, відтворенню в якості аж до 8K та сумісності з об'ємним звуком Bluetooth Surround, він дозволить дивитися спортивні матчі так, немов ви перебуваєте прямо на стадіоні. Але при цьому у вас завжди буде найкраще місце «на трибуні». А функція Sportalarm завжди нагадає вам про майбутню гру, щоб ви не пропустили нічого важливого.

Технології, які перевернуть вашу свідомість

В основі телевізорів LG QNED mini LED лежить процесор α7 Gen4 4K на основі штучного інтелекту — революційний чип, який використовує алгоритми машинного навчання для аналізу та оптимізації контенту. Налаштування зображення і звуку виконується автоматично, тому ви завжди отримуєте найкращі враження від перегляду.

ThinQ AI. Ви думаєте, що знаєте, що таке смарт-технології? Подумайте ще раз

LG ThinQ створений для того, щоб ви отримували від телевізора максимум задоволення. Ви можете вибрати улюблену технологію голосового помічника і керувати телевізором голосом за допомогою нового головного екрана, який забезпечує ще більшу зручність та контроль.

Ласкаво просимо на новий головний екран

На новому головному екрані показані персоналізовані пропозиції по контенту. Новий головний екран забезпечує зручний доступ до вибраного і дозволяє керувати під’єднаними пристроями.

Цей пульт більше схожий на чарівну паличку

Пульт Magic має ергономічний дизайн. Пульт легко лягає в руку, а його система наведення і прокрутки забезпечує більш швидкий пошук. Вбудована технологія штучного інтелекту забезпечує легкий доступ до сервісів, а гарячі клавіші для основних платформ контенту дозволяють швидко переходити до обраного. Крім цього, тепер у вас є Magic Tap – нова смарт-функція, що дозволяє під’єднувати ваш телефон до телевізора.

AI Picture

Алгоритм глибинного навчання використовує величезну базу даних, що включає понад мільйон візуальних даних, розпізнаючи контент, усуваючи шум і оптимізуючи якість зображення. А нова функція визначення типу сцени дозволяє проаналізувати тип сцени і відповідним чином поліпшити якість зображення.

AI Sound

Завдяки навчанню на базі понад 17 мільйонів елементів звукової інформації, процесор визначає голоси, ефекти та частоти, оптимізуючи звучання залежно від жанру аудіо та сприяючи створенню ефекту повного занурення. Нова функція автоматичного регулювання рівня гучності підтримує гучність голосу у різних типах контенту.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Звук

Сумарна потужність динаміків

40 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

3 x USB

Слот CI / PCMCIA

Ethernet-LAN RJ-45

Вхід для антени

Оптичний аудіо

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

400 x 400

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Сірий

Вага з підставкою

39,6 кг

Вага без підставки

36,2 кг

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Телевізор LG 75" 4K Smart TV (75QNED916PA)