Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP)

Код:690440
Немає в наявності
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
Телевізор Sony 65" 4K Smart TV (XR65X90JCEP) фото
-15%
Вигода 10 000 ₴
cashback iconКешбек 559 ₴
55 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Живий інтелект та контрастність у 4K

Дізнайтеся, наскільки реалістичним може стати контент на екрані телевізора, якщо неймовірну контрастність панелі Full Array LED об'єднати з функціями Cognitive Processor XR.

Чіткі 4K-зображення, як їх сприймає людина

Насолоджуйтесь глибоким, природним та реалістичним контентом. Наш революційний процесор використовує дані про людське сприйняття для перехресного аналізу та миттєвої оптимізації елементів. У поєднанні з панеллю Full Array LED ця технологія створює реалістичні зображення з високою контрастністю.

Реалістична картинка з глибоким чорним та яскравими відтінками

Виняткова контрастність, як у реальному житті. Cognitive Processor XR аналізує дані, покращуючи зображення відповідно до того, як людське око сприймає колір та глибину. З XR Contrast Booster яскраві ділянки стануть ще яскравішими, а темні — темнішими. Жодна деталь не буде втрачена на темній або світлій ділянці зображення.

Реалістичне відображення широкої палітри кольорів

Дізнайтеся більше про відтінки, які природні та приємні для людини. Cognitive Processor XR дозволяє цьому дисплею отримати доступ до палітри кольорів і відтворювати відтінки з тонкими відмінностями, які спостерігаються у реальному світі. Завдяки розширеному поданню відтінків та вищій насиченості навіть бліді кольори виглядають реалістично.

Інтелектуальне відтворення втрачених текстур

Незалежно від контенту або джерела, ви зможете насолоджуватися зображенням з роздільною здатністю близько 4K. Cognitive Processor XR має доступ до неймовірної кількості даних, завдяки чому може відтворювати втрачені текстури та деталі. Тепер ви зможете чітко побачити шерсть тварин і обриси гори.

Інтелектуальна обробка рухів для чітких динамічних сцен

Перегляд спортивних трансляцій та динамічних фільмів став набагато приємнішим. Процесор Cognitive Processor XR з технологією XR Motion Clarity™ виконує перехресний аналіз даних, забезпечуючи плавне, яскраве та чітке зображення без розмиття.

Неймовірно об'ємний звук будь-якого контенту

Завдяки передовим динамікам та Cognitive Processor XR звук з будь-якого джерела буде неймовірно об'ємним. Насолоджуйтеся більш чітким звучанням під час перегляду будь-якого контенту. Отримайте нові відчуття від розваг завдяки цілісності звуку та картинки.

Звук, точно синхронізований із зображенням

Для забезпечення реалістичного звучання технологія XR Sound Position розкриває сутність звуку, прихованого за зображенням. Завдяки високочастотним динамікам телевізора BRAVIA XR Full Array LED звук повністю синхронізується з зображенням, забезпечуючи ефект повного занурення.

Об'ємне звучання при перегляді будь-якого контенту

Телевізори BRAVIA XR дозволяють використовувати технологію об'ємного звучання при перегляді будь-якого контенту. Технологія XR Surround створює звук, що оточує з усіх боків і по вертикалі, щоб ви могли насолоджуватися 3D-аудіо без встановлення стельових або вертикально спрямованих динаміків.

Технологія Voice Zoom™ 2 покращує сприйняття діалогів

Чітке звучання діалогів без збільшення гучності телевізора. Навіть якщо голос погано чути, технологія Voice Zoom 2 визначить тип голосу, проаналізує його та підвищить чіткість звучання.

Тисячі фільмів та серіалів, керовані голосом

Використовуйте голос, щоб швидко знайти, що подивитися. Знайдіть програму, вимовивши її назву, або використовуйте більш загальні фрази (наприклад, «показати науково-фантастичні телепередачі»).

Новий погляд на функції вашого смартфона

Не пропустіть можливість насолодитися улюбленими відео, фотографіями, іграми та багато чим іншим на великих екранах пристроїв iOS або Android.

Керуйте усіма пристроями з одного дистанційного пульта

Ви можете керувати всіма підключеними пристроями з нашого смарт-пульта. Завдяки спеціальній кнопці можна отримати миттєвий доступ до сервісів надання відео за запитом.

Прекрасний лаконічний дизайн

Пласка поверхня для кращого занурення

Завдяки неймовірно тонкій рамці ваші очі фокусуються саме на зображенні, а не тому, що знаходиться навколо нього.

Непомітна тонка підставка з розкішним виглядом

Непомітна підставка ідеально поєднується з самим телевізором, а також підходить до будь-якого інтер'єру та декору.

Чудове зображення та звук у будь-якому приміщенні

Влаштовуйтеся зручніше і отримуйте неймовірні враження від перегляду. Наша унікальна технологія автоматично адаптує зображення та звук до вашого приміщення.

Контент студійної якості, яким його задумував автор

Телевізор оснащений такими технологіями, як Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced та Dolby Vision®, які забезпечують точне передавання задуму і творчого потенціалу автора. Оскільки телевізор підтримує технологію Calman, його можна використовувати і для виробничого монтажу.

З підтримкою Chromecast

На телевізори з підтримкою Chromecast можна транслювати відео, ігри та додатки з мобільних пристроїв без втрати якості. Для цього просто натисніть на кнопку трансляції на екрані свого пристрою Android або iOS і продовжуйте користуватися смартфоном або планшетом, як ви звикли.

Dolby Vision та Dolby Atmos

Вдома враження будуть не гірші, ніж у кінотеатрі. Завдяки технології Dolby Vision картинка ніби оживає, а з Dolby Atmos приміщення заповнюється навколишнім звуком.

Датчик освітленості

У традиційних телевізорах яскравість зображення залишається незмінною, незалежно від освітлення у кімнаті. В результаті картинка надто темна або яскрава. Цей телевізор оснащений датчиком освітленості, який коригує рівень яскравості, підвищуючи або знижуючи її, щоб забезпечити комфортні умови перегляду у світлих і темних приміщеннях.

Інтелектуальний пульт ДК

Ви можете керувати всіма під’єднаними пристроями з одного пульта. Завдяки спеціальній кнопці можна отримати миттєвий доступ до сервісів надання відео за запитом.

Підтримка Apple AirPlay/Apple HomeKit

Apple AirPlay дозволяє транслювати відео та аудіо з iPhone, iPad та Mac прямісінько на телевізор. Дивіться на великому екрані фільми та серіали з додатка Apple TV, інших додатків або просто з Safari. Показуйте свої фото всім гостям у кімнаті.1

Google TV

Понад 700 000 фільмів та серіалів з усіх ваших потокових сервісів зібрані в одному місці і об'єднані за темами та жанрами з урахуванням ваших інтересів.2

1Apple, логотип Apple, Apple TV, AirPlay та HomeKit — це товарні знаки компанії Apple Inc., зареєстровані у США та інших країнах. Даний телевізор Sony сумісний з AirPlay 2 та HomeKit. Необхідно використовувати пристрої з ОС iOS версії 12.2 і вище або macOS 10.14.4 і вище. Потрібен обліковий запис Apple ID. Для доступу до певного контенту може знадобитися підписка.

2Для роботи деяких представлених функцій, наприклад голосового керування пов'язаними додатками, під час налаштування користувачеві необхідно увійти в обліковий запис Google, встановити певні додатки та операційне програмне забезпечення. Без підключення до облікового запису Google на телевізорі будуть доступні лише базові функції та додатки. Для бездротового підключення потрібна домашня мережа 802.11 (рекомендований варіант — 802.11n). До мережевих сервісів, пропонованого контенту, операційної системи та програмного забезпечення даного продукту можуть застосовуватися окремі або сторонні умови та правила використання, які можуть змінюватися або бути припинені у будь-який момент, а також можуть вимагати оплати, реєстрації та вказання даних банківської карти. Додатки мають бути сумісні з телевізором. Доступність додатка залежить від регіону та моделі пристрою.

3Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

Cognitive Processor XR

Особливості зображення

HDR

XR TRILUMINOS PRO

Технологія Live Colour

XR HDR Remaster

XR Motion Clarity

XR 4K Upscaling

Поліпшення кольору: XR Smoothing

Поліпшення контрастності: XR Contrast Booster

Алгоритм системи динамічного підсвічування

XR Super Resolution

Поліпшення чіткості: Dual database processing

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

Dolby Atmos

Dolby Audio

Динамік X-Balanced Speaker

3D Surround Upscaling

Acoustic Multi-Audio

Підтримка декодера DTS

Технологія Room and User Position Compensation

Високочастотний динамік із ефектом переміщення звуку

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Антенний вхід (супутник)

Ethernet-LAN RJ-45

Композитний вхід

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Телетекст

Постійна пам'ять: 16 Гб

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Автоматичне вимкнення

Енергоспоживання: 158 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

300 x 300

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

23,8 кг

Вага без підставки

22,9 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1452 x 905 x 338 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1452 x 834 x 72 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера