Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор LG 75" 8K Smart TV (75QNED996PB)

Код:686496
Архiв
Телевізор LG 75" 8K Smart TV (75QNED996PB) фото
Телевізор LG 75" 8K Smart TV (75QNED996PB) фото
Телевізор LG 75" 8K Smart TV (75QNED996PB) фото
Телевізор LG 75" 8K Smart TV (75QNED996PB) фото
Телевізор LG 75" 8K Smart TV (75QNED996PB) фото
Телевізор LG 75" 8K Smart TV (75QNED996PB) фото
Телевізор LG 75" 8K Smart TV (75QNED996PB) фото
Телевізор LG 75" 8K Smart TV (75QNED996PB) фото
Телевізор LG 75" 8K Smart TV (75QNED996PB) фото
Телевізор LG 75" 8K Smart TV (75QNED996PB) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 2 139 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = кращий РК-телевізор

LG QNED відкриває нову еру в історії РК-телевізорів. Його новаторський екран поєднує в собі технології Mini LED і Quantum Dot NanoCell для створення абсолютно нових вражень від перегляду. А підвищена яскравість, майже ідеальний чорний і приголомшливі кольори в поєднанні зі надвеликою діагоналлю дозволяють побачити все по-новому. Це великий крок вперед в еволюції РК-телевізорів.

Всі переваги Mini LED

Дисплей, що складається з майже 30 000 міні-світлодіодів забезпечує більш яскраве і чітке зображення, а майже 2 500 унікальних зон затемнення гарантують точне управління підсвічуванням і надвисоку контрастність. Результат – більш висока деталізація і більш точна передача кольору, ніж у звичайних РК-телевізорів.

Quantum Dot NanoCell. Ще ефективніше, ніж раніше

Технологія Quantum Dot NanoCell забезпечує ще більш вражаюче зображення завдяки об'єднаної потужності NanoCell Plus і Quantum Dot. Ця унікальна комбінація покращує передачу кольорів і забезпечує більш насичені та точні відтінки на екрані.

Шикарні кольори

Відкрийте для себе нові можливості з технологією Absolute Color. Вона забезпечує телевізору відмінну передачу кольору і розроблена для відображення більш широкої колірної гами. Тому все, що ви переглядаєте, буде виглядати саме так, як і задумано.

Зображення, від якого просто захоплює дух

Насолоджуйтесь винятковою чіткістю, яку демонструє LG QNED. Його Mini LED екран діагоналлю в 75 дюймів має неймовірно високу щільність пікселів, що в поєднанні з роздільною здатністю 8K Ultra HD дозволило отримати зображення, що вражає своєю глибиною і реалістичністю.

Витончений дизайн

Цей телевізор зроблений настільки тонко і майстерно, що може прикрасити собою будь-який інтер'єр. Завдяки мінімальним рамкам і тонкому корпусу, оптимізованому для настінного монтажу, LG QNED будь-якого розміру кріпиться врівень зі стіною. А це означає, що навіть найбільший телевізор відмінно впишеться в інтер'єр як витвір мистецтва.

Dolby Vision IQ і Dolby Atmos. Кінотеатр у вас вдома

З телевізором LG QNED mini LED ви зможете побувати на кіносеансі, не виходячи з дому. Він забезпечує воістину кінематографічну якість картинки і підтримує технологію Dolby Vision IQ, яка інтелектуально регулює налаштування зображення залежно від контенту і навколишнього середовища. А Dolby Atmos забезпечує багатомірний об'ємний звук. Це дійсно потужна комбінація для отримання захоплюючих вражень від перегляду контенту.

HDR 10 Pro. Насолоджуйтесь картинкою в повній мірі

Запатентована LG технологія розширення динамічного діапазону HDR 10 Pro регулює яскравість, щоб поліпшити кольори, розкрити кожну дрібницю і надати чіткість кожному зображенню. Вона також покращує звичайні зображення в HDR. З нею все ваші улюблені фільми і шоу будуть більш яскравими і живими від початку до кінця.

Інтелектуальний процесор α9 Gen4 8K. Технологія, яка вас вразить

В основі цього телевізора лежить процесор α9 Gen4 8K. Цей інноваційний чіп використовує алгоритми машинного навчання для аналізу і оптимізації зображень. Завдяки йому, кожне налаштування зображення та звуку виконується автоматично, тому все, що ви дивитеся, має приголомшливу якість.

Розумне масштабування до 8K

Вбудований процесор використовує алгоритми глибокого навчання для аналізу того, що ви дивитеся, і перетворює контент меншої роздільної здатності на приголомшливо захоплюючий 8K-контент. В результаті виходить зображення з помітно більш високою чіткістю та більшою деталізацією.

Всі улюблені розваги в одному місці

Фільми, серіали, популярні шоу, спортивні трансляції або освітні передачі? Дивіться те, що вам більше подобається. Завдяки доступу до Netflix, Disney+, додатку Apple TV та Amazon Prime Video у вас завжди буде з чого вибрати.*

QNED геймінг. Екстремальні враження

LG QNED оснащений безліччю функцій для поліпшення ігрового процесу. Зокрема, Absolute Color і Game Optimizer оптимізують графіку і забезпечують плавний та реалістичний ігровий процес. А підвищена яскравість й ідеальний чорний колір покращують точність. Незалежно від того, в яку гру ви граєте, з цим телевізором ви зможете випробувати все на максимальному рівні реалізму.

По-справжньому спортивний телевізор

LG QNED mini LED створений для професійних ліг та палких протистоянь. Завдяки великому екрану, відтворенню в якості аж до 8K і сумісності з об'ємним звуком Bluetooth Surround, він дозволить дивитися спортивні матчі так, немов ви перебуваєте прямо на стадіоні. Але при цьому у вас завжди буде найкраще місце «на трибуні». А функція Sportalarm завжди нагадає вам про майбутню гру, щоб ви не пропустили нічого важливого.

Інтелектуальні функції ThinQ

Отримайте від свого телевізора максимум задоволення завдяки розумній технології LG ThinQ. Встановіть відповідну програму на свій смартфон або планшет, і ви зможете вмикати або вимикати ваш телевізор, керувати гучністю, змінювати канали та багато чого іншого. Або обирайте улюбленого голосового помічника і керуйте телевізором за допомогою голосу. LG робить все, щоб ваше життя стало простішим.

Новий Magic Remote. Більше схожий на чарівну паличку

Оновлений пульт Magic Remote має ергономічний дизайн, просту навігацію і зручний у використанні. Кнопки для найбільших постачальників контенту (Netflix, Amazon Prime Video, Disney+) дозволяють швидко перейти до улюблених сервісів, а функція Magic Tap забезпечує миттєвий доступ до безлічі можливостей перегляду. Завдяки їй, досить просто доторкнутися смартфоном з підтримкою NFC до пульта дистанційного керування, щоб передати контент з мобільного пристрою на телевізор і навпаки.

* Потрібна підписка на сервіси. Підтримувані послуги можуть відрізнятися в залежності від країни.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки

Звук

Сумарна потужність динаміків

60 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

3 x USB

Слот CI / PCMCIA

Антенний вхід (супутник)

Ethernet-LAN RJ-45

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

400 x 400

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний