Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків8
Питання-відповіді7

realme 43" 4K UHD Smart TV (RMV2004)

Код:702650
Архiв
realme 43" 4K UHD Smart TV (RMV2004) video preview
realme 43" 4K UHD Smart TV (RMV2004) фото
realme 43" 4K UHD Smart TV (RMV2004) фото
realme 43" 4K UHD Smart TV (RMV2004) фото
realme 43" 4K UHD Smart TV (RMV2004) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-16%
Вигода 2 300 ₴
cashback iconКешбек 124 ₴
product energy efficiency class

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кінематографічне зображення та підтримка Dolby Vision

Відкрийте чудову якість зображення, яку демонструє realme TV Ultra HD (4K). Цей телевізор із суперчіткою роздільною здатністю 4K та підтримкою технології Dolby Vision дозволяє насолоджуватися найновішими технологіями відображення прямо у себе вдома.

Дисплей 4K із технологією Chroma Boost

Оцініть максимально реалістичне зображення та неперевершену контрастність, якими відрізняється дисплей цього телевізора. Цей 4K екран здатний відображати понад 1 мільярд кольорів, а завдяки ексклюзивному двигуну Chroma Boost Picture Engine від realme забезпечує незвичайну візуальну насолоду з підвищеною яскравістю, контрастністю та насиченими кольорами. У той час як роздільна здатність 4K Ultra HD (3840×2160) передає все в найменших деталях, щоб ви не пропустили жодної деталі.

Повноекранні розваги

Надтонкі рамки товщиною до 2,6 мм та співвідношення екрану до корпусу 97,2% дозволяють насолоджуватися захоплюючим переглядом фільмів, спортивних змагань та будь-яких відео. Низький рівень синього світла, підтверджений сертифікатом TÜV Rheinland, допомагає не напружувати очі навіть під час тривалого перегляду.

Потужний процесор обробки зображень

Насолоджуйтесь фільмами, телешоу та багатьом іншим без збоїв. Потужний 4K UHD телевізор створений на базі процесора MediaTek з графічним співпроцесором Mali G52, що забезпечує швидку роботу всіх систем та чудову якість зображення. А 2 ГБ ОЗУ та 16 ГБ вбудованої пам'яті ще більше підвищують зручність використання.

Кінематографічний звук із Dolby Atmos

Без хорошої якості звуку враження від перегляду фільмів будуть не ті. Тому realme Smart TV забезпечили чотирма стереодинаміками загальною потужністю 24 Вт та підтримкою революційних звукових технологій DTS та Dolby Atmos. Це дозволило зробити його звучання більш об'ємним та реалістичним. Таким чином, ви зможете повністю поринути у перегляд фільму або концерту улюбленого виконавця.

Розумний центр вашого будинку

Завдяки інтелектуальному голосовому помічнику Google Assistant телевізор може стати справжнім центром вашого розумного будинку, дозволяючи вам керувати всіма інтелектуальними приладами. realme Smart TV також отримав нову покращену смарт-функцію голосового керування без допомоги рук. Тому, чи хочете ви дізнатися погоду або знайти новий популярний серіал, досить просто попросити свій телевізор і ваше бажання буде виконано.

Голосове управління будь-якої миті

realme Smart TV має вбудовану матрицю з кількома мікрофонами, яка завжди перебуває в режимі очікування. Як тільки ви скажете: "Окей, Google", вбудовані мікрофони негайно активуються та запишуть ваші голосові команди.

Необмежені розваги

realme TV Ultra HD (4K) – це ще й простий доступ до найпопулярнішого контенту. Заснований на Android TV, він відкриває для користувача всі можливості таких платформ як YouTube та Netflix і надає до 100 000 годин найновішого та найповнішого контенту.1 Також ви можете завантажувати та використовувати більше як 5000 програм з Google Play Store та насолоджуватися понад 500 000 годин фільмів та музики.

Вбудований Chromecast

Транслюйте улюблений контент зі свого телефону realme Smart TV для перегляду на великому екрані. З технологією Chromecast це неймовірно просто та зручно.

Широкий набір портів

Легко підключайте свій телевізор до ПК або ноутбука, використовуйте медіаприставку або ігрову консоль, а також додаткове аудіообладнання завдяки всім необхідним інтерфейсам, включаючи HDMI, USB, WiFi та Bluetooth 5.0.

1Деякі програми можуть потребувати передплати.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

ARM Mali-470 MP3

Особливості зображення

Dolby Vision

Звук

Кількість динаміків

4

Сумарна потужність динаміків

24 Вт

Особливості аудіо

Dolby Atmos

Підтримка декодера DTS

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

AV-вхід

Ethernet-LAN RJ-45

Аудіовихід 3.5 мм

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 100 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

12,08 кг

Вага без підставки

12,6 кг

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

960 х 76 х 563 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків