Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Гострилка для ножів Xiaomi/Huohou (HU0034)

Код:679408
Немає в наявності
Гострилка для ножів Xiaomi/Huohou (HU0034) фото
Гострилка для ножів Xiaomi/Huohou (HU0034) фото
Гострилка для ножів Xiaomi/Huohou (HU0034) фото
Гострилка для ножів Xiaomi/Huohou (HU0034) фото
Гострилка для ножів Xiaomi/Huohou (HU0034) фото
-17%
Вигода 50 ₴
cashback iconКешбек 2 ₴
249

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Гострилка Xiaomi/Huohou – відмінний варіант для заточування кухонних та інших ножів в домашніх умовах. Безпечно і без зайвих зусиль. Міцні елементи з вольфрамової сталі і гнучка конструкція дозволяють пристрою автоматично пристосовуватися до розміру і форми леза, а також регулювати кут в залежності від моделі ножа. А стійка конструкція з силіконовими накладками у підставці робить її використання дуже простим. Щоб ви завжди могли підтримувати свої ножі в ідеальному стані.

 

Особливості:

  • Пластини з вольфрамової стали
  • Гнучка V-подібна конструкція
  • Заточка і полірування леза
  • Протиковзка силіконова накладка в підставці
  • Зручна ергономічна форма
 

Автоматично підлаштовується під будь-яке лезо

Заточите кожен ніж в вашому домі без зайвих зусиль. На відміну від інших V-образних гострилок, в Huohou кут заточування може змінюватися. Такий ефект досягається за рахунок використання рухомої конструкції, здатної розширюватися при необхідності. Таким чином точило автоматично підлаштовується під кут ріжучої кромки, що зменшує знос інструменту та дозволяє з її допомогою заточувати різні типи ножів, в тому числі кухонні, кишенькові, тесаки та інші.

 
 

Якісні матеріали

Абразивні пластини точила зроблені з вольфрамової сталі, яка характеризується підвищеною міцністю і стійкістю до механічних пошкоджень. Тому легко впораються з заточкою будь-яких ножів і прослужать довго.

 

Заточування і полірування

Huohou HU0034 – функціональне точило, що дозволяє не тільки повернути притупленій ріжучій кромці ножа гостроту, але і згладити вади, відполірувавши її. Первинне заточування проводиться класичним способом: просто вставте лезо у паз вістрям донизу під кутом 15-45° і тягніть ніж вгору. Для досягнення потрібного результату зазвичай досить зробити 3-4 заходи. Полірування виконується аналогічно, з тією лише різницею, що кінчик леза при цьому повинен дивитися вгору, а сам ніж – рухатися вниз. Ножі з зазубреною ріжучою кромкою слід заточувати і полірувати паралельно поверхні столу (не схиляючи лезо вгору або вниз).

 

Нековзка підставка

Гострилка має на підставці спеціальну накладку з силікону, що запобігає зісковзуванню пристрою під час заточування ножів. І забезпечує більшу безпеку в процесі.

 

Надійний хват

Двостороння рукоятка зі зручними виїмками для пальців дозволяє надійно схопити і легко утримувати точило під час використання.

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Колір

Чорний

Фізичні характеристики

Вага

75 г

Висота

9,5 см

Ширина

9,5 см

Глибина

5,5 см

Комплектація

Точилка для ножів; Інструкція

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Гострилка для ножів Xiaomi/Huohou (HU0034)