Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Nokia 65" QLED 4K Smart TV (6500D)

Код:703877
Архiв
Телевізор Nokia 65" QLED 4K Smart TV (6500D) фото
Телевізор Nokia 65" QLED 4K Smart TV (6500D) фото
Телевізор Nokia 65" QLED 4K Smart TV (6500D) фото
Телевізор Nokia 65" QLED 4K Smart TV (6500D) фото
Телевізор Nokia 65" QLED 4K Smart TV (6500D) фото
Телевізор Nokia 65" QLED 4K Smart TV (6500D) фото
Телевізор Nokia 65" QLED 4K Smart TV (6500D) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-7%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 279 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Nokia Smart TV 6500D

Відкривайте нові грані розваг з телевізором Nokia Smart TV 6500D. Його 65-дюймова панель з роздільною здатністю 4K Ultra HD відображає 1 мільярд кольорів та дозволяє побачити все чітко і ясно. Система Android TV та магазин Google Play дають доступ до тисяч фільмів та серіалів, шоу, ігор, музичних каналів, а потрійний тюнер для прийому ефірних, кабельних та супутникових телеканалів дозволить вибирати із сотень варіантів на будь-який смак. І все це в оточенні шикарного звуку завдяки вбудованій стереосистемі та підтримці Dolby Digital 5.1 та dts HD. Настав час перейти на якісно інший рівень розваг.

Android TV. Розумні розваги без обмежень

Відтепер ви самі вирішуєте, що дивитись і коли. Насолоджуйтесь улюбленими серіалами, фільмами та документальними фільмами на Netflix, Disney+ або YouTube. Слухайте музику, грайте в ігри та вільно користуйтесь більш ніж 7000 застосунків. Все це буде доступно вам із Android TV. Просто завантажуйте потрібний контент на свій телевізор через віртуальний магазин Google Play Store і вибирайте, чим хочете зайняти себе сьогодні.

Новий рівень контрастності

Цей телевізор, створений на базі технології Quantum Dot, має широку колірну гамму і демонструє ідеальний контраст між найсвітлішими і темнішими областями екрану. Технологія HDR10 забезпечує точно збалансоване зображення, а адаптивне затемнення Dynamic Contrast автоматично регулює контрастність залежно від того, що відтворюється на екрані. Це допомагає досягти виняткової реалістичності зображення та легко дивитися телевізор при будь-якому освітленні, незалежно від того, світло в кімнаті чи темно.

Вбудований Chromecast

Дивіться дорогоцінні спогади з вашої останньої відпустки на великому екрані телевізора та переживайте ці моменти у винятковій якості 4K UHD. З Nokia Smart TV 6500D це легко. Завдяки вбудованому Chromecast ви можете легко транслювати зображення, відео та музику зі свого смартфона, планшета чи комп'ютера на барвистий QLED-екран без усіляких кабелів та перехідників.

Імерсивний звук для повного занурення

Дивіться фільми та серіали у супроводі насиченого та деталізованого звуку. Завдяки стереосистемі, що складається з пари динаміків потужністю по 12 Вт кожен і 12-ватного сабвуфера, а також підтримці технологій Dolby Digital 5.1 й dts HD цей телевізор відтворюватиме аудіо з просторовим, багатовимірним ефектом. Це дозволить вам відчути себе частиною того, що відбувається на екрані і повною мірою насолодитися спецефектами в кіно або іграх.

Сучасний функціональний дизайн

Деталі мають значення. Тому кожен елемент цього телевізора ретельно продуманий. Стійка підставка з можливістю повертати екран вліво-вправо дозволяє насолоджуватися ідеальним переглядом, незалежно від того, де ви знаходитесь в кімнаті. І чудово доповнює його мінімалістичний дизайн у скандинавському стилі. А практично невидимі рамки дають змогу зосередитись на картинці перед вами.

Зручне керування

З ергономічним Bluetooth-пультом дистанційного керування ви зможете легко знаходити те, що вам потрібно і повністю контролювати роботу телевізора. Так, кнопки Netflix та YouTube дозволяють легко перемикатися між цими популярними програмами, а підсвічування полегшує пошук потрібного елемента управління, навіть коли освітлення приглушене для затишного вечірнього перегляду. Крім того, ви завжди зможете скористатися голосовим керуванням. Просто натисніть спеціальну клавішу Google Assistant і попросіть свого віртуального помічника знайти ваш улюблений серіал або вибрати один з понад 500 000 фільмів. Все гранично просто та зручно.

Широкі можливості підключення

Хочете зробити свої розваги ще крутішими? Додайте потужну аудіосистему, підключіть ігровий контролер або Bluetooth-клавіатуру. На задній панелі Nokia Smart TV 6500D є три входи HDMI, яких більш ніж достатньо для підключення до нього ТВ-боксу, приставки та іншого додаткового обладнання. А також пара USB портів, за допомогою яких можна підключити зовнішній жорсткий диск або інший USB носій, щоб переглядати відео та фотографії або записувати на нього телепередачі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

24 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Антенний вхід (супутник)

Ethernet-LAN RJ-45

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

400 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

25,2 кг

Вага без підставки

22 кг