Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA)

Код:686491
Архiв
Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA) фото
Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA) фото
Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA) фото
Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA) фото
Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA) фото
Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA) фото
Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA) фото
Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA) фото
Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA) фото
Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA) фото
Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 389 ₴
product energy efficiency class

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

8 мільйонів пікселів. Зображення рідкісної якості

Чисті кольори телевізорів NanoCell Real 4K приголомшують. Маючи близько 8 мільйонів пікселів, зображення телевізора з роздільною здатністю Real 4K помітно чіткіше й деталізованіше, ніж стандартне зображення телевізорів HD. Телевізори NanoCell з роздільною здатністю Real 4K доповнено можливостями технології NanoCell, завдяки чому якість зображення 4K перевищує вимоги міжнародних стандартів.

Кожен колір кришталево чистий

У телевізорах LG з технологією NanoCell використовуються наночастинки, які фільтрують та очищують колір, видаляючи з нього домішки, що виникають через довжину хвиль RGB. Це означає, що на екрані відображатимуться лише чисті й точні кольори. Результат — яскравіше й реалістичне зображення.

Чудовий під будь-яким кутом огляду

Технологія NanoCell Чисті кольори забезпечує точне відображення кольорів для реалістичного зображення під різними кутами огляду.

Унікальна деталізація в темних ділянках зображення

Телевізор LG NanoCell не боїться темних сцен. Завдяки функції керування підсвічуванням Full Array Dimming та технології NanoCell можливо точніше керувати підсвічуванням окремих світлодіодів. Це забезпечує більш глибокі чорні відтінки й мінімальне фонове підсвічування, завдяки чому досягаються більший контраст і деталізованіше зображення.

Телевізор як витвір мистецтва

Телевізор LG NanoCell захоплює не тільки якістю зображення, але і естетичною привабливістю. Завдяки витонченому мінімалістичному дизайну він щільно прилягає до стіни, як витвір мистецтва, розширюючи простір і роблячи його по-справжньому вишуканим.

Nano Кіно. Картинка, яку варто дивитися на великому екрані

Чисті кольори й найсучасніші технології відображення в телевізорі LG NanoCell дають змогу створити кінотеатр у себе вдома. Поліпшений режим HDR, оновлені технології Dolby та кінематографічний режим забезпечують враження від перегляду, мов у справжньому кінотеатрі.*

Абсолютно нові враження від перегляду телевізора

Технологія Dolby Vision IQ інтелектуально регулює налаштування зображення, залежно від конкретного жанру та умов освітлення, тоді як система Dolby Atmos забезпечує створення багатовимірного об’ємного звуку — потужна комбінація, яка утворює неймовірне враження від перегляду, наче в кінотеатрі.

Місце для перегляду улюбленого контенту

Доступ до додатку Apple TV, Netflix і LG. Централізовано вибирайте найновіші художні й документальні фільми, телепередачі та спортивні події.

Режим FILMMAKER MODE. Бачення режисера, втілене в життя

Режим FILMMAKER MODE™ вимикає згладжування рухів, водночас зберігаючи оригінальне співвідношення сторін, кольори та частоту зміни кадрів. Все це точно відтворює оригінальне бачення режисера, тобто ваші враження від перегляду фільму будуть саме такими, як передбачали його творці.

HDR 10 Pro. Отримайте повний спектр вражень

Власна технологія розширення динамічного діапазону LG HDR 10 Pro забезпечує регулювання яскравості для покращення кольорів, розкриття кожної найдрібнішої деталі та внесення природної чіткості у кожне зображення — все це посилює звичайний HDR контент. Тепер усі ваші улюблені фільми та шоу стануть більш реалістичними та яскравими — від початку до самого кінця.

Nano Ігри. Телевізор, створений для приголомшливих вражень.

Від найтемніших печер до найсвітліших нових світів — телевізор LG NanoCell оживить вашу гру яскравими кольорами. Хмарна технологія для ігор та автоматичні регулювання для створення високоякісного зображення забезпечують дійсно захопливі враження від ігри.

Грайте за найвищим стандартом

Здобудьте перевагу перед суперниками. Функції VRR, ALLM та eARC відповідають останнім специфікаціям HDMI 2.1 і забезпечують швидке передавання контенту зі ще більшою роздільною здатністю та плавне синхронізоване відтворення графіки.

Режим Game Optimizer. Небачений рівень керованості

Насолоджуйтесь новим рівнем якості ваших улюблених ігор. Режим Game Optimizer забезпечує автоматичне регулювання налаштувань зображення, оптимізування графіки й видимості, щоб забезпечити найкращі враження від ігрового процесу незалежно від того, у які ігори ви граєте.

AMD FreeSync Premium. Налаштування для максимальної результативності

Грайте за найвищими стандартами. Телевізор LG NanoCell підтримує технологію AMD FreeSync™ Premium, щоб забезпечити змінну частоту оновлення під час ігрового процесу. Це дає змогу суттєво зменшити ривки й розриви зображення для чистішого та плавнішого ігровогу процесу.

Nano Спорт. Ефективність, здатна здобути перемогу в будь-якому матчі

Телевізор LG NanoCell забезпечує захопливі враження від перегляду матчу. Технологія передавання об’ємного звуку через Bluetooth створює у вашому помешканні атмосферу повного стадіону, тоді як функція сповіщень Sports Alerts надсилатиме вам останні новини про улюблені команди.

Сповіщення Sports Alert. Не пропускайте жодної гри своєї команди

Функція Sports Alert сповіщає вас до, під час і після ігор. Вам ніколи не доведеться непокоїтися через те, що ви можете пропустити важливі матчі улюблених команд, навіть переглядаючи інший контент.

Звук навколо через Bluetooth. Очевидна перевага для домашнього використання

Під’єднуйте гучномовці Bluetooth для створення насправді бездротової системи об'ємного звуку. Всі подій збучать більш яскраво й реалістичніше, створюючи атмосферу великої гри у вашій вітальні.**

Інтелектуальний процесор α7 4-го покоління з підтримкою формату 4K

Серце телевізора LG NanoCell — процесор α7 4-го покоління на основі штучного інтелекту з підтримкою формату 8K, інноваційний чіп, який використовує алгоритми глибокого навчання для аналізування та оптимізування контенту. Вас вразить кожен побачений на екрані елемент, адже всі налаштування зображення та звуку здійснюються автоматично.

ThinQ AI. Вважаєте, ви знаєте, що таке інтелектуальні технології? Подумайте ще раз

Технологія LG ThinQ максимально збільшує задоволення від перегляду. Виберіть улюбленого голосового помічника й керуйте телевізором за допомогою голосових команд на цілковито новій головній сторінці меню, діставши ще більше зручності й можливостей керування.

Ласкаво просимо до вашого нового головного меню

Новий головний екран налаштувань відображає персоналізовані пропозиції щодо контенту, спрощує доступ до вибраного й дає вам змогу керувати всіма під’єднаними пристроями з одного місця.

Новий пульт Magic Remote. Ще більш схожий на чарівну паличку

Оновлений пульт Magic Remote має ергономічну конструкцію, яка полегшує його утримання, а система вибору та прокручування дає змогу пришвидшити пошук. Вбудовані інтелектуальні функції спрощують доступ до послуг, а гарячі кнопки для основних постачальників контенту дають змогу здійснювати швидкий доступ до всіх улюблених каналів. На додачу до всього тепер ви маєте функцію Magic Tap — нову зручну опцію, яка забезпечує з'єднання вашого телефона з телевізором.

AI Picture

Функція AI Picture автоматично розпізнає жанр контенту, який ви дивитеся, та усуває шум, щоб оптимізувати якість зображення. Це забезпечує чіткіше та якісніше відтворення візуального ряду для поліпшення вражень від перегляду, і неважливо, що саме ви дивитеся.

AI Sound

Функція AI Sound аналізує джерела звуку й оптимізує його залежно від жанру того контенту, який ви дивитеся. Це забезпечує чистіший звук з більш природним і реалістичним звуковим ефектом.

*Потрібна передплата на службу потокового відтворення Netflix. Доступність формату 4K Ultra HD залежить від передплати Netflix, під’єднання до Інтернету, технічних можливостей пристроїв і наявності контенту.

**Гучномовці продаються окремо.

***Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ

86"

Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки

Звук

Сумарна потужність динаміків

40 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

3 x USB

Слот CI / PCMCIA

Ethernet-LAN RJ-45

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

600 x 400

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Сірий

Вага з підставкою

59,1 кг

Вага без підставки

55,3 кг

Найпопулярніші запити в категорії Телевізор LG 86" 4K Smart TV (86NANO916PA)