Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA)

Код:686463
Архiв
Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA) фото
Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA) фото
Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA) фото
Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA) фото
Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA) фото
Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA) фото
Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA) фото
Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA) фото
Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA) фото
Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA) фото
Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-5%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 399 ₴
product energy efficiency class

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Наповніть свій світ сяйвом за допомогою пікселів за самопідсвічуванням

OLED-телевізор LG — це насолода споглядання світу. Пікселі, що самопідсвічуються забезпечують якість зображення, яка дійсно вражає, і цілу низку дизайнерських можливостей, тоді як найсучасніші технології гарантують безпрецедентний рівень дивовижного зображення. Це цілковите задоволення від телебачення — поліпшене у всіх розуміннях.

Завдяки чому OLED-технології відрізняються від усіх інших?

Відповідь: завдяки пікселям, що самопідсвічуються. Технологія самопідсвічування дисплея істотно поліпшує враження від перегляду. На відміну від обмежених технологією заднього підсвічування LED-телевізорів, OLED-телевізори LG характериуються надзвичайною реалістичністю зображення та унікальним тонким дизайном.

100 мільйонів причин захоплюватися OLED-телевізором

За якістю зображення OLED-телевізори легко затьмарюють LED-телевізори. Телевізори з OLED-технологією мають мільйони самопідсвічуваних пікселів, здатних відтворювати бездоганний відтінкок чорного й точні кольори. Результат — неперевершені враження від перегляду.

Телевізори з OLED-технологією перевершують LED-телевізори в усьому

Простими словами, OLED-телевізор має мільйони самопідсвічуваних пікселів, які можна окремо вмикати й вимикати для досягнення бездоганних відтінків чорного та високої контрастності. Цей відтінок чорного істотно перевершує відтінок телевізорів із технологіями mini-LED та LED. Тож неважливо, скільки тисяч світлодіодів заднього підсвічування вони мають, LED-телевізори залишатимуться в тіні телевізорів з OLED-технологією.

Це фантастичний успіх телевізорів з OLED-технологією

Підсумки тестувань міжнародного агентства Intertek підтвердили 100% точність відтворення кольорів OLED-дисплеїв LG. Тобто кольори, які ви бачите на екрані, найбільш точно відповідають кольорам оригінального зображення. Тож усе, що ви бачите, виглядає саме так, як задумав Творець.

OLED-телевізор LG. Неперевершене зображення

Якщо ви шукаєте унікальний телевізор, то припиняйте пошуки. OLED-телевізор LG — це витвір мистецтва, кінотеатр із великим екраном, портал до світу ігор і місце в першому ряді на найбільших спортивних подіях. Це всесвіт, яким для вас може стати телевізор. Чітке зображення / Швидкий відгук / Плавне відтворення / Тонкий дизайн.

Кінотеатр OLED. Нагороду за найкраще зображення отримує...

Щоразу, коли ви дивитеся OLED-телевізор LG, він забезпечує зображення, гідне нагороди, завдяки неймовірно чіткому відтворенню картинки. А з довершеним чорним і 100% точністю передачі кольорів художні фільми точно варто подивитися.

Враження від перегляду, які змінюють уявлення про телебачення

Технологія Dolby Vision IQ інтелектуально регулює налаштування зображення залежно від конкретного жанру й умов навколишнього середовища, тоді як система Dolby Atmos забезпечує створення багатовимірного об’ємного звуку — потужна комбінація, яка формує неймовірне враження перегляду як в кінотеатрі.

Місце для перегляду улюбленого контенту

Доступ до застосунку Apple TV, Netflix і LG. Вибирайте найновіші художні й документальні фільми, телепередачі та спортивні події - все в одному місці.*

Режим FILMMAKER MODE. Бачення режисера, утілене в життя

Режим FILMMAKER MODE™ вимикає згладжування рухів, водночас зберігаючи оригінальне співвідношення сторін, кольори й частоту зміни кадрів. Усе це точно відтворює оригінальне бачення режисера, тобто ваші враження від перегляду фільму будуть саме такими, як передбачали його творці.

HDR 10 Pro. Відчуйте весь спектр задоволень

Власна технологія LG розширення динамічного діапазону HDR 10 Pro забезпечує регулювання яскравості для покращення кольорів, розкриття кожної найдрібнішої подробиці та надання високої чіткості кожному зображенню — усе це посилює звичайний HDR контент. Тепер усі ваші улюблені фільми й шоу стануть реалістичнішими та яскравішими — від початку до самого кінця.

OLED для гри. Гра поза конкуренцією

OLED-телевізор LG дасть вам змогу випереджувати гру завдяки швидкому відгуку, найновішим гральним функціям і дисплею з частотою оновлення 120 Гц для плавнішого відтворення світу гри. Це найкращий телевізор для ваших ігор.

Режим Game Optimizer. Небачений рівень керованості

Режим Game Optimizer збирає всі ваші налаштування для гри в одному місці. У цьому режимі здійснюється автоматичне регулювання зображення так, щоб оптимізувати графічні характеристики незалежно від того, у гру якого типу ви граєте. Ви також можете перемикатися між технологіями NVIDIA G-SYNC та AMD FreeSync, щоб усі ваші ігри стали чіткішими та плавнішими, мали меншу затримку й менше мерехтіли.

Спорт із OLED. Телевізор, що не має собі подібних

OLED-телевізори LG показують будь-яку гру цілковито реалістично. Корекція швидких рухів при перегляді спортивних подій, дозволяє відчутти цілковито нові враження від перегляду — тепер ви маєте власне місце в першому ряді на всіх найкращих спортивних подіях.

Технологія OLED Motion Pro. Ви ніколи не бачили рухи гравців такими чіткими

Удосконалена технологія корекції руху зменшує розмиття зображення для плавнішої дії та нових вражень від перегляду. Спостерігайте швидкі й найменші подробиці будь-якої гри навіть під час швидкоплинних спортивних подій.

Спортивне сповіщення Sports Alert. Не пропускайте жодної гри своєї команди.

Функція Sports Alert сповіщає вас до ігор, під час і після них. Вам ніколи не доведеться непокоїтися через те, що ви можете пропустити важливі матчі улюблених команд, навіть переглядаючи інший контент.

Сумісність із технологією передавання об’ємного звуку через Bluetooth

Під’єднуйте динаміки Bluetooth для створення насправді бездротової системи об'ємного звуку. Звуки всіх подій стають яскравішими й реалістичнішими, створюючи атмосферу великої гри у вашій вітальні. **

Інтелектуальний процесор α7 4-го покоління з підтримкою формату 4K

Серце кожного OLED-телевізора LG — процесор α7 4-го покоління на основі штучного інтелекту з підтримкою формату 4K, інноваційний чіп, який використовує алгоритми глибокого навчання для аналізування та оптимізування контенту. Кожен побачений на екрані елемент вражає, адже всі налаштування зображення та звуку здійснюються автоматично.

ThinQ AI. Вважаєте, ви знаєте, що таке інтелектуальні технології? Подумайте ще раз

Технологія LG ThinQ максимально збільшує задоволення від перегляду. Виберіть улюбленого голосового помічника й керуйте телевізором за допомогою голосових команд на цілковито новій головній сторінці меню, діставши ще більше зручності й можливостей керування.

Ласкаво просимо до вашого нового головного меню

Новий головний екран налаштувань відображає персоналізовані пропозиції щодо контенту, спрощує доступ до вибраного й дає вам змогу керувати всіма під’єднаними пристроями з одного місця.

Новий пульт Magic Remote. Ще більш схожий на чарівну паличку

Оновлений пульт Magic Remote має ергономічну конструкцію, яка полегшує його утримання, а система вибору та прокручування дає змогу пришвидшити пошук. Вбудовані інтелектуальні функції спрощують доступ до послуг, а гарячі кнопки для основних постачальників контенту дають змогу здійснювати швидкий доступ до всіх улюблених каналів. На додачу до всього тепер ви маєте функцію Magic Tap — нову зручну опцію, яка забезпечує з'єднання вашого телефона з телевізором.

Технологія AI Picture Pro

Алгоритм глибокого навчання, який використовує величезну інформаційну базу з понад мільйоном візуальних даних, розпізнає контент, усуває шуми й оптимізує якість зображення. А нова функція Scene Detection тепер може аналізувати тип відтворюваної сцени й відповідним чином поліпшувати зображення.

Технологія AI Sound Pro

Проаналізувавши понад 17 мільйонів звукових даних, процесор розпізнає голоси, ефекти й частоти, завдяки чому може оптимізувати звук відповідно до жанру для виразнішого ефекту присутності. А нова функція автоматичного вирівнювання гучності Auto Volume Leveling забезпечує рівні гучності голосу для різних типів контенту.

Телевізор, безпечний для ваших очей

OLED-телевізори LG сертифіковано як такі, що мають дисплеї без мерехтіння, з низьким рівнем синього випромінювання, які не становлять фотобіологічної небезпеки для очей. На відміну від LED-телевізорів, які мерехтять і помітно випромінюють синє світло. Тож сідайте, розслабтеся й насолоджуйтеся переглядом.

*Потрібна передплата на службу потокового відтворення Netflix. Доступність формату 4K Ultra HD залежить від передплати Netflix, під’єднання до Інтернету, технічних можливостей пристроїв і наявності контенту.

**Гучномовці продаються окремо.

***Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки

Звук

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Ethernet-LAN RJ-45

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

300 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

18,7 кг

Вага без підставки

18,4 кг

Найпопулярніші запити в категорії Телевізор LG 55" 4K Smart TV (OLED55A16LA)