Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді2

Телевізор, коли вимкнений. Витвір мистецтва, коли увімкнений

Конструкція розроблена у вигляді рамки

ТВ - витвір мистецтва

"The Frame" — це телевізор з елегантною та сучасною рамкою, яка органічно вписується у декор вашого помешкання. Він не лише розширює і поглиблює ваш житловий простір як телевізор, він стане частиною вашої особистої колекції як витвір мистецтва.

Виберіть власний стиль

Змінна рамка

До "The Frame" ми пропонуємо декілька варіантів змінних рамок різних кольорів, за допомогою яких ви можете створити свій індивідуальний стиль. Оберіть ідеальну рамку для вашого приміщення, за вашим смаком або відповідно до зображення — використовуючи магніти, ви легко приєднаєте або від'єднаєте її, створюючи різні стилі.1

Регульована підставка

Проста підставка. Розмістіть ""The Frame"" у стандартну позицію, щоб з комфортом дивитися улюблені фільми та телевізійні шоу або милуватися чудовими пейзажами.

Відхилена назад позиція. Відхилена назад позиція Прилаштуйте ніжки підставки "The Frame" так, щоб відхилити телевізор назад, подібно до того, як стоять фоторамки — і отримаєте ідеальну позицію, щоб милуватися шедеврами у невеликих приміщеннях.

Вертикальна позиція. Якщо ви хочете показати прекрасні портрети, просто змініть позицію підставки й розмістіть ""The Frame"" вертикально.

Висить на стіні, як справжня картина

Щільно прилягає до стіни

Встановити "The Frame" можна дуже просто і швидко. Модель прекрасна з усіх боків і пречудово підходить до вашого приміщення.2

Вимкніть телевізор, щоб прикрасити кімнату витворами мистецтва

Режим "Картина"

Спробуйте сучасний спосіб демонстрації власної колекції мистецьких виробів від найвеличніших шедеврів до улюблених особистих фотографій. Коли увімкнений — чудовий телевізор. Вимкнений — витвір мистецтва

Визнані світові галереії у вас вдома

Магазин Art Store

Розпочність безкоштовний пробний період з "The Frame" і відкрийте для себе дивовижні речі, доступні в магазині Art Store. Оформивши підписку, ви отримаєте необмежений доступ до колекцій творів мистецтва та фотографій, від класичних до сучасних. 3

Насолоджуйтеся творами мистецтва, підібраними для вас

Фукція Auto Curation

"The Frame" вивчає ваші смаки й автоматично рекомендує ті твори мистецтва, які ви захочете бачити у себе на стіні. Вона також надаватиме вам найсвіжішу інформацію про нові та популярні твори мистецтва.

Створіть власну колекцію обраних творів

Функція "Обране"

Створіть у вітальні власну персоналізовану колекцію, використовуючи улюблені твори мистецтва. Оберіть і помітьте улюблені картини і розмістіть їх в одній добірці.

Розмістіть у "The Frame" найулюбленіші миті

Моя колекція

Ви можете легко завантажувати та показувати власні фотографії - і навіть новий сімейний портрет. Просто перевантажте свої фотознімки на "The Frame" через телефон або за допомогою флеш-карти.4

Додайте до ваших фотографій високохудожні фільтри

Функція "Фільтри"

Перетворіть свої фотографії на шедеври. Ви можете обирати із шести фільтрів, що нададуть вашим фотографіям унікальний новий стиль і колорит, і вони матимуть ще кращий вигляд у вас на стіні.

Твоє мистецтво, твій шлях

Matte Options

Зараз у наявності ще більше способів прилаштувати "The Frame" під індивідуальний смак і стиль. У режимі "Матове скло" ви отримаєте 7 різних типів стилів оформлення та палетку з 10 різних кольорів на вибір. Встановіть налаштування галереї, які пасують до вашого режиму, і надайте своїм картинам і фотографіям неймовірного вигляду.

Подивіться на світ за допомогою технології QLED

100 % охоплення кольору від Quantum Dot

Технологія Quantum Dot від Samsung забезпечує повноцінний стовідсотковий кольоровий об'єм, тому ви бачите неймовірно реалістичні кольори, які зберігають найдрібніші деталі й текстури — навіть під широким кутом.

Більше способів насолоджуватися телевізором

Smart TV на основі технології TIZEN

Простіший і розумніший, ніж будь-коли. Насолоджуйтесь переглядом контенту зі свого телефону на екрані телевізора, контролюйте телевізор лише голосом та зануртеся у світ контенту лише одним кліком. "The Frame" має безліч способів зробити ваш досвід користування ним ще простішим та приємнішим.5

Стежить за освітленням для ідеальної яскравості зображення

Датчик яскравості

Ваші твори мистецтва завжди мають такий вигляд, як і було заплановано, завдяки датчику яскравості. Він стежить за освітленням у кімнаті й автоматично регулює яскравість та контрастність відтінків, щоб зображення мало природний вигляд.6

Від перегляду до реального досвіду користування

Функція Mobile Mirroring

Переходьте від перегляду улюблених шоу на мобільному пристрої до перегляду на "The Frame". Модель використовує технологію SmartThings для того, щоб дублювати контент.

SmartThings

Доки ви в дорозі, почніть дивитися фільм на смартфоні, а, прийшовши додому, легко перемкніться на телевізор Samsung. І операційна система Android, і система iOS мають додаток, за допомогю якого ви зробите це з легкістю.7

Дублюйте лише одним дотиком

Функція Tap View

Дублювати фільми чи музику зі смартфону на "The Frame" так само легко, як торкнутися екрана. Коли ви торкаєтеся "The Frame" смартфоном, вона розпізнає контакт і автоматично дублює контент. Тому ви можете швидко й леко перемкнутися на "The Frame" та продовжувати насолоджуватися улюбленим контентом.8

Потужний всебічний зв'язок, простота у використанні

Єдиний пульт One Remote Control / Додаток SmartThings / Smart Hub

"TheFrame" робить ваше цифрове життя легким і приємним. Єдиний пульт One Remote Control та додаток SmartThings дозволяють вам без жодних зусиль отримати доступ та контролювати усі поєднані пристрої. Ви також можете використати Smart Hub для легкого пошуку контенту, пошуку в інтернеті та користування прекрасними додатками.9

Ваш новий домашній офіс

Віддалений доступ

Виконуйте офісну роботу вдома на телевізорі. Віддалений доступ дозволяє вам дублювати зображення з комп'ютера на екран телевізора за допомогою бездротового зв'язку. Ви навіть можете отримати доступ і використовувати офісний комп'ютер, щоб відкривати файли або працювати з документами, використовуючи Microsoft Office 365 — і все це на зручному домашньому дивані.10

1Змінні рамки для створення індивідуального стилю продаються окремо. Кольори можуть відрізнятися залежно від регіону.

2Відстань від задньої панелі телевізора до стіни може відрізнятися в залежності від способу встановлення та типу стіни. Якщо стіна не пласка й рівна на 100 % або зведена не під прямим кутом до підлоги, або якщо телевізор встановлено неправильно, між стіною і телевізором може утворитися маленький проміжок.

3Магазин Art Store може бути недоступний у деяких країнах. * Твори мистецтва у магазині Art Store можуть бути змінені без попереднього повідомлення. Функція вибору творів мистецтва, доступна у магазині Art Store, може відрізнятися в залежності від часу покупки.

4 Особисті фотографії, завантажені на "The Frame", будуть демоструватися в оригінальному розмірі. Рекомендується показ зображень розміром 4K(3840*2160 пікселів) та вище. Лише сумісні пристрої.

5Smart-послуги та ГКІ (графічний користувацький інтерфейс) може змінюватися в залежності від моделі, регіону, мови, мобільного пристрою або ТВ-продукту. Для налаштування телевізора потрібен обліковий запис Samsung. Фактичний індивідуальний досвід використання може відрізнятися для користувача. Деякі особливості та функції, що надаються під'єднаним пристроєм, можуть не підтримуватися або мати обмеження в користуванні. Підтримка фукнції вмикання телевізора може відрізнятися в залежності від моделі.

6Реалізація цієї функції може змінюватися відповідно до умов освітлення.

7 Кожен пристрій повинен бути під'єднаний до мережі Wi-Fi або іншої бездротової мережі. Потрібно скачати та встановити додаток SmartThings. Для операційної сумісності через додаток SmartThings усі пристрої повинні бути зареєстровані у єдиному обліковому записі Samsung.

8Лише для сумісних пристроїв. Ця послуга працює лише тоді, коли і телефон, і телевізор увімкнені. Будьте уважні, не торкайтеся екрана телевізора чи кутиків лицьової панелі. Це може спричинити появу тріщин чи подряпин на екрані телевізора чи мобільного телефону. Рекомендовано використовувати мобільний телефон з непошкодженим покриттям та легко торкатися ним будь-якого зовнішнього краю телевізора.

9Лише сумісні пристрої. Кожен пристрій повинен бути під'єднаний до мережі Wi-Fi або іншої бездротової мережі. Потрібно скачати й встановити додаток SmartThings. Фактичні продукти, включно з пультом дистанційного керування можуть відрізнятися від наданого зображення. Будь ласка, перегляньте галерею зображень нашої продукції. Для оперативної сумісності за допомогою додатку SmartThings усі пристрої повинні бути зареєстровані на єдиному обліковому записі Samsung. Доступні технології, функції, ГКІ (графічний користувацький інтерфейс) та смарт-функції можуть відрізнятися в залежності від регіону, постачальника послуг, особливостей мережі, мобільних пристроїв та тв-продукту і можуть бути змінені без поперднього повідомлення.

10Доступність функцій може відрізнятися в залежності від моделі та регіону. Телевізор та комп'ютер повинні бути під'єднані до мережі. Дублювання екрану підтримує лише операційна система Windows 10. Віддалений зв'язок з комп'ютером, який керується операційною системою Windows, підтримують лише системи Windows 7 або пізніші. Також операційна система повинна бути видання "Professional" або вище. Віддалений доступ до комп'ютера з операційною системою Mac підтримується лише системою Mac OS X 10.5 або вище. Додаткові комп'ютерні пристосування (мишка та клавіатура) продаються окремо. Ця послуга вимагає налаштувань, які дозволяють підтримувати віддалений зв'язок з копмп'ютером.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Антенний вхід (супутник)

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

5,4 кг

Вага без підставки

5,3 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

724.4 x 452 x 143 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

724.4 x 419.4 x 24.7 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Телевізор Samsung 32" Full HD Smart TV (QE32LS03TCUXUA)