Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Nokia 50" 4K UHD Smart TV (5000A)

Код:693363
Архiв
Телевізор Nokia 50" 4K UHD Smart TV (5000A) фото
Телевізор Nokia 50" 4K UHD Smart TV (5000A) фото
Телевізор Nokia 50" 4K UHD Smart TV (5000A) фото
Телевізор Nokia 50" 4K UHD Smart TV (5000A) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-9%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 149 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Nokia Smart TV 5000A

Відкривайте для себе нові грані розваг і легко знаходьте контент згідно вашим інтересам з новим телевізором Nokia Smart TV 5000A. Система Android TV та магазин Google Play відкривають для вас безмежний світ мультимедійних розваг з доступом до тисяч фільмів і серіалів, шоу, ігор та музичних каналів. А завдяки діагоналі в 50 дюймів і ультрависокій роздільній здатності 4K Ultra HD і перегляд шедеврів кіно, і спортивних матчів, і улюблених мультиків дітей стане по-справжньому вражаючим видовищем. Влаштовуйтеся зручніше і насолоджуйтеся будь-якими розвагами на свій смак.

Кришталева чіткість 4К екрану

Подивіться на звичні речі ширше з великим 50-дюймовим екраном, що має роздільну здатність 4K Ultra HD (3840 x 2160) і максимально вузькі рамки. Він дозволяє з головою зануритися в перегляд фільму або улюбленого шоу, не випустивши з уваги жодної деталі. При цьому підтримка технології Dolby Vision допомагає зробити картинку не тільки дуже чіткою, але і максимально реалістичною. Щоб створити для глядача ефект присутності.

Баланс кольору в кожному кадрі

Використання кольорової палітри з майже мільярда відтінків, а також технологія HDR10 забезпечують точно збалансовану яскравість, контрастність і перенесення кольорів для кожного зображення. Тому картинка на екрані виходить живою та барвистою.

Розваги на будь-який смак з Android TV

Більше 7000 додатків з Google Play, таких як YouTube, Netflix і Disney+, захоплюючі ігри та широкий спектр всіляких сервісів – все це буде доступно вам з Android TV. Просто закачуйте потрібний контент на свій телевізор через віртуальний магазин Google Play Store і вибирайте, чим саме хочете зайняти себе сьогодні. З Nokia Smart TV 5000A вам не доведеться нудьгувати жодної хвилини.

Дивіться так, як зручно

Насолоджуйтесь звичними розвагами за допомогою традиційної кабельної, ефірної або супутникової антени. А якщо ви дуже зайняті, щоб дивитися свої шоу наживо, запишіть їх, щоб потім насолодитися ними в спокійній обстановці.

Керуйте голосом

Nokia Smart TV 4300A – це дійсно розумний телевізор, здатний зробити відпочинок ще комфортнішим. Наприклад, ви можете просто попросити Google Assistant пошукати останні блокбастери, потокові шоу або запустити ігри, щоб швидше знаходити свої улюблені розваги.

В оточенні звуків

Насолоджуйтесь багатим, деталізованим звуком при перегляді фільмів, ігор та музичних кліпів. Вбудовані стереодинаміки загальною потужністю в 20 Вт і підтримка технологій обробки звуку Dolby Digital Plus і DTS допомагають створити особливу атмосферу і опинитися прямо посеред концерту або поруч з головними героями фільму.

Більше простору для вашого контенту

Транслюйте свої фотографії, відео і музику прямо з мобільних пристроїв на великий екран телевізора за допомогою вбудованого Chromecast. І нехай ваш контент вийде за межі невеликого екрану.

Пульт з підсвічуванням. Легко знайти і управляти

Легко керуйте телевізором за допомогою пульта дистанційного керування, який зручно лежить в руці за рахунок своєї ергономічної форми. А підсвічування дозволяє швидко знайти потрібну кнопку навіть при приглушеному світлі під час затишного вечірнього перегляду кіно. Крім того, Netflix і YouTube мають окремі кнопки прямого доступу, тому контролювати те, що ви дивитеся, буде ще простіше.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Антенний вхід (супутник)

Ethernet-LAN RJ-45

Вхід для антени

Роз'єм для навушників

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

9 кг