Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор LG 83" 4K Smart TV (OLED83C14LA LG)

Код:700375
Архiв
Телевізор LG 83" 4K Smart TV (OLED83C14LA LG) фото
Телевізор LG 83" 4K Smart TV (OLED83C14LA LG) фото
Телевізор LG 83" 4K Smart TV (OLED83C14LA LG) фото
Телевізор LG 83" 4K Smart TV (OLED83C14LA LG) фото
Телевізор LG 83" 4K Smart TV (OLED83C14LA LG) фото
Телевізор LG 83" 4K Smart TV (OLED83C14LA LG) фото
Телевізор LG 83" 4K Smart TV (OLED83C14LA LG) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 3 309 ₴
Аксесуари

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

LG OLED зробить ваш світ яскравішим

Пікселі з самопідсвічуванням забезпечують неперевершену якість зображення та цілу низку можливостей для дизайну, у той час як новітні передові технології змушують захоплюватися. Все, що ви любите у телевізорі. У всіх сенсах.

Що робить технологію OLED унікальною?

Це пікселі, які самопідсвічуються. Технологія OLED дисплея має величезне значення для якості зображення. На відміну від LED-телевізорів, які обмежені заднім підсвічуванням, LG OLED мають винятковий реалізм та унікальний дизайн.

100 мільйонів причин полюбити OLED

OLED забезпечує набагато вищу, ніж LED, якість зображення. Все це завдяки тому, що в OLED використовуються мільйони самопідсвічуваних пікселів, здатних відтворювати глибокий чорний колір і забезпечувати точне передавання кольорів. Як результат, приголомшливі враження від перегляду.

Технологія OLED випереджає LED

Простіше кажучи, в OLED використовуються мільйони самопідсвічуваних пікселів, які можуть вмикатися і вимикатися для досягнення ідеального чорного і нескінченної контрастності. Чорний колір в OLED набагато глибший, ніж у mini-LED та LED. Тому, незалежно від того, скільки тисяч зон підсвічування в них використовується, LED-телевізори залишаються у тіні OLED.

OLED забезпечує неперевершену точність кольорів

За незалежною експертизою британського агентства Intertek OLED-дисплеї LG мають 100% точність кольору. Це означає, що кольори, які ви бачите на екрані, точно відповідають вихідному зображенню. Таким чином, все, що ви бачите, виглядає саме так, як задумав автор.

Унікальні характеристики

Якщо ви шукаєте телевізор, не схожий на жодний інший — ваші пошуки завершилися. LG OLED — це витвір мистецтва, кінотеатр з великим екраном, портал в ігрові світи та місце у першому ряду на найбільших спортивних заходах. Все, що вам коли-небудь було потрібно у телевізорі.

Цілком нові враження від перегляду телевізора

Dolby Vision IQ інтелектуально регулює налаштування зображення залежно від жанру контенту та навколишнього оточення, а Dolby Atmos забезпечує багатовимірний об'ємний звук — це приголомшлива комбінація, що забезпечує приголомшливий кінематографічний досвід.

Місце для перегляду улюбленого контенту

Доступ до Apple TV, каналів Disney+, Netflix та LG. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальних фільмів та спортивних програм у прямому ефірі – все в одному місці.*

Режим FILMMAKER MODE. Бачення режисера, втілене у життя

Режим FILMMAKER MODE вимикає згладжування руху, зберігаючи при цьому вихідне співвідношення сторін, перенесення кольорів та частоту кадрів. Цей режим дозволяє точно передати оригінальне бачення режисера, тому ви бачите фільм саме таким, яким він був задуманий.

HDR 10 Pro. Весь спектр вражень

Розроблена компанією LG технологія розширення динамічного діапазону HDR 10 Pro регулює яскравість, покращує перенесення кольорів і розкриває всі найдрібніші деталі, що надає реалістичну чіткість будь-яким зображенням і покращує звичайний HDR-контент. Тепер усі ваші улюблені фільми та серіали будуть яскравішими з першої до останньої хвилини.

OLED для ігор. Перемога у будь-якій грі

З телевізорами LG OLED ви завжди будете попереду всіх завдяки швидкому відгуку, новітнім ігровим функціям та дисплею з частотою 120 Гц, що забезпечує плавність руху під час гри. Це ідеальний телевізор для ігор.

Грайте з найвищою якістю

Ваша перевага над супротивниками. VRR, ALLM та eARC, що відповідають вимогам сучасних специфікацій HDMI 2.1, забезпечують реалістичну демонстрацію швидкорухомих об'єктів з плавною та синхронізованою графікою.

Технологія OLED Motion. Ви ніколи не бачили таких рухів

Удосконалена технологія обробки рухів зменшує розмитість зображення, забезпечуючи його плавність та чіткість. Ви зможете помітити найдрібніші деталі навіть найдинамічнішої гри.

Звук навколо через Bluetooth

Просте під’єднання динаміків через Bluetooth для отримання бездротового об'ємного звуку. Всі дії звучать більш насичено та реалістично, створюючи атмосферу великої гри у вашій вітальні.**

Інновації у неймовірних масштабах

LG OLED повністю змінюють уявлення про телевізори. Від їхнього неймовірного дизайну захоплює дух. Вони не лише доповнять ваш домашній простір, а й перетворять його.

Більше розмірів, більше захоплення

Телевізори LG OLED C1 пропонуються у декількох варіантах розмірів, від 48 дюймів до неймовірних 83 дюймів.

Технології, які перевернуть вашу свідомість

В основі кожного телевізора LG OLED лежить процесор α9 IV покоління 4K на основі штучного інтелекту — революційний чіп, який використовує алгоритми глибокого навчання для аналізу та оптимізації контенту. Налаштування зображення та звуку виконується автоматично, тому ви завжди отримуєте найкращі враження від перегляду.

ThinQ AI. Ви вважаєте, що знаєте, що таке смарт-технології? Подумайте ще раз

LG ThinQ створений для того, щоб ви отримували від телевізора максимум задоволення. Ви можете вибрати улюблену технологію голосового помічника та керувати телевізором голосом за допомогою нового головного екрана, який забезпечує ще більшу зручність та контроль.

Ласкаво просимо на новий головний екран

На новому головному екрані показано персоналізовані пропозиції щодо контенту. Новий головний екран забезпечує зручний доступ до обраного та дозволяє керувати під’єднаними пристроями.

Цей пульт більше нагадує чарівну паличку

Пульт Magic має ергономічний дизайн. Пульт легко лягає в руку, а його система наведення та прокручування забезпечує швидший пошук. Вбудована технологія штучного інтелекту забезпечує легкий доступ до сервісів, а гарячі клавіші основних платформ контенту дозволяють швидко переходити до обраного. Крім цього, тепер у вас є Magic Tap — нова смарт-функція, що дозволяє під’єднувати телефон до телевізора.

Технологія AI Picture Pro

Алгоритм глибинного навчання використовує величезну базу даних, що включає понад мільйон візуальних даних, розпізнаючи контент, усуваючи шум та оптимізуючи якість зображення. А нова функція визначення типу сцени дозволяє проаналізувати тип сцени та відповідним чином покращити якість зображення.

Технологія AI Sound Pro

Завдяки навчанню на базі понад 17 мільйонів елементів аудіоданих, процесор визначає голоси, ефекти та частоти, оптимізуючи звучання залежно від жанру аудіо та сприяючи створенню ефекту повного занурення. Нова функція автоматичного регулювання рівня гучності підтримує гучність у різних типах контенту.

Телевізор, безпечний для ваших очей

Телевізори LG OLED сертифіковані на відсутність мерехтінь, мають низький рівень випромінювання синього кольору і, отже, не становлять фотобіологічної загрози для ваших очей. Це відрізняє їх від LED-телевізорів, які мерехтять та випромінюють багато синього світла. Влаштовуйтесь зручніше, розслабтеся та насолоджуйтесь переглядом.

*Потрібна передплата на Netflix. Доступність формату 4K Ultra HD залежить від передплати Netflix, підключення до Інтернету, можливостей пристроїв та наявності контенту.

**Динаміки продаються окремо.

***Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ

83"

Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки

Звук

Сумарна потужність динаміків

40 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

3 x USB

Слот CI / PCMCIA

Антенний вхід (супутник)

Ethernet-LAN RJ-45

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

400 x 400

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

41,6 кг

Вага без підставки

32,3 кг