Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді4

Чіткість у форматі Full HD

Телевізор realme TV з роздільною здатністю Full HD (1920х1080), що становить приблизно 2 мільйони пікселів, забезпечує гранично чітке зображення для того, щоб зробити ваші розваги ще кращими.

Ультраяркий світлодіодний дисплей із Chroma Boost Picture Engine

realme TV використовує видатний процесор Chroma Boost Picture Engine, орієнтований на покращення яскравості, кольору, контрастності, чистоти та чіткості картинки, щоб забезпечити чудові візуальні враження.

Потужний процесор обробки зображень

Телевізор оснащений чотириядерним процесором MediaTek на базі ARM Cortex A53 і графічним процесором Mali-470 MP3, які підвищують продуктивність Chroma Boost Picture Engine. У той час як використання 1 ГБ ОЗУ DDR3 з 8 ГБ флеш-пам'яті сприяють більш плавному та швидкому запуску кількох програм на Android TV.

Преміальний дизайн

realme TV має дизайн преміум-класу та тонкі рамки (всього 8,7 мм), які навіть тонші за деякі смартфони. Все для того, щоб забезпечити чисте задоволення від перегляду.

Чотири стереодинаміки потужністю 24 Вт з підтримкою Dolby Audio

Також realme Smart TV оснащений двома парами динаміків, кожна з яких складається з одного широкосмугового динаміка та одного твітера, що забезпечує більш яскраве та чисте звучання. А підтримка Dolby Audio допомагає створювати віртуальний об'ємний звук, який робить перегляд телешоу та кіно, а також ігри та прослуховування музики набагато приємнішими.

Сертифікований Android TV

realme Smart TV – це хороший помічник у вашому повсякденному житті та розвагах. Він використовує останню версію системи на базі Android 9.0 сертифіковану Google. І дає доступ до необмеженої кількості фільмів, телешоу та багато іншого на популярних платформах контенту - YouTube, Netflix, Prime Video та LiveTV.1 А магазин Google Play пропонує понад 5000 ТВ-програм. Тому у вас завжди буде що подивитись.

Вбудований Chromecast

Технологія Chromecast дозволить транслювати контент із вашого телефону на екран телевізора. Таким чином, переглядати фотографії або відео через Google Home стане зручніше та веселіше.

Google Assistant – допомога у будь-який момент

realme Smart TV із вбудованим Google Assistant зробить ваше життя ще простішим. За допомогою інтелектуального помічника ви можете шукати відповіді на запитання, встановлювати нагадування, дізнаватися прогноз погоди та комфортно взаємодіяти зі своїм Smart TV. І все це за допомогою голосових команд.

Універсальний розумний пульт

Телевізор поставляється з пультом дистанційного керування, який підтримує Bluetooth та дворежимне інфрачервоне з'єднання, надаючи вам два різні варіанти використання. А також має ергономічний дизайн для забезпечення зручного захоплення та використання.

1Деякі програми можуть потребувати передплати.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Звук

Сумарна потужність динаміків

24 Вт

Особливості аудіо

Dolby Audio

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

AV-вхід

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 45 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

3,7 кг

Вага без підставки

3,6 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

730 х 469 х 161 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

730 х 432 х 88 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії realme 32" Full HD Smart TV (RMV2003)