Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Точило Lansky Professional Knife Sharpening System LKCPR

Код:662918
Немає в наявності
Точило Lansky Professional Knife Sharpening System LKCPR фото
cashback iconКешбек 18 ₴
1 880

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Набір Professional Knife Sharpening System являє собою комплект професійних інструментів для якісного догляду за всіма домашніми, туристичними та іншими ножами. Він включає все необхідне, щоб заточити ніж, навіть якщо його клинок був сильно пошкоджений. Причому, доглядати можна не тільки за звичайними, а й за серейторними ножами. Крім того, можливий догляд за рибальськими гачками та деяким іншим інвентарем, що вимагає періодичного заточування.

 

Основа точильної системи — це тримач клинка, який дозволяє міцно зафіксувати ніж перед початком заточування. На двох перпендикулярних затиску металевих пластинах є кілька отворів, в які вставляється напрямна з закріпленим точильним каменем. Отвір обирається залежно від виду ножа, оскільки кожен з них розрахований на заточку під певним кутом (зверху вниз, це 30°, 25°, 20°, 17°) Кожна з пластин з отворами використовується під час заточування однієї зі сторін клинка. Оскільки кут під час роботи залишається постійним, використовувати цей інструмент можуть навіть ті люди, які практично не мають досвіду у подібній роботі.

 

Всього у комплекті є п'ять точильних каменів. Чотири з них зроблені з пласкою поверхнею, а п'ятий — трикутний в розрізі. Цей камінь використовується для серейторного заточування відповідних ножів. Крім того, його також застосовують для заточування рибальських гачків. Саме для цього і потрібна виїмка, яка тягнеться вздовж однієї зі сторін цього каменю.

 

Чотири точильні камені розрізняються між собою за грітністю (крупнозернистий, середньозернистий, дрібнозернистий, ультрадрібний камінь). Такий набір дозволяє виконати весь цикл заточування, починаючи з виправки, і закінчуючи шліфуванням леза ножа. Для того, щоб процес був ще більш ефективним, в комплект до точильних каменів додається спеціальне мастило, яке наноситься на їх поверхню перед початком роботи.

 

Особливості:

  • Професійний набір для заточування будь-яких ножів
  • Набір продається у загальному кейсі
  • Користувачу доступні п'ять змінних каменів для заточування
  • Можливість заточувати прямі, серейторні леза, рибальські гачки
  • Мастило для заточування входить до комплекту
  • Лезо жорстко фіксується
  • Використовувати набір можна як вдома, так і в будь-яких поїздках

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Колір

Чорний

Фізичні характеристики

Вага

545 г

Висота

4 см

Ширина

21,5 см

Глибина

11 см

Комплектація

Брусок Coarse; Брусок Medium; Брусок Fine; База – струбцина; Мастило для точильних брусків; Напрямні; Запасний притискний гвинт; Кейс для перенесення; Інструкція

Найпопулярніші запити в категорії Точило Lansky Professional Knife Sharpening System LKCPR